Zaten çift isimlerin hep biri kullaniliyorKızım adı Elif Mina canım. Ama biz Elif diyoruz ailecek![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten çift isimlerin hep biri kullaniliyorKızım adı Elif Mina canım. Ama biz Elif diyoruz ailecek![]()
Allah rahmet eylesin,gayet güzel düşünmüşsünüz. İki isim zor bir de. Ben iki isimliyim ve bekar soyadım da duruyor,hayat biraz zor oluyor açıkçasıDurum vahimama hakkıdır ya heves onunki de
Heve olmasa kötü bişey, ne güzel hevesliBen rahmetli oldu dedem geçen sene onun adını koymak istiyorum. Adı Mustafaydı
Eşimde bir Atatürk hayranı olarak Mustafa kemal olsun diyor
Bende sadece Mustafa istiyorum iki isim olunca sanki o koyduğum ismin bir anlamı kalmaz gibi geliyor
amin canım,Zaten çift isimlerin hep biri kullaniliyorismide guzelmiş adiyla yaşasin prenses
![]()
Bu kadar uzatmamız da hormonlarla alakalıdır diye düşünüyorum. Amiinn. Allah herkese bu süreci kolaylıkla atlatmayı nasip etsinNeyse ya hamile hamile birbirimizi üzmeyelim. Kim nasıl ne istiyorsa Allah nasip etsin hassas şeyleri yaşatmasın bi daha
Amin teşekkür ederimAllah rahmet eylesin,gayet güzel düşünmüşsünüz. İki isim zor bir de. Ben iki isimliyim ve bekar soyadım da duruyor,hayat biraz zor oluyor açıkçasıama erkek tek soyismi ile kurtarabilir :)
Valla ben de gsliyim ve o hayallerin içinde anne olarak var olmayı da çok istiyorum :) benim babam fenerbahçeli olduğu için bu konuda tatlı bir çekişmemiz var :)Gslimi benim eşimde gs li simdiden diyor oglumu maça goturcem forma alcam diyor![]()
Benim eşim çok fanatik bebeğin kiyafetleri sari kirmizi olur çoğu muhtemelen şimdi erken diye bisey almiyor ama ilerde önüne geleni alir birde ilk cocuk olcakValla ben de gsliyim ve o hayallerin içinde anne olarak var olmayı da çok istiyorum :) benim babam fenerbahçeli olduğu için bu konuda tatlı bir çekişmemiz var :)
Evet ilk kıyafetlerimizzziki görseldeki takımları ben aldım, diğerlerini annem ve kız kardeşimm
Ya annelik çok tuhaf bişey, ben sanıyordum 2. Çocuk bu kadar heyecanlı olmaz ama şuan heyecan dorukta![]()
Benim eşim de fenerbahçeli allah fenerbahçeli babaların/annelerin fenerbahçeli olacak bebelerine sabır versin diyorum![]()
Dünyaya gelir gelmez mağlup ve dertli olcak yavrucaklarımız ahahaAh ahh dünyaya 1-0 mağlup gelecek bebelere +1 daha ekleyelimüzgünüm ama Fenerli doğuyorsun oğlum.. Gönül de el vermiyor başka takımlı yapalım seni, ama bu konuda yüzün gülmeyecek hahaha
![]()
İnşallah canım, dualarımız seninleİnşallah.Lütfen dua edin yanılma olmuş olsun .Fetal DNA temiz çıksın![]()
Eşinizi destekliyorum ve anlıyorum çünkü benimki de öyle olucakBenim eşim çok fanatik bebeğin kiyafetleri sari kirmizi olur çoğu muhtemelen şimdi erken diye bisey almiyor ama ilerde önüne geleni alir birde ilk cocuk olcak![]()
AmiiinEşinizi destekliyorum ve anlıyorum çünkü benimki de öyle olucakallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Sen gibi kızım kızım diye severken erkeğe dönme ihtimali,oğlum demek komik olur yaAynen öyle çok şükür güzel bir uyku çek artıkhahahha dimi değişmezse inşallah
Çok güzel yazdın valla canım. Rabbim bu bebişini kucağına almanı nasip etsinYani bilmiyorum şuan normal sezeryan diye gündem de var. Şahsen bana sorarsan normal dogumda Benim rahmin alınma riskim oldu ölümden döndüm. Kaç kere vajina kesilip dikildi narkoz falan verdiler. Günlerce idrarimin geldiğini bile farkında değildim kendisi kan gibi kendiliginden akardı. Günlerce yürüyemedim oturmadim
. 2 gün sonra bebegimin dogumda oksijensiz kaldigi için kaybetmem de cabasi. Yani bilmiyorum bebegim yaşasaydi bile normal d travmam oldu bir daha dogurmazdim normal. 2. Bebeğimi sezeryan oldum çok rahattım ertesi günü bebegime tek başıma bakmaya başladım. Hastaneden topukluyla çıktım. Yani tabi herkesin kaderindeki şimdi benim yazdığımın tam tersinide diyenler çok olur. O yüzden bebeğe ve anneye göre karar verilir. Bana kaç Dr dediki bebek için sezeryan daha iyi çünkü bebek vajindan çıkmak için bir çaba vermiyor asla kafasi sıkışmiyor. Bebek için sağlıklisi sezeryan diye kaç Dr dedi
Hhahahahah gerçekten eğer seninki de erkek olursa çok özür dilememiz gerekecekSen gibi kızım kızım diye severken erkeğe dönme ihtimali,oğlum demek komik olur yabebek de diyecek ki annem bana kızım diyor
![]()
He ya baktım da baya da alınması gereken şeyler varmışGerçekten ikiz annelere Allah sabır versin bu kıyafet konusunda çok çok almanız lazım![]()
Olabilir hormonlar bizi bitirdiBu kadar uzatmamız da hormonlarla alakalıdır diye düşünüyorum. Amiinn. Allah herkese bu süreci kolaylıkla atlatmayı nasip etsin
Valla Asiye hanım da aynı şekilde. 2 odası var kızlar seni hazırlarken yan tarafta başkasına bakıyor hazır olunca da geliyor. Çok şaşırdım gerçekten devlet hastanesi gibi. Bilgilendirmesi idare ediyorum şuan sormazsan söylemiyor aynı şekilde. Doğumu da orda düşünüyorum ama nasip tabiBen muhabbet hocada takipliyim
O soru sormadigin surece pek bilgi vermiyor muaynelerde çok hizli oluyor o kdr cok yogunluk var ki devlet hastanesinden farksiz hastane doğumda cok iyi oldugunu soyledikleri icin devam ediyorum ama iletism ve dakiklik konusunda hic memnun degilim
Randevu saatinde gremiyorsun Simdilik idare ediyorum ama aklimda soru işaretide çok umarim doğumda memnun kalirim sen dogumu ordami dusunuyorsun![]()
Hahahah yaaaa daha dün kocama hadi sen üzülüyorsun da el kadar bebe de mi üzülsün dedim cevap veremediAh ahh dünyaya 1-0 mağlup gelecek bebelere +1 daha ekleyelimüzgünüm ama Fenerli doğuyorsun oğlum.. Gönül de el vermiyor başka takımlı yapalım seni, ama bu konuda yüzün gülmeyecek hahaha
![]()