2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bizi hemşire 9 ay 3 günlükken çağırdı canm çok geç olmaz bence 10 aya kadar vardır süresi ama yine de sormak lazım

Kızlar biz 9. Ay aşısını bugün olduk iki saat oldu olalı. Hiç hissetmedi bebeğim ııh bile demedi şok olduk ebede şaşırdı nasıl oldu anlamadım. Boyu doktorumuzun yardımcısı 70 ölçmüştü bugün ebe 76 ölçtü dedim bi yanlışlık olmasın doktorda 70çıktı bidaha ölçeyim dedi yine 76çıktı gözümle de gördüm nasıl bu kadar fark olabiliyor anlamadım ama boyu 70çıkınca az diye üzülmüştüm şimdi 76yı görünce sevindim

Kızlar nasıl bebitolar hepsi iyilerdir inşallah benim kız tam 9 aylıkken emeklemeye başladı 8 ayın içinde emekleme çabaları vardı fakat ileriye gidemiyordu şimdi bütün evi geziyor peşimizden ama kucak alışkanlığını hala bırakmadı :) gündüz uykularımız bire düştü ondada en fazla 1 saat uyuyor gece uykularımız hala aynı saat başı kalkıyoruz Ne yaptıysam gece uykularımız düzelmedi sanırım 2 yaşa kadar sürecek :/ ek gıda da Yine ayına göre veriyorum fazla zorlamıyorum aslında hemen hemen herşeyden yiyebilir artık salça tuz şeker bal harç pişmiş domates katıyorum yemeklerine çiğ domatesi hala vermedim :/ kızım 9.5 kilo 73 cm olmuş artık fazla kilo almaz Diye düşünüyorum çok hareketlendi çünkü

Maşallah cnm gelişimi çok iyi. Bnmkide 8aylıkken emeklemeye başlamıştı ben kendi yediğimiz herşeyi veriyorum ama ağırlıklı olarak çorba çeşitleri. Salça domates falanda veriyorum vermediğim şeyler Bal reçel inek sütü vb. Bizimkide artık ayakta geziyo her yeri okulda falanda zaptedemiyorum her yere tutunmak istiyo

bize hemşire 1 yaşına kadar zamanı var zaten promosyon aşı mecburi değilsiniz dedi kızamık aşısı sıkıntısı var galiba heryerde temin edemiyorlarlarmis.

Bizim ebe 9.ay aşısını 12.aya attı.Pandemi nedeniyle 1yaşında yapıcaz dedi.

Bizde yumurta alerjisinden dolayi bir yasa erteledik canım

Masallah kuzuya benimki hala emekleyemiyor pozisyon alıyor ileri geri yapiyor hala ben gece beslenmesini kesmeyi dusunuyorum artik.doktorumuzada sordum kesebilirsin dedi.yiğit mirza da saat basi veya 2 saate bir uyaniyor gece ve emmeden uyumuyor.bu beni acayip zorlamaya basladi gün boyu sersem gibi geziyorum.zaten gündüzleri paso uykulu geziyorum.gece beslenmesi kesilmeden kalkmaya devam edermis.istersen doktorunuza danisarak gece beslenmeyi kesin sizde

Kizlar az önce Uzay sofrada işaret ve baş parmağını kullanarak minik bir ekmek parçasını alıp yedi kendi kendine, sonra da kikir kikir güldü, hâlâ şaşkinim cımbız gibi açıp kapatıyor sürekli parmaklarını ısırasım geliyor minik sosisleri.
Sanırım blw zamanımız geldi bizim ❤

Bizde yumurta alerjisinden dolayi bir yasa erteledik canım

Aslında benim de korkum vardı canim bu yumurta yüzünden. Yediriyorum ama kolları sanki pütürlü gibime geliyor, içime sinmemişti. Ben de yaşında yaptırırım. O zamana kadar da Nimenrixi çıkarırım aradan.

Uzay için de iyi olur hepsi bir arada olmaz canım. Oyle bir şüphen varsa riske atmaya hiç gerek yok canım zaten bir yaş aşısında varmış. Şuan pek kimseyle de gorusulmuyor gerçi olacağı varsa her türlü olur ama en azından birinden bulaşma riskimiz az :)

Maşallahh onaa yerim onu bennn ❤ Ayla hep kendı yemek istiyo ben mama sandalyesine koyuyorum küçük küçük çoğu seyi kendi alıp alıp yiyo bazen ben verince yemiyo önüne koyuyorum o zaman yiyo cimcime hosuna gidiyo kendi yiyince

Bizde bugun kızamık aşısını olduk kızlar çok ağlamadı huzursuzlukta olmadı bir gün banyo yaptırma dedi vücudunda döküntü olabilşr dedi şimdilik birşey olmadı bide kan aldılar kan değeri 12 çıktı

Bide kızlar keçi sütü geldi bana Ayla ya biraz içirsemmi yogurt yapcam da sütte versem az bişey ne olur ki

benimki hiç ek gıda almadığı için arada süt veriyorum canım kalsiyum alsın diye.keci sütü daha faydali diye biliyorum.
Aynen anne sütüne en yakın sütmüş birde yeni dogan bebeklere bile veriliyor diye biliyorum çok değilde az bişey veriyim dedim geri de korktum bi sizlere soruyum dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…