2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Çok geçmiş olsun canım. Allajım şifa versin.. Bu ne kadar değişik bir hastalık ya ben çözemiyorum etrafımjzda duyuyoruz herkes farklı geçiriyor. Ve benim anlamadığım aynı evdekiler mesela biri cocid diğerş değil e nasıl bulamıyor. Çok ilginç birşry ys bazısına da anında bulaşıyor. Mesela seninki de bir yere gitmemişsiniz nasıl bulaşıyo. Çocuğjnda ve eşinde yok (çok şükür ki yok) ama ben anlamadkm bu işi valla hayırlısı biran önce kurtulalıö bu illetten allahım ya valla korkudan mahvolduk. Benimde sürekli boğazjm ağrır faranjit var e şimdi heran korkuyorum. 2 gündür kulaklarım da dolu gibi böyle bilmiyorum ya. İnsan korkuyor çok zor bu korkuyla yaşamak en zoru da etrafına bulaştırma korkusu hiçbiryere gitmiyoruz ama ister istemez arada aileler ile görüşüyoruz.

Canım bende sanıyorum ki koronada sadece öksürük ve ateş belirti şuan çok korktum çünkü eşimde de boğaz ağrısı var iki gündür bide dışarda insanlardan uzak duruyoruz sosyal mesafeye uyuyoruz bulaşmasın diye ama aynı evin içindesiniz bulaşmamış eşine çok şükür ama bende M Minnosumm gibi bi türlü anlayamadım bu hastalığı yaa binbir çeşidi var rabbim çarçabuk atlatmanı nasip etsin kuzum ipeği emziriyormusun bildiğim kadarıyla emzirmekten bulaşmıyor ama zatenipek bırakmıştı memeyi sanki

Sağol canım..Çok tesekkur ederim.Bende öksürük ve ateş hiç olmadı .O yüzden gittiğim doktorlar suphelenmedi ve test istemedı .Şükür ki bu süre icinde hiç kimseyle görüşmedim ve dışarı çıkmadım .Benim geçirdiğim hafifti ama o bile zordu halsizlik ve ağrılar o boğazdaki gitgide artan ağrı zorladı gerçekten.Simdi iyiyim şükür .Verdikleri ilaç çok etkili.Hemen toparladım .Emzirebilir sin dedi doktor .İlaç kullanırken de emzirdim hatta.Sorun olmaz dediler ..

Çok teşekkür ederim canım sağol..Atlatiyorum çok şükür .Dediğin gibi ben eşimden korkuyordum hastalığı getirir diye ..Bende çıktı.Cok şaşırdık ..O yüzden çok dikkat etmek lazım .Bende boğaz ağrısı ağırlıklı olduğu için soğuk su içtim mahvettin boğazımı diye düşündüm .Daha ağır belirtiler olur diye düşünmüştüm ama en belirgin belirtiler neredeyse hastaların hepsinde olan eklem agrisiymis ..

Teşekkür ederim.Biz de bugun yaptırdık. Hemşire ateş olabilecegini söyledi bakalim inş. olmaz .Bugun sadece emzirecegim ateş olmasin diye.Bol sıvı alması gerekirmiş.
Ben anca girebildiğim için yazdığını görmemişim canım. İnşallah bizde de ateş olmaz

Canım hangi tulumdan aldın e bebekten link atabilir misin? Bir de hangi beden aldın? Bizim ufaklıklar aynı bedenleri giyiyordur sanırım

Canım hangi tulumdan aldın e bebekten link atabilir misin? Bir de hangi beden aldın? Bizim ufaklıklar aynı bedenleri giyiyordur sanırım

Canım 3 yaşla degistirdim bu sabah gidip
Benim minik oğlum 13 kilo, 76-77cm sanırım boyu emin değilim. 2 yaş tam oldu ama kışın küçük gelir diye 3 yaş aldım. Bu linktekinin farklı desende olanını aldım. 20-23⁰ odada direkt giydirin, 20⁰ altında ise kıyafetin üstüne giydirin yaziyor.

C cemre1108 canım size de 2 yaş olur sanırım.

Şok olmayacak gibi değilmiş cidden. Hafif atlatmana çok sevindim. Çok soru sorduk ama son bir şey sormak istiyorum canım. Kan grubun ne? 0+ çok hafif geçiriyor diyorlar. En ağırı A+ geçiriyormuş.
Benim babamın 1 tane akciğeri var. 10 ay önce kanser yüzünden biri alındı o yüzden çok korkuyorum. Bulaşırsa kurtaramayız. Çok dikkat etsek de çember gittikçe daralıyor resmen.

Kan grubum A+ canım..Ben bu hastalığı geçirdikten sonra ciddiyetini daha iyi anladım.Cok şaşkınım hâlâ.Kimseyle görüşmedim .Görüştüğüm insanlar da hiçbir şey yok .Dışarı maske ve eldiven siz çıkmadım.Hijyen kurallarına çok dikkat ettim ..Çevremdekiler de şaşırdı ..Çok şükür ki hafif geçiriyorum.Sadece 1 haftası ağırdı .Ve çok inatçı bir hastalık ..Neredeyse bir aydır var ..Hafif başladı agirlastim ve şu an baya hafifledi ama hala hissediyorum ..Allah hepimizi korusun çocuklarımızı,yaslilarimizi..

Canım çok geçmiş olsun. İnşallah atlatacaksin hiç moralini bozma. Bir belirtin var mıydı nasil bulaştı acaba?
Canım çok sağol.Bogaz ve kulak ağrısı,kemik ağrısı,halsizlik vardi sadece ..Nasıl bulaştığını hâlâ anlamıyorum Görüştüğüm kimse de bir şey yok ..

teşekkür ederiz

Kızlar az önce sağlık ocağını aradım aşı için. 15 eylülden sonra açacaklarmış kızamık aşısını. 9ay 20 günlük oluyor uzay. Sıkıntı olmaz dimi bilmiyorum ben bu aşıyı. Ne zamana kdr yapılması lazım ki

Canım çok sağol.Bogaz ve kulak ağrısı,kemik ağrısı,halsizlik vardi sadece ..Nasıl bulaştığını hâlâ anlamıyorum Görüştüğüm kimse de bir şey yok ..
Kimi insan başkasına bulaştırıyor ama kendisinde hiçbir şey olmuyormuş. Süper taşıyıcı diyorlardı sanırım. Belki öyle birisi vardır çevrenizde. Rabbim beterinden korusun. Çok şükür eşinde ve İpek kuzusunda yokmuş. Daha da iyi olursun inşallah bir an önce ❤

Çok geçmiş olsunn ya çok şükür ailene bulaşmamış Bu virüs testini zaten ateş öksürük olsa dahi herkese yapmyorlar Saçma bişey bende geçen gün üşüttüm 2 gün ishal olmuştum korktum acaba covid mi oldum diye uzun sürseydi gidecektim doktora ama test yaparlarmıydı bilmiyorum işe başlayınca korkular arttı bende birde burdaki şehir hastanesinde sağlıkçı arkadaşIm testi pozitif çıkanların %60 ında hiç belirti olmadığını söyledi belkide biz de geçirdik bilmiyoruz Allah korusun cümlemizi bebeklerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…