Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
Kızlarr doktor yarın cinsiyet tahmini yapabilir, ben meraktan öleceğim için sabredemem söylesin diyorum cinsiyet partisi değil de sonradan artık erkek veya kızsa onu kutlama partisi yapayım diyorum dhdhdj fetal de vercem yarın, kocaman gebeş oldum baksanıza neye benziyor bu fjdjdk bi hafta önden gidiyor zaten dana doğuracam galiba
Uuuu cool momyyy yakıyon🤩🧿♥️

Cok tesekkür ederim hanimlar bakacagim onerdiginiz doktorlar ben foça dayim
Bir de soyle bir ozel durumum var benim acı esigim yuksek sancı falan hissetmedim ben hic, gittim kontrole direk acilmisim dediler sanci yok mu yok dedim, 2.5 saat icindede dogurdum hatta doktorum bagirmiyorum, sizlanmiyorum diye daha var demisti pat diye cikardim cok sukur ne epidural ne suni sanci anlmadim, hafif yirtilmami bile direk dikti uyusturmadan, dayanabilir misin dedi evet dedim arada da sordu yazık aciyor mu devam edeyim mi diye dikti yani,
Ben belirtmistim hatta hissetmiyorum aci nasil anlayacagim dogum basladigini diye o da demisti ki sanci olsa anlarsin ama ben gercekten Anlamadım 😁
Dedi ki hayatimda ilk defa boyle bir seye sahit oldum,ikincide hic anlamazsin 35. Haftadan sonra yuruyus falan yapmani azalt tetikte ol, eve yakin olsun hastahanen Allah korusun ters bir durumda dedi
😀

Bende simdi Allah nasıl kısmet ettiyse oyle olacak saglik olsun aci hissetmisim hissetmemisim herseyim hayirlisi
O yuzden bana yakın eskiden menemende sada vardı smdi ekol oldu
Orasi var ya da cigli de olabilir ucretli yoldan 30 dk da gidilir
Yinede aklinizda olsun tanidiklarinizdan soylediklerinizide arastiracgim nasip bu isler 😃
Cok tesekkurler ceaplariniz icin
Ben de Aliağadayım canım, Menemen SADA da egemen bey var düşünebilirsin onu, ekolde de irfan beyi övüyorlar. Aliağada da nagehan ikiz var bak arkadaşım da onda doğum yaptı. Sonradan aklıma geldi yıllar önce Karataş hastanesinde de Arzu hanıma muayene olmuştum hepsine bi bak canım sen 😁

Kendi saçım yavrum saç bizde genetik iyi sağlamdır boyatmama rağmen (tabi bu ara dipler çıkmış mük geziyorum o ayrı konu dhdjd)inşallah bebişe de geçer baba tarafında saç çok zayıf🤣
Masallah diyelim🧿 benim de dipler o kadar beyaz ki birini inandiramam henuz 31 olduguma🤣 bebisin sac cinsi sana benzesin madem hadi🥰

Erken uyanan anneler için uyku vakti uyuyup uyanıp yavrumu görmeye gideceğim 😍😍 12de randevum öğle aramda gidip geleceğim hepinize tatlı rüyalar herkes bebeğini görsün rüyasında AMİN 🥰🥰
İyi geceler kuşum amin🤩♥️🥰 ben erken uyanıyom ama yinede uyuyamıyom sen benm yerimede uyu🤪 çok heyecanlı haber ettt cinsiyet belli olr belki🥹🥹🥹🥹

Erken uyanan anneler için uyku vakti uyuyup uyanıp yavrumu görmeye gideceğim 😍😍 12de randevum öğle aramda gidip geleceğim hepinize tatlı rüyalar herkes bebeğini görsün rüyasında AMİN 🥰🥰
Iyi geceler canim, yarin bebislerimizi gormece🧿🩵 benim 2 de randevum

Tüp bebek dolayısıyla vuruldum canım transfer öncesi ve sonrası 😄 popo tanınmaz haldeydi en son 🫠 inşallah senin de kısa sürer, ama dediğim gibi alışıyor insan zaten🙏🏻
Ayy baya çekmiş toton desene😃 ben şimdilik haftada 2 vurulucam 10 gün sonra kontrole gidicem bakalım

Yavrum maşallah o nasıl bir acı eşiğidir ahsjdjdjdjd ben sezeryandan sonra yalancı sancı geliyo ya bana bi geldi o cığlık kıyamet ağlamaktan helak oldm tansiyonm diştü shsjdjf maşallah sanaa be🥰🧿
Insallah bunda da oyle olur hayirlisi artik 😄 dogum sonrasi her isimide yaptim, hatta nolduuuu dikislerim acilmis ben yine anlamadim acı falan 😅 zaten lohusayiz kaniyoz ya doktor kontrolde farketti yine uyusturmadan dikti bu defa daha net hissettim dikis sesini cirt diye cekisini falan 😅
Iyiyim diyede yakinlarimizdan sagolsunlar kimsede kalmadı yanimda( sitem cumlesi bu)😄 buyuttum masallah oglusumu
Hepimize nasip olsun insallah saglicakla dogumun nasil oldugu onemli degil
Ben de Aliağadayım canım, Menemen SADA da egemen bey var düşünebilirsin onu, ekolde de irfan beyi övüyorlar. Aliağada da nagehan ikiz var bak arkadaşım da onda doğum yaptı. Sonradan aklıma geldi yıllar önce Karataş hastanesinde de Arzu hanıma muayene olmuştum hepsine bi bak canım sen 😁
Aaa nagehan ikiz diye duymustum, bana cok yakin
klinik mi onun nasil bilgin var mi
Dogumu anlasmali hastahanede mi yapiyor

Back
X