Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    68
Dediğm gibi ağrısı beni korkutmuyor 40 gün abartısız ben popomuj üstüne oturamadım 😂 hep yan durdum düşünüyorum gerçekten çok zordu
Sezeryanda elbette zordur ama o beni korkutmuyor
Sadece süt konusuydu
İlk gebeliğimde sütüm nazar değmesin güzeldi şimdide öyle olur inşallah
Olur allahın izniyle canm

Hhahahahah gerçekten eğer seninki de erkek olursa çok özür dilememiz gerekecek 😂😂😂 çocuğu öğrendiğim günden bu yana kesin kız bu, kızım kızım diye sevdim meğersem pipiliymiş hahah 😂
Benim içime de seninki kız olacak diye doğmuştu ben de yanıldım 😁 inşallah özür dilememe gerek kalmaz böyle gider insan alışınca değiştirmek de zor geliyor 😂😂 herkese bi de %95 kız dedi doktor dedim bir de millete dert anlatması var tabi

Kız sana kıyamam ben ya hahaha bu nasıl şanstır 😂😂 olsun sağlıklı ya bu yeter size cinsiyeti de birkaç haftaya tamamen netleştirirsiniz inşallah 😍😍😍 çok sevindim yavrum maşallah ya. Darısı sana kuzum LadyNurr LadyNurr
Ayy tebrikler Mütiş sağlıkla gelsin beneğin ♥️ bende tekrar perşembe kan vericem 😬 Salı en geç çarşamba sonuç çıkar diyor firma . İnşallah bu kez yeterli dna oluşmuştur 🤣

Kızlar bi şey soracağım. Ben vitamin olarak decavit kullanıyorum ve benim hap yutma problemim var. Geçen boğuluyordum eşim zor yetişti. Bizim kullanabildiğimiz vitaminlerin toz şeklinde olanı var mıdır ???

Ayy tebrikler Mütiş sağlıkla gelsin beneğin ♥️ bende tekrar perşembe kan vericem 😬 Salı en geç çarşamba sonuç çıkar diyor firma . İnşallah bu kez yeterli dna oluşmuştur 🤣
Ahahshsh bekleyebildiğin kadar bekle anlaşılan bizim bebelerin DNA’sı yavaş geçiyor kana, bak ben bu sebepten cinsiyeti öğrenemedim mesela 😂

Benim içime de seninki kız olacak diye doğmuştu ben de yanıldım 😁 inşallah özür dilememe gerek kalmaz böyle gider insan alışınca değiştirmek de zor geliyor 😂😂 herkese bi de %95 kız dedi doktor dedim bir de millete dert anlatması var tabi
Kızlar inşallah rabbim gönlünüze göre versin bebişler sağlıklı olsun gönlünüzden geçen neyse de o olsun artık deriiiiiin bir oh çekin sonuçlardan sonra da 😍😍😍 Pek nazlıkuş çıktılar bunlar 😍😂 benim oğlan da hiç nazlı değil çükü falan açmıştı bugün hahajdkks

Bizim bebenin adı cinsiyet belli olmadan belliydi akşam tamamen bir daha konuşup karar verdik, böyle de bir şey almıştım odası için eşimle yaptık. Sağlıkla gelsin inşallah 🥹🥹🥹🥹😍

Eklentiler

• IMG_4649.webp
    IMG_4649.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 63
Valla Asiye hanım da aynı şekilde. 2 odası var kızlar seni hazırlarken yan tarafta başkasına bakıyor hazır olunca da geliyor. Çok şaşırdım gerçekten devlet hastanesi gibi. Bilgilendirmesi idare ediyorum şuan sormazsan söylemiyor aynı şekilde. Doğumu da orda düşünüyorum ama nasip tabi 😪😪😪

Eşi memur olanlar için bilgilendirme yapayım MEDİPOL HASTANELERİNDE Memur-Sen’e kayıtlıysanız veya eşinizin kaydıyla da olabilir %25 indirim oluyor.
Diğer hastanelere göre muayene ucreti uygun diye sanirim hastasi çok ama devlet hastanesine gttim gecen gun bebegin gramini bile soyledi benim doktorum hiç soylemiyor boyle kucuk detaylari doğum konusunda iyi demeseler inan ki Hic bi artisi yok devletten paranla rezillik cekiyosun dedikleri bu olsa gerek🤦😏

Kızlar bi şey soracağım. Ben vitamin olarak decavit kullanıyorum ve benim hap yutma problemim var. Geçen boğuluyordum eşim zor yetişti. Bizim kullanabildiğimiz vitaminlerin toz şeklinde olanı var mıdır ???
Ayy bunu bende merak ediyorum hap o kadar buyuk ki migdem bulaniyor içerken kuscak gibi öguruyorum 🤦

Ayy bunu bende merak ediyorum hap o kadar buyuk ki migdem bulaniyor içerken kuscak gibi öguruyorum 🤦
maalesef bende de durumlar aynı ama ben oldum olası hap içmekte zorlanırım benim doktorum da prenatal life verdi multivitamin maşallah füze kadar:D benim yöntemim genelde ağzıma bir lokma ekmek kraker bir şeyi önceden çiğneyip tam yutma aşamasına geldiğimde hapı gırtlağıma kadar sokmak sonrada hepsini birlikte kolayca yutuyorum üstüne de su. bu şekilde hapların boyunun da bir önemi olmuyor hemen dağılan parol tarzı hapların da bir dezavantajını yaşamıyorum. yoksa kapsül dışında hiçbir hapı maalesef yutamıyorum çok küçük yaşlarımdan beri :(

Kızlar hap yutamayanlar size bir teknik söyleyeyim. İnstada gördüm hadi be demiştim 😅 hapı alıyoruz suyu da içince kafamızı kaldırıyoruz ya onu yapmayın. Hapı dilimizin tam ortasına koyup suyu da ağzımıza alınca kafamızı eğip yutuyoruz. Buldum anlatmak istediğimi ekliyorum ❤️

Kızlar inşallah rabbim gönlünüze göre versin bebişler sağlıklı olsun gönlünüzden geçen neyse de o olsun artık deriiiiiin bir oh çekin sonuçlardan sonra da 😍😍😍 Pek nazlıkuş çıktılar bunlar 😍😂 benim oğlan da hiç nazlı değil çükü falan açmıştı bugün hahajdkks
Ay benimki de öyleydi utanması yok diye dalga gectik ta 11. Haftadan erkek dediler geçen gün kesinleşti erkekler hemen kendini belli ediyor kızlar nazlı bence😄

Boğazımda kalacak diye çok korkuyorum. O yüzden asla tek başıma hap içmiyorum . Akşamları içiyorum eşim yanımdayken . Doktoruma soracağım bir . Toz halinde varsa kendimi eziyet etmeyeyim.

Back
X