Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    68
Boğazımda kalacak diye çok korkuyorum. O yüzden asla tek başıma hap içmiyorum . Akşamları içiyorum eşim yanımdayken . Doktoruma soracağım bir . Toz halinde varsa kendimi eziyet etmeyeyim.
Canım ben ocean mummy kullanıyorum hem daha küçük hemde böyle kaygannımsı bir yapısı var jelimsi gibi yumuşak yani içimi çok kolay onuda alabilirsin

Ben ilk gebelikte 29 30 kilo almıştım sonra fazlası ile verdim bu gebeliğimde de hızlı alıyorum gece yememeye dikkat etsem dahi 4 kilo aldım bile 🥲
maşallaah maşallaah:) geri verilebildiği sürece rakamın hiçbir önemi yok bence :)
Şu an 67 kilom diyetisyenle ilerliyorum 14+2 bugün. 20. haftaya kadar 6 haftada 5 kg hedefledik. 70-72 ile maksimum doğum olacak
müthişşş bir hedef bu ben de henüz almadım 65'teyim acaba max 75 ile bu süreci bitirebilir miyim çabası içindeyim şu an 13+0dayım gerek bulantı gerek iştahsızlık doğru düzgün yemedim ama veremedim de çünkü kilo almaya aşırı müsaitim :( 20. haftadan sonra kilo almamak mı peki hedef yoksa sonuna kadar 5 kilo daha alıp doğuma mı girmek ?

maşallaah maşallaah:) geri verilebildiği sürece rakamın hiçbir önemi yok bence :)

müthişşş bir hedef bu ben de henüz almadım 65'teyim acaba max 75 ile bu süreci bitirebilir miyim çabası içindeyim şu an 13+0dayım gerek bulantı gerek iştahsızlık doğru düzgün yemedim ama veremedim de çünkü kilo almaya aşırı müsaitim :( 20. haftadan sonra kilo almamak mı peki hedef yoksa sonuna kadar 5 kilo daha alıp doğuma mı girmek ?
Şimdi şöyle söyleyim genelde 20. haftaya kadar hamilelikte sağlıklı şekilde asla bebeğe zarar vermeden kilo verilebiliyor. 20. haftadan sonra artık mecburen kilo alımı gerçekleşiyormuş. 20. haftaya kadar ben kilo verilmesi, 20. haftadan sonra ise yine sadece bebeğe kilo aldırarak annenin de kontrollü kilo alması taraftarıyım. Eğer 20. haftaya kadar kilo verirsen 72 ile doğuma gidersin 😍

Şimdi şöyle söyleyim genelde 20. haftaya kadar hamilelikte sağlıklı şekilde asla bebeğe zarar vermeden kilo verilebiliyor. 20. haftadan sonra artık mecburen kilo alımı gerçekleşiyormuş. 20. haftaya kadar ben kilo verilmesi, 20. haftadan sonra ise yine sadece bebeğe kilo aldırarak annenin de kontrollü kilo alması taraftarıyım. Eğer 20. haftaya kadar kilo verirsen 72 ile doğuma gidersin 😍
ay çok mantıklı, henüz iştah kilidim de açılmamışken 20. haftaya kadar dengeli düzenli ve kalori açıklı besleneyim ben :)

ay çok mantıklı, henüz iştah kilidim de açılmamışken 20. haftaya kadar dengeli düzenli ve kalori açıklı besleneyim ben :)
Kesinlikle mükemmel olur 😍 20. haftadan sonra havalar ısınacak ama olsun biraz bir şekilde hareketi de eklersek mükemmel şekilde bitiririz hamileliği 🥳🤩

Kesinlikle mükemmel olur 😍 20. haftadan sonra havalar ısınacak ama olsun biraz bir şekilde hareketi de eklersek mükemmel şekilde bitiririz hamileliği 🥳🤩
evet evet 16. haftada da haftada 2 pilatese başlayacağım inşallah enerjimin yerine gelmesini bekliyorum kalan günlerde de rutin yürüyüş önerdi fizyoterapist inşallah kolay hamileliklerimiz olur :KK200:

Ahahshsh bekleyebildiğin kadar bekle anlaşılan bizim bebelerin DNA’sı yavaş geçiyor kana, bak ben bu sebepten cinsiyeti öğrenemedim mesela 😂
Ya vallaha aşkım ilkini 12+5 de vermiştim ikincisi 14+6 da vericem yani artık geçmiştir ya 20 ci haftalara merdiven dayadık şurada 🤣 ay benim bebeğim 12+5 de ensede göstermedi . Bu gittiğimde ölçmesi lazım . Zaten fetal bakacağız diye doktorda denedi denedi bıraktı 🤣

Kızlar inşallah rabbim gönlünüze göre versin bebişler sağlıklı olsun gönlünüzden geçen neyse de o olsun artık deriiiiiin bir oh çekin sonuçlardan sonra da 😍😍😍 Pek nazlıkuş çıktılar bunlar 😍😂 benim oğlan da hiç nazlı değil çükü falan açmıştı bugün hahajdkks
Yiğidin malı meydanda gerek aşkım 🤣 açacak tabi napsın alın bakın görün onca hafta kızım diye sevdiğiniz pipime demiş 🤣

Yok canım ankaradayım, var mı ankarada böyle tam sınıra gelmeden önlem amaçlı yapan doktor bilen?
Canım bence artık sana yapılması lazım korkutmak için demiyorum ama epeyi kısalmış tam atılacak pozisyonda bence. İyi bir perinatalog profa git kesinlikle. Daha dazla kısaltmasını beklemek saçmalık bence geçmiş hikayende olunca

Back
X