- 4 Ağustos 2018
- 3.420
- 6.918
Hayır vermedim.Bazen akşam 9 gibi uykusu geliyor.Uyutuyorum 14-20 dakika sonra uyanıyor.Geri uyumuyor.Bak sen şu kuzuya... 16:00 dan gece 1’e kadar duruyor
Sen uyku eğitimi mi vermiştin ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır vermedim.Bazen akşam 9 gibi uykusu geliyor.Uyutuyorum 14-20 dakika sonra uyanıyor.Geri uyumuyor.Bak sen şu kuzuya... 16:00 dan gece 1’e kadar duruyor
Sen uyku eğitimi mi vermiştin ?
Canım ne zaman zaman bulursam o zaman yapıyorum .. Öyle belirledigim bir zaman yok ..Zaman yaratıyorum daha doğrusu .Bazı işler bekleyebilir diyorum ..Hiçbir zaman ev işi,yemk,bulaşık,ütü bunlar benim için öncelik olmadı zaten ..Bazılarını aksatiyorum ..Şimdi bebeğim var daha farklı ama o da ben bakımını yaparken park yatagindan beni izliyor .Veriyorum onun da eline bir fırça beni taklit ediyor ,Evet öyle oluyor. Hangi ara yapıyorsun peki? :) ben de zaman yaratmaya çalışıyorım. Sabahtan mı yapıyorsun? Kahvaltı öncesi, sonrası?
Aynısı canım bende kendimi çok kötü hissediyorum saç baş hep dağınık kaşa felan ne kadat zamanda bir zorla gidiyorum valla kıyafet olmuyor hiç bide benim kız 3 ayda bıraktı emmeyi aşırı kilo aldım doğumdan sonra vermiştim fwlaket aldıö boyum kısa zaten. Ay kendimi çok kötü hissediyorum bendeAy kızlar ben kendime pek bakamaz oldum. Sizler nasılsınız bu kişisel bakım konusunda? Benim saçlarım uzadı, döküldü. Kaşlarımı kendim alamıyorum çok zor şekli ve çok... kilo veremedim, kıyafetlerim olmuyor hep aynı şeyleri giyiyorum. Koronadan dolayı çıkıp birşey de alamadım fazla. İnternet alışverişine alışamadım.
eskiden sık sık kuaföre giderdim. Covidden dolayı gidemiyorum.
oje süreyim bari ama vakit bulamıyorum bile.
Sizde nasıl durumlar? Eski performansım yok güzellik ve bakım konusunda :)
Ne yapıcaz acaba nerden başlasak? Benim de boyum kısa...Aynısı canım bende kendimi çok kötü hissediyorum saç baş hep dağınık kaşa felan ne kadat zamanda bir zorla gidiyorum valla kıyafet olmuyor hiç bide benim kız 3 ayda bıraktı emmeyi aşırı kilo aldım doğumdan sonra vermiştim fwlaket aldıö boyum kısa zaten. Ay kendimi çok kötü hissediyorum bende
Ay şeker... benim de yavaştan başlamam lazım ama saç kesimi kaş alımı olmadan, bir de bu kiloda beğenemiyorum kendimi. Yaptığım zaman çok iyi geliyor ama:)Canım ne zaman zaman bulursam o zaman yapıyorum .. Öyle belirledigim bir zaman yok ..Zaman yaratıyorum daha doğrusu .Bazı işler bekleyebilir diyorum ..Hiçbir zaman ev işi,yemk,bulaşık,ütü bunlar benim için öncelik olmadı zaten ..Bazılarını aksatiyorum ..Şimdi bebeğim var daha farklı ama o da ben bakımını yaparken park yatagindan beni izliyor .Veriyorum onun da eline bir fırça beni taklit ediyor ,
Anladık kuzum... benimkinin düzeni çok şaştı bu ara... atak döneminden mi ki.. Dün gece 01:00 de uyandı. Bugün de 05:00 ye ne yapacağımı şaşırdım.Hayır vermedim.Bazen akşam 9 gibi uykusu geliyor.Uyutuyorum 14-20 dakika sonra uyanıyor.Geri uyumuyor.
Canım ben de saçımı kestirdim ,boya ,kasimi da düzenli aldırmaya çalışıyorum ama dediğin gibi doğum kilolarımin çoğu gitmedi hala .Ben de öyle ne kadar bakimli olursam olayım kilo çok önemli gerçekten .Giydiğim yakışmıyor ..Hantal hissediyorum kendimi ..Ay şeker... benim de yavaştan başlamam lazım ama saç kesimi kaş alımı olmadan, bir de bu kiloda beğenemiyorum kendimi. Yaptığım zaman çok iyi geliyor ama:)
Benimki de öyle hemen yutuyor canım galiba büyüdükçe öğrenirler bende verdim eline alışsın diye çok yutamsyscsk gibiyse çıkarıyor yoksa yutuyorKızlar benim kız yemekleri çiğnemedem yutuyor ya napsam ne etsem alışsa çiğnemeye? Bayağı da hep kendi eline verdim kendisi yesin diye hani çiğnemryi de öğrenir diye ama yok çiğnemiyor. Hetşeyi yiyor pilav köfte ne bileyim akla geleck herşey ama işte bir iki dişine damağında çevirip löp diye yutuyor ya çok üzülüyorum buna. Böyle olmaz yani ama nasıl düzelir bilmiyorum
biz 4 kasım doğumluyuz 1 aydır tek uyku uyuyorBebişlerde tek uykuya geçen var mı? Benimki sanki 2. Uykuyu kısalttı ve gece uykusuna da çok geç yatıyor.
Canım panik yapacak bir durum yok.Benim kızım da 1 hafta sonra 14 aylık olacak ..Anne demiyor ..Daha çok basit kelimeler söylüyor .Al ,baba,gel gibi ..Gibisi fazla hatta başka yok ..Kelime olarak ..Dada diyor bana ...kızlar ben de arada sırada işten fırsat buldukça takıp edıyorum bızım erkek bebek 4 kasım doğumlu tam 14 aylık oldu ama konuşmuyor yanı sankı konuşmak ıstıyor ama anlamlı kelıme çıkmıyor. siz ne yaptınız hep konuşuyorum anlatıyorum dılım damağım kuruyor artık konuşmaktan ama ne anne ne baba vs bişe demedı panık yapmak için erken mi 10 aylıkken yyürüdü ama konuşma hıc yok cok ıstıyorum anne dedıgını duymak
Benim kızım da 12 Kasım doğumlu ..Öğle uykusu bazen hiç uyumamaya başladı ..Bugün sabah 10 buçukta uyandı ..Akşam 9 buçukta uyudu .Doktorumuz 8 saat uyku yeterli .Öğlen uyumak istemezse zorlama .Önemli olan gece uykusu dedi .Ben de zorlanıyorum artık ..biz 4 kasım doğumluyuz 1 aydır tek uyku uyuyor
Benim de öyle göbeğim var çok.Canım ben de saçımı kestirdim ,boya ,kasimi da düzenli aldırmaya çalışıyorum ama dediğin gibi doğum kilolarımin çoğu gitmedi hala .Ben de öyle ne kadar bakimli olursam olayım kilo çok önemli gerçekten .Giydiğim yakışmıyor ..Hantal hissediyorum kendimi ..
bazn sallıyorum 40 dk uyuyor 20 dkBenim kızım da 12 Kasım doğumlu ..Öğle uykusu bazen hiç uyumamaya başladı ..Bugün sabah 10 buçukta uyandı ..Akşam 9 buçukta uyudu .Doktorumuz 8 saat uyku yeterli .Öğlen uyumak istemezse zorlama .Önemli olan gece uykusu dedi .Ben de zorlanıyorum artık ..
Bence gündüz uykusunda. Vazgeçme cnm onbucukta uyanırsa uyumaz Dr un her söylediğini yapmamak lazım sabah en geç dokuz hatta sekiz buçukta kaldır öğlen uyut bence daha çok küçük öğlen uykusu gibi yokBenim kızım da 12 Kasım doğumlu ..Öğle uykusu bazen hiç uyumamaya başladı ..Bugün sabah 10 buçukta uyandı ..Akşam 9 buçukta uyudu .Doktorumuz 8 saat uyku yeterli .Öğlen uyumak istemezse zorlama .Önemli olan gece uykusu dedi .Ben de zorlanıyorum artık ..
Benim oğlum da 11 civarı uyanıyor.Saat 2 -3 arası öğlen uykusuna yatiriyorum.Uyumak isyemiyor çoğu zaman ama muhakkak uyutuyorum ben.Öğlen uykusu hem zihinsel hem de fiziksel gelişim için gerekli.Daha çok küçükler.Doktorunuz biraz abartmış canım.3 yaşında çocuk için evet 8 saat yeterli ama 1 yaşında bebek için uyku gerekli.Benim kızım da 12 Kasım doğumlu ..Öğle uykusu bazen hiç uyumamaya başladı ..Bugün sabah 10 buçukta uyandı ..Akşam 9 buçukta uyudu .Doktorumuz 8 saat uyku yeterli .Öğlen uyumak istemezse zorlama .Önemli olan gece uykusu dedi .Ben de zorlanıyorum artık ..
Bence daha cok küçükler günde 11 12 saat uyumaları lazım canım. Yetişkinler için 7 8 saat gerekliBenim kızım da 12 Kasım doğumlu ..Öğle uykusu bazen hiç uyumamaya başladı ..Bugün sabah 10 buçukta uyandı ..Akşam 9 buçukta uyudu .Doktorumuz 8 saat uyku yeterli .Öğlen uyumak istemezse zorlama .Önemli olan gece uykusu dedi .Ben de zorlanıyorum artık ..
Kilo vermek için mi içtin canım adetin gelsin diye mi?ben son 2 aydir 3 kilo aldim. Hamilelik oncesi kilo aldikca uyguladigim bir yogurt kuru vardi ek gidaya baslayan anneler icebiliyor. Baslamak icin 1 yasini bekledim. Cumartesi icmeye basladim ve bugun adetim gelmeye basladi. Kurun boyle bir etki yapacagini hic dusunmemistim hatta bir ay sonra sogan kurunu deneyecektim adetim gelsin diye. Denemek isteyen arkadaslar olursa tarifi uyguladigim instagram sayfasinin linkini atarim.