Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
Insallah bunda da oyle olur hayirlisi artik 😄 dogum sonrasi her isimide yaptim, hatta nolduuuu dikislerim acilmis ben yine anlamadim acı falan 😅 zaten lohusayiz kaniyoz ya doktor kontrolde farketti yine uyusturmadan dikti bu defa daha net hissettim dikis sesini cirt diye cekisini falan 😅
Iyiyim diyede yakinlarimizdan sagolsunlar kimsede kalmadı yanimda( sitem cumlesi bu)😄 buyuttum masallah oglusumu
Hepimize nasip olsun insallah saglicakla dogumun nasil oldugu onemli degil

Aaa nagehan ikiz diye duymustum, bana cok yakin
klinik mi onun nasil bilgin var mi
Dogumu anlasmali hastahanede mi yapiyor
Evet canım kendi muayenehanesi var Aliağa çarşıda, doğumu da can hastanesinde yaptı arkadaşım

Evet aynen aralik anneleri 85de biz 750 masallah 🤣🤣 topigin hakkini veriyoruz ayoll :halay:
Hahahahh severiz konuşmayı 😂
Kızlar yaa ben kutlama işinden vazgeçeceğim galiba yaa yarın doktor görürse eğer cinsiyeti öğreneyim diyorum 😀😀😀
Bak şimdi poncigim aynı baskı bana da var bende söyle bir karar aldım ben ogrenecegim aile üyelerine sürpriz yapacağım bence mantıklı ana olan sensin öğrenmek en büyük hakkın 😂
Evet ya bugün şöyle bir bakınayım dedim Ekim anneleri daha bu kadar konuşmamış bizim enerjiler güzel tuttu sohbet akıyor 😍😍
Çok uyumlu annisleriz bide hepimiz cana yakın ve samimi olduk onunda etkisi büyük tabi ki 40 yıllık kankiyiz 😂❤️
Ayyy evet bende bskmaya çalıştım onun ekranın senin anlayacağın bişi değil sen kımıldama diyo bana niye anlamıyım pardon da 😒
Hehh aynısını bana da dedi karnım kasılıyormuş da göremiyormus ee bende göremiyorum 😂😂
Ahahah canımsın❤️ bu göbekle cool kalabiliyorsak hala🫠🫠🥳🥳
Aşk olsun kankisim o göbek değil bebek bebek 😂😂

Hahahahh severiz konuşmayı 😂

Bak şimdi poncigim aynı baskı bana da var bende söyle bir karar aldım ben ogrenecegim aile üyelerine sürpriz yapacağım bence mantıklı ana olan sensin öğrenmek en büyük hakkın 😂

Çok uyumlu annisleriz bide hepimiz cana yakın ve samimi olduk onunda etkisi büyük tabi ki 40 yıllık kankiyiz 😂❤️

Hehh aynısını bana da dedi karnım kasılıyormuş da göremiyormus ee bende göremiyorum 😂😂

Aşk olsun kankisim o göbek değil bebek bebek 😂😂
Hahaha valla kendimi hiç bu kadar tombik görmemiştim bir hafta önce olan pantolonum artık dar geliyor sinsi sinsi büyüyor şebek🥹🤣 sağlıklı olsun da amaan napalım veririz bi şekilde 💃🏼

Ay yarın yine kalabalık kontrol günüü en sevdiğimm🧿benim de 4’te ikişer saat arayla coşturalım burayııı bebelerimizin güzel haberleriyle inşallah❤️
Pat pat bebis haberleri mujdeleri insallah😍 benim su an en buyuk merakim oglusumun malum tarafini gorecek miyim ultrasonda ajsjdjdjd

Ay kızlar cevap vermişsiniz üstüne baya mesaj gelmiş. Zor okudum 😅 Hepinize teşekkür ederim. Burayı Güzin ablaya çevirdim bir anlık. Benimki hatasını anladı iptal etti ama iş işten geçti. Bugün benim trip devam artık 🫠
Iptal olduguna gore tribi birak yavrum bosver ahdjdjdj

Pat pat bebis haberleri mujdeleri insallah😍 benim su an en buyuk merakim oglusumun malum tarafini gorecek miyim ultrasonda ajsjdjdjd
Ahahhha ya ben de inanılmaz erkek hissediyorum sana ortakçı dhdhs ama yaşanan onca şoktan sonra hiçbir şeye emin olamıyorum assla🤣🤣 bir an önce öğrensem de alışverişlere başlasamm💃🏼

Kızlar hepinize iyi geceler yarın mutlu bir sabaha uyanalım hepimiz🌸 yarın ki görüş günü olan annelerden güzel haberler bekliyoruzz 🙏🏻🧿 ben bi kaç gündür tatlı şeyler yiyorum anlamsız bi şekilde künefe çekti canım şimdi ise ekmeğime nutella sürmüş yiyorum galiba erkek bebo geliyor gibi 😅 bu cuma günü inşallah fetal sonucumuz çıkabilir, öncelikle sağlığını sonrada cinsiyetini öğreneceğimiz için çok heycanlıyız bakalım hurafeler doğru çıkacak mıı🫶🏼

Ahahhha ya ben de inanılmaz erkek hissediyorum sana ortakçı dhdhs ama yaşanan onca şoktan sonra hiçbir şeye emin olamıyorum assla🤣🤣 bir an önce öğrensem de alışverişlere başlasamm💃🏼
Bak ben bir alistim bir alistim oglana anlatamam. Bugunu beklemis gibiyim yatiyorum oglum kalkiyorum pasam🤣 esim bile hemen gobegimi oglum diye opmeye alisti dusun bak esimmmm🤣🤣🩵 cmt sabah daha prensesim mi geliyor diye opuyordu ayni gobegi sjjddjdj

Kızlar hepinize iyi geceler yarın mutlu bir sabaha uyanalım hepimiz🌸 yarın ki görüş günü olan annelerden güzel haberler bekliyoruzz 🙏🏻🧿 ben bi kaç gündür tatlı şeyler yiyorum anlamsız bi şekilde künefe çekti canım şimdi ise ekmeğime nutella sürmüş yiyorum galiba erkek bebo geliyor gibi 😅 bu cuma günü inşallah fetal sonucumuz çıkabilir, öncelikle sağlığını sonrada cinsiyetini öğreneceğimiz için çok heycanlıyız bakalım hurafeler doğru çıkacak mıı🫶🏼
Bu aksam yedigim tatli kunefeydi, sevgiler ajsjdjdjd ve kendi rizamla aserdim normalde serbetli tatli yemem bile ben djfjfj
Ben butun hurafeleri ezip gectim biliyorsun ki, isterim yanima bir kaciniz daha eklensin kizlarin icinde kaldi oglum🤣🩵 ama tabi isin sakasi bi yana once saglikli sonrada gonlunuzdeki cinsiyet olsun tatlim😍

Bak ben bir alistim bir alistim oglana anlatamam. Bugunu beklemis gibiyim yatiyorum oglum kalkiyorum pasam🤣 esim bile hemen gobegimi oglum diye opmeye alisti dusun bak esimmmm🤣🤣🩵 cmt sabah daha prensesim mi geliyor diye opuyordu ayni gobegi sjjddjdj
Hahaha yaa alışılıyor aslında o kadar önemli değil ki cinsiyet sağlıklı olsun hepsine duacıyız😍 ben erko bebek çok severim senin de ona mükkeemmel bir anne olacağına tam bir oğluş ana kuzusu efendiii saygılı olacağına çok eminim😍 paşammm da paşamm🩵

Hahaha yaa alışılıyor aslında o kadar önemli değil ki cinsiyet sağlıklı olsun hepsine duacıyız😍 ben erko bebek çok severim senin de ona mükkeemmel bir anne olacağına tam bir oğluş ana kuzusu efendiii saygılı olacağına çok eminim😍 paşammm da paşamm🩵
Ay amin canim insallah ben ona iyi anne o bana iyi evlat olur yahu🩵🩵🧿🧿 hele efendi saygili bisi olursa oyle eririm ki inan bayilirim oyle erkek cocuklarina cunku kizdan bile seker gelir bazen🥰 kizlar zaten dogalari geregi otomatikman seker oluyolar cunku ama erkekler ajdjdjdjdj

Ay amin canim insallah ben ona iyi anne o bana iyi evlat olur yahu🩵🩵🧿🧿 hele efendi saygili bisi olursa oyle eririm ki inan bayilirim oyle erkek cocuklarina cunku kizdan bile seker gelir bazen🥰 kizlar zaten dogalari geregi otomatikman seker oluyolar cunku ama erkekler ajdjdjdjdj
Olur olurr inşallah, ay bizim cinsiyetler de belli olsa da bir an önce tek şehzade anası olarak kaldın büyüğümüzsün saygıyla eğiliyoruz simoş sultanım dhdjdj

Olur olurr inşallah, ay bizim cinsiyetler de belli olsa da bir an önce tek şehzade anası olarak kaldın büyüğümüzsün saygıyla eğiliyoruz simoş sultanım dhdjdj
Kendimi koğuşta mahpus hanım ağa gibi hissediyorum jajsdjdjdjfn
SIMOS SULTAN diyecekseniz 💅🏼🤱🏽 tacimi getirin lutfen ajdjfjfjfjf
Yarin bi gidiyomusuz fetal yanlis kiz cikiyor bi bozulurum var ya, dun gidip erko emzigi bile aldim ogluma🤣🤣

Back
X