- 24 Ağustos 2017
- 2.345
- 3.703
- 41
Kilo vermek icin icmistim canim. Daha once de uygulamistim. Baya faydasini goruyorum ben. Sana ozelden atacagim nasil yapilacagini.Kilo vermek için mi içtin canım adetin gelsin diye mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kilo vermek icin icmistim canim. Daha once de uygulamistim. Baya faydasini goruyorum ben. Sana ozelden atacagim nasil yapilacagini.Kilo vermek için mi içtin canım adetin gelsin diye mi?
Kilo için değil de adet olmak için isteyebilirim tarifi canımben son 2 aydir 3 kilo aldim. Hamilelik oncesi kilo aldikca uyguladigim bir yogurt kuru vardi ek gidaya baslayan anneler icebiliyor. Baslamak icin 1 yasini bekledim. Cumartesi icmeye basladim ve bugun adetim gelmeye basladi. Kurun boyle bir etki yapacagini hic dusunmemistim hatta bir ay sonra sogan kurunu deneyecektim adetim gelsin diye. Denemek isteyen arkadaslar olursa tarifi uyguladigim instagram sayfasinin linkini atarim.
Ben de boyle bir etki yapti ama herkeste yaparmi bilmiyorum. Sana da gonderiyorum tarifi.Kilo için değil de adet olmak için isteyebilirim tarifi canım
Canım haklısın .Nadiren öğlen uyumuyor .Gece çok geç yattığı için ben sabah uykusunu bolmuyorum .Bazen 12 de kalkıyor ..Nadiren de olsa.O yüzden bazen öğlen uyumuyor ..Onu soedugum zaman dedi canım.Bence daha cok küçükler günde 11 12 saat uyumaları lazım canım. Yetişkinler için 7 8 saat gerekli
Ay düzelir inşallah yaa aynısı benimki de bakıyor yumuşatır gibiyse yutacak gibiyae yutuyor yoksa atıyor ağzından. Ve çoğu zamanda zorla yutuyor boğazına takılıyor ama yutuyor zorlanıyor da yani birgün tıkanacam diye korkuyorum cadı yaaBenimki de öyle hemen yutuyor canım galiba büyüdükçe öğrenirler bende verdim eline alışsın diye çok yutamsyscsk gibiyse çıkarıyor yoksa yutuyor
Aynı durumdayız... uyku saatlerimizdeki düzen bile aynıymış. Benimki de aynı saatlerde kalkar aynı saatlerde yatardı tam tamına.Benim kıZ da çok güzel uyurdu aslında ama 15 20 gündür bozdu. Gece çok aplayarak uyanıyor ki asla uyanmazdı ben saat kurar kaşkat 1 kere mama verirdim aylardır gece uyanması yoktı ama çok kötü ağlıyor uyanıyor diş feşan diycem de hwpsi şişmiş kabaarmış ama çıkan yok. Üatte 4 altta 2 dişimiz var okadar. Buara gündüz de uyumak istemiyor ki aynı şekilde geve gibi gündüzü de çok dakikti kızımın. Sabah 7 8 gibi uyanır 10 11 gibi bi uyku yapardı öğlen sonu 3 buçyk 4 gibi bir uyku daha yapardı ve akşam 9 9 buçuk gibi uyurdu. Şmdi bu düzen için çok uğraşıyorum uyumuyor direniyor ya deli oluyorum mesela 7 7 buççukta uyanmış sabah. 11 de uyuması lazım ama yok zar zor uyutuyorum öğlen sonu da çok zor uyutuyorum ama zorla da olsa uyutuyorum teke düşsün istemiyorum biraz erken çünkü. Bir de 1 saat de olsa uyuyunca hızlıca işlerimi yapıyorum yoksa bana yapışıyor ağlıyor odadan çıktığım an
Aynı durumdayız... uyku saatlerimizdeki düzen bile aynıymış. Benimki de aynı saatlerde kalkar aynı saatlerde yatardı tam tamına.
Şimdi ne olursa olsun saat 22:00 olmadan asla uyumuyor. O da en erken. Gece uyanması da başladı ağlayarak 3 gece peş peşe uyandı. dün uyanmadı bakalım bu gece nasıl olacak. Dişten olsa 2 güne geçer, uzun sürmez diyorlar.
Atak dönemi olabilir diyorum ben ama bakalım. Bu seferki atak da 4-5 hafta sürüyormuş.
Aynen canım diş olacağınu bende sanmıyorum atak döneminde de değil görünüyor bizimki ama bilmiyorum valla bizimki de bu gece uyanmadı mesela ama kaç gecedir felaketti bilmiyorum. Bizimki de zorlaa akşam 9 buçukta uyuyor 9 a çeyrek kala felan götürüyorum anca uyuyor bıraksam 10 11 e kadar uyumaz valla eskiden kendisi mızmızlanırdı hemen uykusu gelirdi artık yokAynı durumdayız... uyku saatlerimizdeki düzen bile aynıymış. Benimki de aynı saatlerde kalkar aynı saatlerde yatardı tam tamına.
Şimdi ne olursa olsun saat 22:00 olmadan asla uyumuyor. O da en erken. Gece uyanması da başladı ağlayarak 3 gece peş peşe uyandı. dün uyanmadı bakalım bu gece nasıl olacak. Dişten olsa 2 güne geçer, uzun sürmez diyorlar.
Atak dönemi olabilir diyorum ben ama bakalım. Bu seferki atak da 4-5 hafta sürüyormuş.
1 yaşında da uyku gerilemesi oluyormuş. O mu oldu acaba? Doğum gününn olduğu gün 1 kere geç yatırdım. Ondan sonraki sabah da geç kalktı. Valla o gündür bir daha erken uyumadı. Bi seferle bozulmaz düzen aslında daha önce de olmuştu ama bu sefer toparlayamadım. 1 kereliğine sabah erken kaldırıcam bakalım. Erkene çekebilcez mi uykularını. Haber veririm.Aynen canım diş olacağınu bende sanmıyorum atak döneminde de değil görünüyor bizimki ama bilmiyorum valla bizimki de bu gece uyanmadı mesela ama kaç gecedir felaketti bilmiyorum. Bizimki de zorlaa akşam 9 buçukta uyuyor 9 a çeyrek kala felan götürüyorum anca uyuyor bıraksam 10 11 e kadar uyumaz valla eskiden kendisi mızmızlanırdı hemen uykusu gelirdi artık yok
Canım biz de aynı durumdaydık, tam 2 hafta hiç uyumadım diyebilirim, ölüyorum sandım. Azı dişi patladı. Çok zormuş azı diş. 2 gündür biraz iyiydi, bu gece yine uyumadık.
Benimki erken de uyanıyor aynı yine sorun. Ya ben zaten umay uyusa bile sabah uyandırıyorum ki gündüz uykuları da aksamasın. Sabak en geç 8 buçuk gibi uyandırırım o da en geç yani. Yoksa gündüz ve gece uyju saati çok kayar. Mesela bir kaç kere uykuda kalmışım uyandım 9 buçuk saat. O saatten sonra tabi gündüz tek uyku yaptı ama tüm denge şaştı. Ben ne yapıp edip düzeni bozmanaya çalışıyorum. Sende eğer geç uyanıyorsa sabah erken uyandır o çok etkiliyor herşeyi1 yaşında da uyku gerilemesi oluyormuş. O mu oldu acaba? Doğum gününn olduğu gün 1 kere geç yatırdım. Ondan sonraki sabah da geç kalktı. Valla o gündür bir daha erken uyumadı. Bi seferle bozulmaz düzen aslında daha önce de olmuştu ama bu sefer toparlayamadım. 1 kereliğine sabah erken kaldırıcam bakalım. Erkene çekebilcez mi uykularını. Haber veririm.
Özel değilse neden adetin gelmesini istediğinizi sorabilir miyim? Ben de henüz görmedim ama emzirdiğim içindir diye düşünüyorum bir sene daha görmesem dert etmem acaba ben mi yanlış düşünüyorumKilo için değil de adet olmak için isteyebilirim tarifi canım
Anladım canım geç kalktığı icin uyumuyodur. Sen yine de uyutmaya çalış geç yatıyorsa bazen ayla da uyutuyorum 10 dk sonra geri uyanıyor uyumuyor ara sıra olabiliyor öyleCanım haklısın .Nadiren öğlen uyumuyor .Gece çok geç yattığı için ben sabah uykusunu bolmuyorum .Bazen 12 de kalkıyor ..Nadiren de olsa.O yüzden bazen öğlen uyumuyor ..Onu soedugum zaman dedi canım.
Düzelir düzelir dişleri çoğalınca mecbur alışacak cimcimelerAy düzelir inşallah yaa aynısı benimki de bakıyor yumuşatır gibiyse yutacak gibiyae yutuyor yoksa atıyor ağzından. Ve çoğu zamanda zorla yutuyor boğazına takılıyor ama yutuyor zorlanıyor da yani birgün tıkanacam diye korkuyorum cadı yaa
Geçmiş olsun canım. İnsallah hemen cıkar da dişi rahatlar kuzucukSelam kızlar.Azı dişi mağduruyuz biz bu ara.Dişler iltihap yapmış,genzine ve boğazına akıyor.Mete'nin burun tıkalı,boğaz dolu,kus allah kus bu ara.İştahı kapandı.Ağlayarak uyanıyor 2 gündür.Uyku da tıkanıyor.Bu akşam üstü biraz daha iyi.Antibiyotik başladık iltihap için.Dişlere de sprey jel sürüyoruz.İlk defa diş sıkıntısı yaşıyoruz biz.Ne kadar zormuş..
Çocuklarınızın gece uyanmalari,iştahsızlıkları dişten olabilir.
Yarın öyle yapıcam haklısın. her ne kadar uykuya muhtaç olsam da...Benimki erken de uyanıyor aynı yine sorun. Ya ben zaten umay uyusa bile sabah uyandırıyorum ki gündüz uykuları da aksamasın. Sabak en geç 8 buçuk gibi uyandırırım o da en geç yani. Yoksa gündüz ve gece uyju saati çok kayar. Mesela bir kaç kere uykuda kalmışım uyandım 9 buçuk saat. O saatten sonra tabi gündüz tek uyku yaptı ama tüm denge şaştı. Ben ne yapıp edip düzeni bozmanaya çalışıyorum. Sende eğer geç uyanıyorsa sabah erken uyandır o çok etkiliyor herşeyi
Ah canım benim, çok geçmiş olsun kıyamam.Selam kızlar.Azı dişi mağduruyuz biz bu ara.Dişler iltihap yapmış,genzine ve boğazına akıyor.Mete'nin burun tıkalı,boğaz dolu,kus allah kus bu ara.İştahı kapandı.Ağlayarak uyanıyor 2 gündür.Uyku da tıkanıyor.Bu akşam üstü biraz daha iyi.Antibiyotik başladık iltihap için.Dişlere de sprey jel sürüyoruz.İlk defa diş sıkıntısı yaşıyoruz biz.Ne kadar zormuş..
Çocuklarınızın gece uyanmalari,iştahsızlıkları dişten olabilir.
Evet haklısın canım.Cok geç kalktığı için düzeni oturtamadim.Gec yattığı için sabah uyusun bari diyorum .Bu sefer öğle uykusu gidiyor ..Kısır döngü ..Benim oğlum da 11 civarı uyanıyor.Saat 2 -3 arası öğlen uykusuna yatiriyorum.Uyumak isyemiyor çoğu zaman ama muhakkak uyutuyorum ben.Öğlen uykusu hem zihinsel hem de fiziksel gelişim için gerekli.Daha çok küçükler.Doktorunuz biraz abartmış canım.3 yaşında çocuk için evet 8 saat yeterli ama 1 yaşında bebek için uyku gerekli.