- 13 Mart 2019
- 2.453
- 2.486
Ya hayir size mi bebege mi önerdi?Gerci bu dönemde hepmiz antideprasanlıgiz galibaBenimkide emmeden uyumuyor.artik saat başı kalkiyor cok yorgunum bende.dr a dedim atarax diye bir surup önerdi 10 gün kullanalim dedi.araştırdım aman Allahim bildigin antidepresan surupmus mal adam birdaha gitmeyecegim o doktora
Benimki de bayiliyor o tür şeylereKizlar oğluma kek yaptim ben bugün kahvaltida masallah baya sevdi,zaten artik püre tarzi seyleri sevmiyor illaki çiğneyerek yicek
Yok canım ya damağında da var. Emmesi iyi aslında ama pek bişey yemiyor tükürüp duruyor ya oyun yapıyo ya dudağı acıyoSüt kalıntısı olmasın canim ?nasil emmesi falan iyiyse yada kaşık mama veya muhallebi tarzi birsey verdiysende olabilir
canım diş yüzündende olabilir tukuruk salgısı artıyo bu dönemde bence doktora götür farklı bi ilaç verir bende kullanmıştım o ilaci kizima etki etmedi hatta cok ishal yapmıştıYok canım ya damağında da var. Emmesi iyi aslında ama pek bişey yemiyor tükürüp duruyor ya oyun yapıyo ya dudağı acıyo
Ayy yok oğluma verdi bana verse neyse dicem.ufacik bebeye ataraxYa hayir size mi bebege mi önerdi?Gerci bu dönemde hepmiz antideprasanlıgiz galibaannelere en iyi dinlenme haftada bir şöyle 24 saat yataktan çıkmadan uyusak yeter ,dinlensek ne iyi gelir biz hskikaten antideprasanlik olmadan çocuklari büyütsek ,sabredecegiz geçecek ,saglikli olsunlar da Allah'tan geceleri kotu durumlar icin kalkmiyoruz.Emmeden kesmeden uyku duzeni zor ilk oglumdan biliyorum ,hem de calisirken işe gidiyordum sirf emsin diye gece boyu her istediginde veriyordum gunduz ememiyor diye vicdan azabindan emzirirdim cok uykusuz kaliyordum sirf sut kesilmesin diye,canlari sag olsun ama artok biraz buyuduler salgin gecse de birielrine birakip nefes alabilsek
Karbonatla silmeyi denedinmi?Yok canım ya damağında da var. Emmesi iyi aslında ama pek bişey yemiyor tükürüp duruyor ya oyun yapıyo ya dudağı acıyo
Bizimde 2 diş birden cikti altta. InsaALLAH gecer artik huzursuzluklari benimki ishal olmustu ama seninkinde ters etkimi yapti dedigin gibiTeyzeler bizimde artık dışımız varr
Dün mu cikti bugün mu bilmiyorum bakmayı bırakmıştım dün çizgi halinde gördüm bugün elime battı biri ama allt iki dışt çıkmış bastırınca biraz hissediliyor inşallah huysuzluğu geçer artık kızımın.
Bu arada üç gündür kaka yapmadı bugün 4. Gün dişle bir alakasi olabilir mi acaba kızımda ters etki mi etti ki
Inş.nazimiz geçerAyy yok oğluma verdi bana verse neyse dicem.ufacik bebeye ataraxaynen memeden kesmeden uyku duzenleri olmuyormus kolay kolay.napalim ya canlari sagolsun saglikli olsunlarda..bazen ayak tabanlarimi hissetmiyorum basamiyorum bisure yere uykusuzluktanmis.ama bu gunlerde gececek Allahın izniyle şöyle bir ergen olsun busefer naz sirasi bana gececek.gecenin bir yarısı hadi annem canim kokorec istedi yaptir gel,hadi annem ben yoruldum evi sil süpür dicem.yapcam bunlari tosariğima
Hergun bekliyorum ama gelen giden yokBizimde 2 diş birden cikti altta. InsaALLAH gecer artik huzursuzluklari benimki ishal olmustu ama seninkinde ters etkimi yapti dedigin gibi
O günleri de görürüz inşallah canımAyy yok oğluma verdi bana verse neyse dicem.ufacik bebeye ataraxaynen memeden kesmeden uyku duzenleri olmuyormus kolay kolay.napalim ya canlari sagolsun saglikli olsunlarda..bazen ayak tabanlarimi hissetmiyorum basamiyorum bisure yere uykusuzluktanmis.ama bu gunlerde gececek Allahın izniyle şöyle bir ergen olsun busefer naz sirasi bana gececek.gecenin bir yarısı hadi annem canim kokorec istedi yaptir gel,hadi annem ben yoruldum evi sil süpür dicem.yapcam bunlari tosariğima
Aynen canim beraber dogdular beraber diş cikardilarHergun bekliyorum ama gelen giden yok
Dişi çıkınca bu kadar sevinecegimi dusunmemistimdoğumları gibi dişleri de aynı zamanlarda çıkmış ❤
Aslında tükürügü diş çıkarırken bile hiç olmadı canım ama diş döneminde olabiliyormuş dogru. Eğer yarına azalmazsa doktora götürcem hiç gitmek istemiyorum ama böyle olursa mecbur götürürümcanım diş yüzündende olabilir tukuruk salgısı artıyo bu dönemde bence doktora götür farklı bi ilaç verir bende kullanmıştım o ilaci kizima etki etmedi hatta cok ishal yapmıştı
Denedim canım bi faydası olmadıKarbonatla silmeyi denedinmi?
Tam sana bunu sormak için girdim canım ya hiç iyileşme yok sanki hatta arttı gibi çok canım sıkılıyor niye faydası olmadı ki bikaç gün sonra mı olur yada sizde nasıl olmuştu
en kisa sürede duzelir inşallah canımAslında tükürügü diş çıkarırken bile hiç olmadı canım ama diş döneminde olabiliyormuş dogru. Eğer yarına azalmazsa doktora götürcem hiç gitmek istemiyorum ama böyle olursa mecbur götürürüm
Ağzına ben bile zor bakıyorum canım açmıyorki ama yinede çekebilirsem atıyım. Eşimde öyle diyor bi iki günde iyileşmez bir haftaya falan anca iyileşir acele etme diyor da işte insan hemen iyileşsin istiyoBizim iyileşme 3-4 gün sonra başlamıştı canım. Çekebilirsen bi foto yollasana, aynı mi bizimkiyle bi bakayım. Mantar inatçı olabiliyor bizimki de zor iyileşti.
canim birak gelsin sana yardımcı olmazmi uzun yol diyorsun inanki cok zor oluyo valla benim yanimda keşke gorumcem kaynanam olsaydi neden istemiyorsun yer sıkıntısı yüzünden miKizlar ya fikirlerinize ihtiyacim var.bayramda esimin memlekete gideceğiz kaynimla gorumcemde gelecekmis(belki gorumcemin ogluda o belli degil henüz) ben oto koltuguna koymak istiyorum yigit mirzayı sonucta 20 saat uzun yol hep kucagimda olamaz,zaten hic sevmem uzun yolculuğu.ne yapsam ne etsemde gorumce gelmese diye kara kara düşünür oldum şimdiden.esime dedim sığmayız ben oglani 20 saat kucağımda nasil zaptedecegim diye oda " ee napim gelmemi diyim gelene sirayla kucaklarız "diyor.tek kisilik yer var gelmek isteyene de diyorum yok! Ne yapsam bu konuda yaa zaten hic gidesimde yok pufff