2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Aynen anne sütüne en yakın sütmüş birde yeni dogan bebeklere bile veriliyor diye biliyorum çok değilde az bişey veriyim dedim geri de korktum bi sizlere soruyum dedim
bişey olacağını sanmıyorum canim galiba alerji konusundada diger sütlere göre en masumu yinede sen bilirsin tabi canım ben pastörize veriyorum 1 yaşından sonrada mama+süt olarak devam etmeyi düşünüyorum.

Aynen anne sütüne en yakın sütmüş birde yeni dogan bebeklere bile veriliyor diye biliyorum çok değilde az bişey veriyim dedim geri de korktum bi sizlere soruyum dedim
Neden vermek istiyorsun peki canim ? Doktorlar artik 1 yaştan sonra bile pek önermiyorlar inek sütünü ama keçi sütünü tam bilmiyorum. Yoğurt öneriyorlar onun yerine Ayla yoğurt sevmiyor mu ? Ben senin yerinde olsam illa keci sütü vermek istiyorsam onu mayalar yogurt yapar oyle verirdim

Yok canım seviyo yogurdu yaptım zaten yogurt ama az bişey de süt versem mi dedim anne sütüne en yakın süt keçi sütüya yeni dogan bebeklere bile verilebiliyor diye

Biz olduk aşımızı gün içinde çok huzursuzluk yaptı herşeye ağladı o gün kızım onun dışında ateş olmadı
Evet benimki de huysuzlandi bayagi ama ates olmadi çok şükür
Ben anca girebildiğim için yazdığını görmemişim canım. İnşallah bizde de ateş olmaz
Verem aşisinda olmadiysa bunda da ates olmaz dedi hemşire.Inş. olmaz ama huysuzluk oluyor biraz.Canli aşı dedi.Huysuzlaninca babasi dışarı kalabalik olmayan yere götürdü kafasi dagilsin diye,

Biz de yaptırdık geldik aşıyı. Sadece iğnenin ucu girince azicik ağladı hemen sustu kuzucum. Şimdi emdi uyudu bakalım. Takipteyim insallah güzelce atlatırız

Yok canım seviyo yogurdu yaptım zaten yogurt ama az bişey de süt versem mi dedim anne sütüne en yakın süt keçi sütüya yeni dogan bebeklere bile verilebiliyor diye
Anladim canim ben hic duymadım yenidogana keçi sütü verildigini valla sen daha iyi bilirsin tabiki vermek istiyorsan ver 1 kereden bisey olmaz hem

Geçti adetim ama halsizlik, ishal ve baş aprısı var acaba korona filan mı oldum kız dün yoktu baş ağrım halsizlik bugün yine var zor uyanıyorum 2 gündür
şüphen varsa test yaptir canım daha kötü olmadan belki yakalanmista olabilirsin ama insallah bişey yoktur.

merhaba 2019 kasım anneleri. Size bir şey sormak istiyorum ben sezaryenden sonra hiç adet olmadım , emziriyorum bu arada . bende 2019 kasım annesiyim sizce normal midir? Sizler adet oldunuz mu ne zaman oldunuz , yazarsanız sevinirim.

Ben de olmadım daha. Emzirdigimiz süre boyunca olmayabiliyormuşuz ve normalmiş, tekrar gebe kalmamak için vücudun savunması gibi bir şey demişti doktorum. Emzirmeyi azaltinca ya da kesince olacağız yeniden.

hormonlarinizdan dolayi olmuyorsunuzdur büyük ihtimalle emzirirken hormonlar düşmüyor o yüzdendir.

Merhaba bende hic adet olmadım ama son 2 haftadir surekli sancim var. Ben 40 im ciktiktan sonra muayene de olmadim ihmalkarlik yaptim simdi 4 eylulde randevum var insallah icerde hersey yolundadir

Merhaba,ben de emziriyorum 'bebegim 6 aylikti regl oldum.1 sene olmayan oluyormuş duydugume göreBunye ile ilgili

Merhaba normal bi durum benim ablam 2 yıl emzirirken adet olmuyor emzirmeyi bırakınca adet olmaya başlıyor. Ben 4.ayda oldum bünyeyle alakası ama normal yani olmadıgın daha iyi hamile kalma şansın az

Merhaba ben cok takip edemiyorum ara ara bakabiliyorum foruma ama biz 4 kasim dogumluyuz , acaba sizde ek gida nasil gidiyor ne yapsam agzindan tukuruyor bilerek meme mama vs vermiorm ac kalsin yer diorm yine yemiyor , bole diliyle itiyor kilosu normal die doktor gecer vs ustune dusmeyin diyor ama ben cok uzuluyorum 2 kasik yogurr bike yemiyor

ek gıda yesin diye bebeğini aç bırakma canım ne yaparsan yap onların dediği oluyor bi sekilde 1 yaşına kadar çok hızlı büyüyorlar bunun için ek gidadan daha cok emzirmeli yada mama vermelisin.benim oglumda böyleydi 5 yaşında sayılı şeyleri yemiyor.kizimda ek gida hic yemiyor ağzını kitliyor resmen ama ben hiç aç birakmiyorum ille yesin diye kendimide bebegimide yipratmiyorum emin ol geçecek bugünler.

Merhaba benim bebegim de oyle aman aman yemiyor. Bazen bir bakiyorum çok iyi yiyor bazen bir kaşık bile agzina sürmüyor ustelik beğendiği yiyeceklerde bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…