doğrudur canım umarım gebe değilsindir tabi istemiyorsan bunun stresi gerçekten çok zor.Onu biliyorum kuzum belim ağrıyınca korktum bacaklarıma filan vuruyor çok kötü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
doğrudur canım umarım gebe değilsindir tabi istemiyorsan bunun stresi gerçekten çok zor.Onu biliyorum kuzum belim ağrıyınca korktum bacaklarıma filan vuruyor çok kötü
eğer 2 yaş olursa abisinin var onu giydiririm ama deneyip yazarsanız sevinirim.Ben 2 yaş aldım, sığar gibi geldi kocaman çünkü. Denemedim daha, yikadim hemen. Yarin giydirir yazarım yine. Sanırım size de 1,5-2 yaş olur.
Kızlar iki çocukla okul yollarına düşüyorum bana kolaylıklar dileyin
geçmiş olsun ya umarım iyisinizdir.Yok canım ya .Covid testim pozitif çıktı malesef karantinadayim.
Yok canım ya .Covid testim pozitif çıktı malesef karantinadayim.
Geçmiş olsun canım inşallah hafif geçiyordurYok canım ya .Covid testim pozitif çıktı malesef karantinadayim.
Allah sifalar versin tez zamanda cok üzüldümYok canım ya .Covid testim pozitif çıktı malesef karantinadayim.
Gecmis olsun canim, cok uzuldum. Insallah en yakin zamanda atlatirsin.Yok canım ya .Covid testim pozitif çıktı malesef karantinadayim.
Teşekkür ederim canım.Hafif geçirdim .Atlattım sayılır şükür ...Gecmis olsun canim, cok uzuldum. Insallah en yakin zamanda atlatirsin.
Teşekkür ederim canım ..Çok sağol.Atlattim sayılır şükür ..Allah sifalar versin tez zamanda cok üzüldüm
Hafif geçiyor çok şükür .Ağır derecede usutmus gibi geçirdim .O yüzden bilemedim .Gec tanilandi ..Geçmiş olsun canım inşallah hafif geçiyordur
İyiyim canım .Hafif geçirdim çok şükür .Test yapılana kadar usuttugumu düşündüm .Hatta uzun süre sadece boğaz agrisi vardı .Faranjit sandım ..Geçmiş olsun canım çok üzüldüm, İpek nasıl? Bebekler çok kolay atlatıyor diyorlar, umarım iyisinizdir.
İyiyiz çok şükür .Teşekkür ederim canım .İpekde ve esimde bir şey yok şükür ..Hafif atlatiyorum ..geçmiş olsun ya umarım iyisinizdir.
Sağol canım.Tesekkur ederim.Geçmiş olsun canım tez zamanda en hafif şekilde atlatırsın inş.
Sağol canım .Şükür esimde ve ipekde bir sey yok..Geçmiş olsun,İpek nasıl,onun da pozitif mi
Çok geçmiş olsun canım hiç söylemedin ipek nasıl onda da var mıTeşekkür ederim canım.Hafif geçirdim .Atlattım sayılır şükür ...
Sağol canım.Hafif atlatiyorum.O yüzden bilemedim..Uzun süre sadece boğaz ağrısı vardı.Cok hafif basladi.Faranjitim var ..Soğuk su içinde boğazım ağrır.Oyle sandım.Sonra kulağım ağrımaya başladı.Bogaz enfeksiyonum ilerledi herhalde dedim.Hep olan şeyler .Sonra basım ağrımaya başladı.Sinuzit de başladı diye düşündüm .Kemiklerim özellikle sırtım ağrımaya başlayınca sağlık ocağına gittim .Antibiyotik başladı doktor ama faydası olmadı .Sonra KBB ge gittim .Tomografi çekildi ,kan değerlerine bakıldı.Doktor hiçbir sorun yok deyip gönderdi .Görümcem pandemide calisiyor.Gecmeyen eklem agrilarin var korkutmak istemiyorum ama bir suruntu alalım dedim.Olmadigini düşünüyorum dedi.Cunku evden çıkmıyorum .Kimseyle görüşmedim .Gorustugum kişilerde de hiçbir şey yok.Ertesi gün akşam telefon geldi .Dün ..Şok oldum..Aaa gerçekten mi ayy cnm geçmiş olsun inşallah hemen kolayca atlatırsın sağ salim. Ne zaman test yaptırdın semptomların neydi hiç söylemedin
Canım çok hafif geçirdiğim için usuttum zannettim.Doktorlar da bilemedi.Antibiyotik falan kullandım .İpek de ve eşim de bir şey yok şükür ..Çok geçmiş olsun canım hiç söylemedin ipek nasıl onda da var mı
çok geçmiş olsun canim.cok şükür en azından onlarda bişey yokmus.İyiyiz çok şükür .Teşekkür ederim canım .İpekde ve esimde bir şey yok şükür ..Hafif atlatiyorum ..