- 15 Şubat 2017
- 2.273
- 3.404
Aynen ben de öyle.Evet haklısın canım.Cok geç kalktığı için düzeni oturtamadim.Gec yattığı için sabah uyusun bari diyorum .Bu sefer öğle uykusu gidiyor ..Kısır döngü ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen ben de öyle.Evet haklısın canım.Cok geç kalktığı için düzeni oturtamadim.Gec yattığı için sabah uyusun bari diyorum .Bu sefer öğle uykusu gidiyor ..Kısır döngü ..
Çok geçmiş olsun canım .İyi olur inşallah bir an önce ..Selam kızlar.Azı dişi mağduruyuz biz bu ara.Dişler iltihap yapmış,genzine ve boğazına akıyor.Mete'nin burun tıkalı,boğaz dolu,kus allah kus bu ara.İştahı kapandı.Ağlayarak uyanıyor 2 gündür.Uyku da tıkanıyor.Bu akşam üstü biraz daha iyi.Antibiyotik başladık iltihap için.Dişlere de sprey jel sürüyoruz.İlk defa diş sıkıntısı yaşıyoruz biz.Ne kadar zormuş..
Çocuklarınızın gece uyanmalari,iştahsızlıkları dişten olabilir.
Fethiye de oturan bir arkadasim var maddi durumu biraz kotu. 3 aylik bir oglu var. Acaba aramizda oglunun eski kiyafetlerini verecek biri varmi?
Tesekkur ederim canim, Ben ondan tam adresini ogreniyim yazarim sana. Cok sevinecek , benden istedi ama Benim burdan gondermem cok zor bu sartlarda.Ben veririm canım. Adresini yolla kargo yapayım hemen.
Tekrar çocuk sahibi olmak istiyorum da canım ondan. Zaten düzensiz benim adetlerim ilk çocuğuma da zor hamile kaldım.Yumurtlama tarihlerimi takip ederek daha kolay hamile kalabilirim diye düşünüyorum.Bu yüzden de adet olmam lazım. Böyle düşünmesem adet olmamak benim de işime gelirÖzel değilse neden adetin gelmesini istediğinizi sorabilir miyim? Ben de henüz görmedim ama emzirdiğim içindir diye düşünüyorum bir sene daha görmesem dert etmem acaba ben mi yanlış düşünüyorum
Anladım, Allah sağlıkla nasip etsin tekrar anneliğiTekrar çocuk sahibi olmak istiyorum da canım ondan. Zaten düzensiz benim adetlerim ilk çocuğuma da zor hamile kaldım.Yumurtlama tarihlerimi takip ederek daha kolay hamile kalabilirim diye düşünüyorum.Bu yüzden de adet olmam lazım. Böyle düşünmesem adet olmamak benim de işime gelir
Amin inşallah canimAnladım, Allah sağlıkla nasip etsin tekrar anneliği
Ben Boran olmadan hic bir yere gitmedim. Kapinin onundeki cop kutusuna dahi beraber gidiyoruz ama benimki gezmeyi seviyor. Beni birakip babasi ile markete gidip geliyor. Uzay da seni kapidan girdigini gorunce ayni sekilde onu birakip gidecegini dusunuyor olabilir. Buyuk ihtimal bir kac haftaya unutur.Kızlar bu ara Uzay bana resmen yapıştı. Mümkün değil elimi bırakmıyor gün içinde. Ya kucağımda ya da el ele tutuşup oturuyoruz siyam ikizine döndük. Gece de aynı durumdayız. Sarilmazsam ya da elini tutmazsam uyanıyor. Babasına da gitmiyor. 2 hafta sonra tam 14 aylik olacak. Dönemsel bir durum mu acaba? Bizim gibi olan var mı?
Aslında 2 gün önce babasıyla oynarken markete gidip gelmiştim, eve girerken gördü beni, çok şaşırdı. Onsuz bi yere gidip gelmeme bozulmuş gibi şok oldu beni kapıda görünce sanki. O yüzden yapıyor olabilir mi
Ben Boran olmadan hic bir yere gitmedim. Kapinin onundeki cop kutusuna dahi beraber gidiyoruz ama benimki gezmeyi seviyor. Beni birakip babasi ile markete gidip geliyor. Uzay da seni kapidan girdigini gorunce ayni sekilde onu birakip gidecegini dusunuyor olabilir. Buyuk ihtimal bir kac haftaya unutur.
Bir yere giderken çocuğa görünüp ben gidiyorum geleceğim demek gerekiyormuş. Gittiğimizi gormezlerse terk edilmiş hissederlermisBende ilk defa onsuz bir yere gitmiştim ama yakalandim maalesef Ev içinde kullandigim bir bebek arabam daha var, yürümek istemezse onunla tüm odalara taşıyorum uzayı yanımda. Dediğin gibi oldu sanırım evet, umarım unutur canım. Böyle yaşanmaz çünkü.
O yuzden birakmiyor demek ki beni hiç. umarım unutur hemen.Bir yere giderken çocuğa görünüp ben gidiyorum geleceğim demek gerekiyormuş. Gittiğimizi gormezlerse terk edilmiş hissederlermis
Yaa öyle mıymış ??Ben de bu aralar babaannesine bırakıyorum ..İşlerimizi hallediyoruz .Hiç görünmuyorum .Ağlamasın diye ama beni tekrar görünce bazen bir bakıp oynamaya devam ediyor Bazen ağlıyor ,bazen de hiç umursamıyor mus gibi yapıp yan gözle beni izliyor En çok buna gülüyorum ..Ruh haline göre değişiyor ipeğin tepkileriBir yere giderken çocuğa görünüp ben gidiyorum geleceğim demek gerekiyormuş. Gittiğimizi gormezlerse terk edilmiş hissederlermis
Ben tuvalete bile gidiyorum kızım desem anında kıyameti koparıyor hemen kaçıp gidersem gittim yoksa asla bırakmıyorBir yere giderken çocuğa görünüp ben gidiyorum geleceğim demek gerekiyormuş. Gittiğimizi gormezlerse terk edilmiş hissederlermis
Unutur zamanla saklambac oynayın cee oynayın kaybolup göründüğünüz zmn sizin tekrar geleceğinizi ogrenirO yuzden birakmiyor demek ki beni hiç. umarım unutur hemen.
Kafası karışır ama nereye gitti nasil geldi ilerde sıkıntı olabilir ama konuşun anlatın ilk günler ağlasa bile tekrar geldiğinizi görürse tsmm annem gitse bile tekrar geliyor diye düşünüp ağlamaz.Yaa öyle mıymış ??Ben de bu aralar babaannesine bırakıyorum ..İşlerimizi hallediyoruz .Hiç görünmuyorum .Ağlamasın diye ama beni tekrar görünce bazen bir bakıp oynamaya devam ediyor Bazen ağlıyor ,bazen de hiç umursamıyor mus gibi yapıp yan gözle beni izliyor En çok buna gülüyorum ..Ruh haline göre değişiyor ipeğin tepkileri
Valla arkadan geliyor bizimki bazen oynamaya devam eder kendi başına oynamayı öğrendiBen tuvalete bile gidiyorum kızım desem anında kıyameti koparıyor hemen kaçıp gidersem gittim yoksa asla bırakmıyor
Ayy ne güzel. Benimki kendi basına oynamayı öğrenemedi ya illa yanında oturcam ben. Ama evde ikimiz varız bence onunda etkisi var, ablası abisi yok. Tek kalmak istemiyor ben nereye gitsem hemen peşimde bazen ağlayarak geliyor bazen sessizceValla arkadan geliyor bizimki bazen oynamaya devam eder kendi başına oynamayı öğrendi
Yaaa .Ben de ipekle oynamak istiyorum .Gidiyorum yanına oturuyorum .Oyuncaklarını da alıp başka yere taşınıyor .Orda oynamaya devam ediyor ..Asla birlikte oyun kuramiyoruz .Bir taraftan iyi bir taraftan kötü ..Kimseyle oynamak istemiyor .Bireysel takılıyor benim kızAyy ne güzel. Benimki kendi basına oynamayı öğrenemedi ya illa yanında oturcam ben. Ama evde ikimiz varız bence onunda etkisi var, ablası abisi yok. Tek kalmak istemiyor ben nereye gitsem hemen peşimde bazen ağlayarak geliyor bazen sessizce