2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar bu sabah ebebege gittim, havalar soğumadan kisliklari tamamlamaya çalışıyorum. Çok güzel uyku tulumları gelmiş. 78tl fiyatı da baya uygun tulum için. Ihtiyaci olan kaçırmasın. Ben aldım bir tane. Saga sola çok dönüyor gece dürüm gibi sarıyor kendini. Tulumla uyutucam havalar soğuyunca. Jogger pantolonlar vardı 20tl renk renk. Bi kaç tane de onlardan aldım. Bir de hamm makarna aldım ama içime sinmiyor bir türlü, renkli baya. İçindikeleri okudum boya yazmıyor ama şüphe ediyorum. Kullanan var mı?
Ben asci anneden almayi dusunuyorum canim bi bak istersen ordan alışveriş yapanlar memnun

Bizde ates falan olmadi canim insallah sizdede olmaz gecmis olsun
Sag olun 😊inş. bizde de olmaz ama hep uyumak istiyor 🙄Bu arada 1 ayda sadece 200 gr almış ,artik zamanla kilo alimi iyice yavaslayacak sanirim. Boyunu da uzun ölçtü gecen sefer hatirlarsaniz yazmiştim az uzamış diye bu sefer de ölçüme gire 1 ayda 5cm uzsmiş😂yani bir yanlislik var olcumde🙂ebe farkliydi farkli ölçtü ama bu ebe kendi doktorumla uyumlu olcerdi.

Kızlar sağlık ocağının verdiği korunma bağını adetimin ilk günü ve 2. Günü kullandım ağır geldi diye bıraktım bugün 7. Gün olmasına rağmen hala devam ediyor ufak ufak pembe ve kahverengi gelmiş biraz önce baktım ve belim , başım ve bacaklarım çok ağrıyor karnım da da ağrıyor hamile olamam değil mi ilaçtandır adet düzenlemesi yapıyormuş
ilaci birakinca bendede oldu kanama ilaci birakinca ilk gun bile olsa baska sekilde korunmak gerekiyo.

Kızlar bu sabah ebebege gittim, havalar soğumadan kisliklari tamamlamaya çalışıyorum. Çok güzel uyku tulumları gelmiş. 78tl fiyatı da baya uygun tulum için. Ihtiyaci olan kaçırmasın. Ben aldım bir tane. Saga sola çok dönüyor gece dürüm gibi sarıyor kendini. Tulumla uyutucam havalar soğuyunca. Jogger pantolonlar vardı 20tl renk renk. Bi kaç tane de onlardan aldım. Bir de hamm makarna aldım ama içime sinmiyor bir türlü, renkli baya. İçindikeleri okudum boya yazmıyor ama şüphe ediyorum. Kullanan var mı?
güle güle kullanın aldıklarınızı.bizde internet üzerinden alıyoruz maalesef cikmaya korkuyorum ben.tulumu kac beden aldiniz acaba bende getirtmeyi düşünüyorum bebegim 10 kilo 74cm .

Gule güle kullansın Uzay ...Ben de uyku tulumu düşünüyorum.İpek üstünü ortturmuyor.Uyurken ortuyorum.Tekmeliyor,ağlıyor ..Makarna hakkinda bilgim yok canım..

Güle güle kullanın canım🥰 teşekkür ederiz bilgilendirdigin için fiyatlar güzelmiş bende almayı düşünüyorum umarım bizim burdakine de gelmiştir çeşitleri :)

İpek de allerjik olduğu için randevu almıştık araştırmada yaptiracaktik ama gidemedik.Daha sonra yaptırılabiliyor mu canım ?
Alerjisi olduğu icin ben korkuyordum canım doktorla görüşünce oda erteleyelim bir yaş aşısında var zaten asi takviminde de yok hemde çok fazla kalabalık ortamlara girilmiyor zaten birinden bulaşma ihtimalide az dedi. Mantıklı geldi zaten görüştüğümüz pek kimse yok virüsten dolayı. Bir yasında da hastane ortamında damar yolu açılır alerji ilaçları verilir öyle yapılır aşısı dedi

Geçmiş olsun canım inşallah ateşsiz atlatırsınız ❤
Çok tesekkur ederim 😊
Onu biliyorum kuzum belim ağrıyınca korktum bacaklarıma filan vuruyor çok kötü
Gecmis olsun ins.nağrilar kısa sürer bu arada ilk defa duydum,hiç bilmiyordum boyle bir sey oldugunu,ögrenmis oldum,sag olun 😊hamilelik durumunu hic bilmiyorum ins.hatlyirlisi olur.sizin için.
Yok canım ya .Covid testim pozitif çıktı malesef karantinadayim.😔
Gecmis olsun ,dileeim çabucak hafif şekilde atlatırsınız 😔

güle güle kullanın aldıklarınızı.bizde internet üzerinden alıyoruz maalesef cikmaya korkuyorum ben.tulumu kac beden aldiniz acaba bende getirtmeyi düşünüyorum bebegim 10 kilo 74cm .

Ben 2 yaş aldım, sığar gibi geldi kocaman çünkü. Denemedim daha, yikadim hemen. Yarin giydirir yazarım yine. Sanırım size de 1,5-2 yaş olur.

X