Allah kavuştursun canım prensesede masallahAyla da sürünüyor demiştimya kızlar bikaç gündür emeklemeyi öğrendi minik prensesim benim peşime geliyor mutfagaTopu eline alıyor at at diyo atıyo al diyo bana uzatıyor gel diyor bol bol yiyorum valla çok tatlı daha ne kadar tatlı olabilir diyorum hergün faha da tatlılaşıyor sankii annelik hem cok zor hem de eşi benzeri olmayan bi duyguymuş eşim Persembe günü bedelli askerliğe gidiyor bir ay yok biraz üzgünüm annemde kalcam insallah çabucak geçer 30 gün
Hayırlı tezkereler , Allah hayırlısıyla gidip dönmeyi nasip etsin canim.Ayla da sürünüyor demiştimya kızlar bikaç gündür emeklemeyi öğrendi minik prensesim benim peşime geliyor mutfagaTopu eline alıyor at at diyo atıyo al diyo bana uzatıyor gel diyor bol bol yiyorum valla çok tatlı daha ne kadar tatlı olabilir diyorum hergün faha da tatlılaşıyor sankii annelik hem cok zor hem de eşi benzeri olmayan bi duyguymuş eşim Persembe günü bedelli askerliğe gidiyor bir ay yok biraz üzgünüm annemde kalcam insallah çabucak geçer 30 gün
Anladım cnm bizimki de hiç yemiyor umarım işe yarar seninkininCanım sütüm yaramıyor artık .Emiyor ama zaten sol gogsumu emiyor.Digerini emmiyor..Ek gıda da çok yemiyor .Her şeyi denedim 3 aydır.Kasik mama ,kavanoz mama ,çorbalar zorla babasıyla oynaya oynata birkaç kaşık kandırarak ağzına sokabilirsek seviniyoruz .Persentil egrisinde yüzde 3 lere düştü kilosu ..Bu da son çarem..
Inşallah canımInşallah guzel haberlerinizi almak dileğimle
Allah kavuştursun canım.
Hayırlı tezkereler , Allah hayırlısıyla gidip dönmeyi nasip etsin canim.
Allah kavuştursun canım prensesede masallah
Maasallah bebeginize inş. 1ay ins. çabucak gecer de eşinize kavuşursunuz,annenizde biraz da olsa kafanız dağılır.Allah kavuştursun.
Amin kızlar çok teşekkür ederim ❤❤Allah kavuştursun canım..Maşallah prensese de
Cnm öncelikle eşinle tez kavuşun zaman su gibi geçsinKızlar birde Ayla artık gündüz bir kere uyuyo ya çok az dimi sabah 9da uyanıyor 1 gibi uyuyo 1 bucuk saat flan anca uyuyor bitti onla geceye kadar duruyor nasıl dayanıyor bilmiyorum gece uykusuna da 10 - 10.30 gibi yatıyor
Benimki de bu ara uykuyu reddediyor canım. 3 kere uyuyordu. 2ye düşürdü hatta sürelerini de düşürdü. Uyku akıyor gözünden ama uyumak istemiyor. Çok zorluyor beni de. Uyku sayisi azalsa da süresi düşmese bari. Hiçbir iş yapılmıyor valla. Bu arada eşine de hayırlı tezkereler canımKızlar birde Ayla artık gündüz bir kere uyuyo ya çok az dimi sabah 9da uyanıyor 1 gibi uyuyo 1 bucuk saat flan anca uyuyor bitti onla geceye kadar duruyor nasıl dayanıyor bilmiyorum gece uykusuna da 10 - 10.30 gibi yatıyor
Çok teşekkür ederim canım insallahCnm öncelikle eşinle tez kavuşun zaman su gibi geçsinAlya da artık iki kere uyuyo cnm hatta bazen bir. Uyumak istemiyor cadı
Teşekkür ederim canımBenimki de bu ara uykuyu reddediyor canım. 3 kere uyuyordu. 2ye düşürdü hatta sürelerini de düşürdü. Uyku akıyor gözünden ama uyumak istemiyor. Çok zorluyor beni de. Uyku sayisi azalsa da süresi düşmese bari. Hiçbir iş yapılmıyor valla. Bu arada eşine de hayırlı tezkereler canım
Kolay gelsin canım...Yeni egitim-ogretim yılı hayırlı olsun inşallah..Ben de gidecektim ..Kısmet..Kızlar iki çocukla okul yollarına düşüyorum bana kolaylıklar dileyin
Sağol cnm sen ücretsiz izne mi ayrıldınKolay gelsin canım...Yeni egitim-ogretim yılı hayırlı olsun inşallah..Ben de gidecektim ..Kısmet..
Bir arkadaşın kızında yapmıştı. Kizim Alerjik olduğu için erteledik bizMerhaba herkese,kızamık aşısi olan bebegimiz var mı,aşı ateş yaptı mı?Merak ettim.
Teşekkür ederim.Biz de bugun yaptırdık. Hemşire ateş olabilecegini söyledi bakalim inş. olmaz .Bugun sadece emzirecegim ateş olmasin diye.Bol sıvı alması gerekirmiş.Bir arkadaşın kızında yapmıştı. Kizim Alerjik olduğu için erteledik biz