2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar iki çocukla okul yollarına düşüyorum bana kolaylıklar dileyin

Diclecim Allah yardımcın olsun, konuya çok hakim değilim ama bu korona zamanı çok yanlış bence öğretmenleri seminer için yollara döktüler. Gittikçe de artıyor vakalar. Kolaylıklar diliyorum canım

anaokulunada göndermek zorunlumu acaba öğretmen arkadaşlar anaokuluna gidecek oglum ama ben göndermek istemiyorum hatami ediyorum acaba.

Geçmiş olsun canım çok üzüldüm, İpek nasıl? Bebekler çok kolay atlatıyor diyorlar, umarım iyisinizdir.
İyiyim canım .Hafif geçirdim çok şükür .Test yapılana kadar usuttugumu düşündüm .Hatta uzun süre sadece boğaz agrisi vardı .Faranjit sandım ..

Aaa gerçekten mi ayy cnm geçmiş olsun inşallah hemen kolayca atlatırsın sağ salim. Ne zaman test yaptırdın semptomların neydi hiç söylemedin
Sağol canım.Hafif atlatiyorum.O yüzden bilemedim..Uzun süre sadece boğaz ağrısı vardı.Cok hafif basladi.Faranjitim var ..Soğuk su içinde boğazım ağrır.Oyle sandım.Sonra kulağım ağrımaya başladı.Bogaz enfeksiyonum ilerledi herhalde dedim.Hep olan şeyler .Sonra basım ağrımaya başladı.Sinuzit de başladı diye düşündüm .Kemiklerim özellikle sırtım ağrımaya başlayınca sağlık ocağına gittim .Antibiyotik başladı doktor ama faydası olmadı .Sonra KBB ge gittim .Tomografi çekildi ,kan değerlerine bakıldı.Doktor hiçbir sorun yok deyip gönderdi .Görümcem pandemide calisiyor.Gecmeyen eklem agrilarin var korkutmak istemiyorum ama bir suruntu alalım dedim.Olmadigini düşünüyorum dedi.Cunku evden çıkmıyorum .Kimseyle görüşmedim .Gorustugum kişilerde de hiçbir şey yok.Ertesi gün akşam telefon geldi .Dün ..Şok oldum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…