Bizde ates falan olmadi canim insallah sizdede olmaz gecmis olsunMerhaba herkese,kızamık aşısi olan bebegimiz var mı,aşı ateş yaptı mı?Merak ettim.
Ben asci anneden almayi dusunuyorum canim bi bak istersen ordan alışveriş yapanlar memnunKızlar bu sabah ebebege gittim, havalar soğumadan kisliklari tamamlamaya çalışıyorum. Çok güzel uyku tulumları gelmiş. 78tl fiyatı da baya uygun tulum için. Ihtiyaci olan kaçırmasın. Ben aldım bir tane. Saga sola çok dönüyor gece dürüm gibi sarıyor kendini. Tulumla uyutucam havalar soğuyunca. Jogger pantolonlar vardı 20tl renk renk. Bi kaç tane de onlardan aldım. Bir de hamm makarna aldım ama içime sinmiyor bir türlü, renkli baya. İçindikeleri okudum boya yazmıyor ama şüphe ediyorum. Kullanan var mı?
Allah kolaylik versin canim. Belki online olarak devam eder Sen de cocuklarindan ayrilmazsin.Kızlar iki çocukla okul yollarına düşüyorum bana kolaylıklar dileyin
Sag olunBizde ates falan olmadi canim insallah sizdede olmaz gecmis olsun
ilaci birakinca bendede oldu kanama ilaci birakinca ilk gun bile olsa baska sekilde korunmak gerekiyo.Kızlar sağlık ocağının verdiği korunma bağını adetimin ilk günü ve 2. Günü kullandım ağır geldi diye bıraktım bugün 7. Gün olmasına rağmen hala devam ediyor ufak ufak pembe ve kahverengi gelmiş biraz önce baktım ve belim , başım ve bacaklarım çok ağrıyor karnım da da ağrıyor hamile olamam değil mi ilaçtandır adet düzenlemesi yapıyormuş
güle güle kullanın aldıklarınızı.bizde internet üzerinden alıyoruz maalesef cikmaya korkuyorum ben.tulumu kac beden aldiniz acaba bende getirtmeyi düşünüyorum bebegim 10 kilo 74cm .Kızlar bu sabah ebebege gittim, havalar soğumadan kisliklari tamamlamaya çalışıyorum. Çok güzel uyku tulumları gelmiş. 78tl fiyatı da baya uygun tulum için. Ihtiyaci olan kaçırmasın. Ben aldım bir tane. Saga sola çok dönüyor gece dürüm gibi sarıyor kendini. Tulumla uyutucam havalar soğuyunca. Jogger pantolonlar vardı 20tl renk renk. Bi kaç tane de onlardan aldım. Bir de hamm makarna aldım ama içime sinmiyor bir türlü, renkli baya. İçindikeleri okudum boya yazmıyor ama şüphe ediyorum. Kullanan var mı?
Onu biliyorum kuzum belim ağrıyınca korktum bacaklarıma filan vuruyor çok kötüilaci birakinca bendede oldu kanama ilaci birakinca ilk gun bile olsa baska sekilde korunmak gerekiyo.
Yok canım ya .Covid testim pozitif çıktı malesef karantinadayim.Sağol cnm sen ücretsiz izne mi ayrıldın
İpek de allerjik olduğu için randevu almıştık araştırmada yaptiracaktik ama gidemedik.Daha sonra yaptırılabiliyor mu canım ?Bir arkadaşın kızında yapmıştı. Kizim Alerjik olduğu için erteledik biz
Gule güle kullansın Uzay ...Ben de uyku tulumu düşünüyorum.İpek üstünü ortturmuyor.Uyurken ortuyorum.Tekmeliyor,ağlıyor ..Makarna hakkinda bilgim yok canım..Kızlar bu sabah ebebege gittim, havalar soğumadan kisliklari tamamlamaya çalışıyorum. Çok güzel uyku tulumları gelmiş. 78tl fiyatı da baya uygun tulum için. Ihtiyaci olan kaçırmasın. Ben aldım bir tane. Saga sola çok dönüyor gece dürüm gibi sarıyor kendini. Tulumla uyutucam havalar soğuyunca. Jogger pantolonlar vardı 20tl renk renk. Bi kaç tane de onlardan aldım. Bir de hamm makarna aldım ama içime sinmiyor bir türlü, renkli baya. İçindikeleri okudum boya yazmıyor ama şüphe ediyorum. Kullanan var mı?
İnşallah öyle olur.En doğrusu aslında ..Allah kolaylik versin canim. Belki online olarak devam eder Sen de cocuklarindan ayrilmazsin.
Geçmiş olsun canım inşallah ateşsiz atlatırsınız ❤Teşekkür ederim.Biz de bugun yaptırdık. Hemşire ateş olabilecegini söyledi bakalim inş. olmaz .Bugun sadece emzirecegim ateş olmasin diye.Bol sıvı alması gerekirmiş.
Güle güle kullanın canımKızlar bu sabah ebebege gittim, havalar soğumadan kisliklari tamamlamaya çalışıyorum. Çok güzel uyku tulumları gelmiş. 78tl fiyatı da baya uygun tulum için. Ihtiyaci olan kaçırmasın. Ben aldım bir tane. Saga sola çok dönüyor gece dürüm gibi sarıyor kendini. Tulumla uyutucam havalar soğuyunca. Jogger pantolonlar vardı 20tl renk renk. Bi kaç tane de onlardan aldım. Bir de hamm makarna aldım ama içime sinmiyor bir türlü, renkli baya. İçindikeleri okudum boya yazmıyor ama şüphe ediyorum. Kullanan var mı?
Alerjisi olduğu icin ben korkuyordum canım doktorla görüşünce oda erteleyelim bir yaş aşısında var zaten asi takviminde de yok hemde çok fazla kalabalık ortamlara girilmiyor zaten birinden bulaşma ihtimalide az dedi. Mantıklı geldi zaten görüştüğümüz pek kimse yok virüsten dolayı. Bir yasında da hastane ortamında damar yolu açılır alerji ilaçları verilir öyle yapılır aşısı dediİpek de allerjik olduğu için randevu almıştık araştırmada yaptiracaktik ama gidemedik.Daha sonra yaptırılabiliyor mu canım ?
Aaa gerçekten mi ayy cnm geçmiş olsun inşallah hemen kolayca atlatırsın sağ salim. Ne zaman test yaptırdın semptomların neydi hiç söylemedinYok canım ya .Covid testim pozitif çıktı malesef karantinadayim.
Geçmiş olsun,İpek nasıl,onun da pozitif miYok canım ya .Covid testim pozitif çıktı malesef karantinadayim.
Çok tesekkur ederimGeçmiş olsun canım inşallah ateşsiz atlatırsınız ❤
Gecmis olsun ins.nağrilar kısa sürer bu arada ilk defa duydum,hiç bilmiyordum boyle bir sey oldugunu,ögrenmis oldum,sag olunOnu biliyorum kuzum belim ağrıyınca korktum bacaklarıma filan vuruyor çok kötü
Gecmis olsun ,dileeim çabucak hafif şekilde atlatırsınızYok canım ya .Covid testim pozitif çıktı malesef karantinadayim.
Geçmiş olsun canım tez zamanda en hafif şekilde atlatırsın inş.Yok canım ya .Covid testim pozitif çıktı malesef karantinadayim.
Kesinlikle, bizim burada veliye secenek soruldu. Tamamen online mi yarim okul yarim online mi diye. Yani isteyen cocugunu hic gondermiyecek okula.İnşallah öyle olur.En doğrusu aslında ..
güle güle kullanın aldıklarınızı.bizde internet üzerinden alıyoruz maalesef cikmaya korkuyorum ben.tulumu kac beden aldiniz acaba bende getirtmeyi düşünüyorum bebegim 10 kilo 74cm .