Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    68
Durum vahim😂 ama hakkıdır ya heves onunki de
Heve olmasa kötü bişey, ne güzel hevesli🥰 Ben rahmetli oldu dedem geçen sene onun adını koymak istiyorum. Adı Mustafaydı
Eşimde bir Atatürk hayranı olarak Mustafa kemal olsun diyor😂
Bende sadece Mustafa istiyorum iki isim olunca sanki o koyduğum ismin bir anlamı kalmaz gibi geliyor
Allah rahmet eylesin,gayet güzel düşünmüşsünüz. İki isim zor bir de. Ben iki isimliyim ve bekar soyadım da duruyor,hayat biraz zor oluyor açıkçası :D ama erkek tek soyismi ile kurtarabilir :)

Ya kizlar benim çevremdekiler yenidoğan kiyafeti çok alma çabuk buyuyorlar diyorlar sizce hastane için kaç takim alinmali ztn ben 10lu hastane çikisi bi tane almayi dusunuyorum ama estra alt ust takim filan alirim tabiki yedek.

Neyse ya hamile hamile birbirimizi üzmeyelim. Kim nasıl ne istiyorsa Allah nasip etsin hassas şeyleri yaşatmasın bi daha
Bu kadar uzatmamız da hormonlarla alakalıdır diye düşünüyorum. Amiinn. Allah herkese bu süreci kolaylıkla atlatmayı nasip etsin

Allah rahmet eylesin,gayet güzel düşünmüşsünüz. İki isim zor bir de. Ben iki isimliyim ve bekar soyadım da duruyor,hayat biraz zor oluyor açıkçası :D ama erkek tek soyismi ile kurtarabilir :)
Amin teşekkür ederim 🙏🏻 o bekar soyadlarına bende çok özeniyorum ama biraz aceleye geldi düğünüm ayarlayamadım onu😂

Valla ben de gsliyim ve o hayallerin içinde anne olarak var olmayı da çok istiyorum :) benim babam fenerbahçeli olduğu için bu konuda tatlı bir çekişmemiz var :)
Benim eşim çok fanatik bebeğin kiyafetleri sari kirmizi olur çoğu muhtemelen şimdi erken diye bisey almiyor ama ilerde önüne geleni alir birde ilk cocuk olcak 😊

Evet ilk kıyafetlerimizzz😍 iki görseldeki takımları ben aldım, diğerlerini annem ve kız kardeşimm
Ya annelik çok tuhaf bişey, ben sanıyordum 2. Çocuk bu kadar heyecanlı olmaz ama şuan heyecan dorukta 😂

Benim eşim de fenerbahçeli allah fenerbahçeli babaların/annelerin fenerbahçeli olacak bebelerine sabır versin diyorum 😂😂

Ah ahh dünyaya 1-0 mağlup gelecek bebelere +1 daha ekleyelim 😂 üzgünüm ama Fenerli doğuyorsun oğlum.. Gönül de el vermiyor başka takımlı yapalım seni, ama bu konuda yüzün gülmeyecek hahaha😂😂

Benim eşim çok fanatik bebeğin kiyafetleri sari kirmizi olur çoğu muhtemelen şimdi erken diye bisey almiyor ama ilerde önüne geleni alir birde ilk cocuk olcak 😊
Eşinizi destekliyorum ve anlıyorum çünkü benimki de öyle olucak :D allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Yani bilmiyorum şuan normal sezeryan diye gündem de var. Şahsen bana sorarsan normal dogumda Benim rahmin alınma riskim oldu ölümden döndüm. Kaç kere vajina kesilip dikildi narkoz falan verdiler. Günlerce idrarimin geldiğini bile farkında değildim kendisi kan gibi kendiliginden akardı. Günlerce yürüyemedim oturmadim
. 2 gün sonra bebegimin dogumda oksijensiz kaldigi için kaybetmem de cabasi. Yani bilmiyorum bebegim yaşasaydi bile normal d travmam oldu bir daha dogurmazdim normal. 2. Bebeğimi sezeryan oldum çok rahattım ertesi günü bebegime tek başıma bakmaya başladım. Hastaneden topukluyla çıktım. Yani tabi herkesin kaderindeki şimdi benim yazdığımın tam tersinide diyenler çok olur. O yüzden bebeğe ve anneye göre karar verilir. Bana kaç Dr dediki bebek için sezeryan daha iyi çünkü bebek vajindan çıkmak için bir çaba vermiyor asla kafasi sıkışmiyor. Bebek için sağlıklisi sezeryan diye kaç Dr dedi
Çok güzel yazdın valla canım. Rabbim bu bebişini kucağına almanı nasip etsin 🥰

Sen gibi kızım kızım diye severken erkeğe dönme ihtimali,oğlum demek komik olur ya😂😂 bebek de diyecek ki annem bana kızım diyor 😁
Hhahahahah gerçekten eğer seninki de erkek olursa çok özür dilememiz gerekecek 😂😂😂 çocuğu öğrendiğim günden bu yana kesin kız bu, kızım kızım diye sevdim meğersem pipiliymiş hahah 😂

Ben muhabbet hocada takipliyim
O soru sormadigin surece pek bilgi vermiyor muaynelerde çok hizli oluyor o kdr cok yogunluk var ki devlet hastanesinden farksiz hastane doğumda cok iyi oldugunu soyledikleri icin devam ediyorum ama iletism ve dakiklik konusunda hic memnun degilim
Randevu saatinde gremiyorsun Simdilik idare ediyorum ama aklimda soru işaretide çok umarim doğumda memnun kalirim sen dogumu ordami dusunuyorsun 🤗
Valla Asiye hanım da aynı şekilde. 2 odası var kızlar seni hazırlarken yan tarafta başkasına bakıyor hazır olunca da geliyor. Çok şaşırdım gerçekten devlet hastanesi gibi. Bilgilendirmesi idare ediyorum şuan sormazsan söylemiyor aynı şekilde. Doğumu da orda düşünüyorum ama nasip tabi 😪😪😪

Eşi memur olanlar için bilgilendirme yapayım MEDİPOL HASTANELERİNDE Memur-Sen’e kayıtlıysanız veya eşinizin kaydıyla da olabilir %25 indirim oluyor.

Ah ahh dünyaya 1-0 mağlup gelecek bebelere +1 daha ekleyelim 😂 üzgünüm ama Fenerli doğuyorsun oğlum.. Gönül de el vermiyor başka takımlı yapalım seni, ama bu konuda yüzün gülmeyecek hahaha😂😂
Hahahah yaaaa daha dün kocama hadi sen üzülüyorsun da el kadar bebe de mi üzülsün dedim cevap veremedi 😂😂😂 bizim bebeler de her maç günü üzülecek kıyamam ben onlara ya 🤩😂

Back
X