2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Çok haklısın canım kalabalıkta herşey daha zorlaşıyor sanki. Bende artık genel itibari ile evde olcaö gelen gelsim burada sevsin. Gerçektem şımarıklık mı yapıyor naz mı bilmiyorum ama çok zorluyor ya dediğşn gibi 10 15 dakika yürüteç de durursa işte hızlıca evi çektiriyorum okadar valla gerisinde yapışıyor bacaklarıma tutunup ayağa kalkıyor mutfakta mesela yere koyuyorum önüne tonlarca oyuncak ama yok o direk gelip bacaklarıma yapışacak ayağa kalkacak. Bende hiçbir iş yapamıycamne diyeyim elbet geçexwk bu günler ama çok zormuş.buarada yaşım 30 ben aslında bir çocuk daha istiyorum diyordum hemen ardından yapayım yaşım geçmeden ama şu durumda mümkünat yok yapamam 3 yaşından önce yapamam artık

M Minnosumm diş çıkarıyor olabilir mi canm bazı bebeklerin diş ağrıları kaşıntıları gündüzde oluyormuş belki o ağrılardan huysuzlanıyordur.Bwnim kızımda kucağa cok alıştı hiç oturmuyor yerde cok nadir annemler bakıyo diyorlar hep ilgi istiyor kucakta gezecek büütn gün oturmuyoruz bebekler herşeye cabuk alışıyorlar 3 gün kucak almasak alışır aslında ama cok ağlıyorlar dayanmak pek mümkün değil

kızlar kızımda pek emekleme cabası yok yüz üstü yatırıyoruz kollarının üstünde duruyor ama ilerlemiyor bazen geri geri gidiyor da ilerisi yok kollarının üstünde de 5 dk enfazla durur hemen mızmızlanıyor galiba emeklemeden yürüyecek.Bende emeklesin cok istiyorum evin içinde dolaşşsın seyredeyim miniğimi :)cok cabuk büyüyorlar bu zamanları arayacağız

sağmayı denedin mi canm hem emzir arkasından sağ sütün tekrar artar.

Bnmde sosyal hayatım bitti sosyal hayat dediğimde annemle kız kardeşimle iki dk sohbet edebilmek yok imkansız annemler çok üzüldü halime kızım senin durumuna çok üzüldük beş dk oturamıyosun birini yediriyorsun öbütü acıkıyo öbürünü doyuruyorsun diğerinin uykusu inan bana sadece beş dk kendimle kalamıyorum Alya biraz kendi kendine oyalansa dinlenicem ama sürekli beni istiyo kucağıma alıyorum kucağımda da yere sarkıyo durmuyo ki Rabbim can sağlığı verein şuan tv ünitesinde yine bak

Benimki de aynı

Üzülme canım sen elinden geleni yapıyorsun olmuyorsa da zorlama artık büyüdü ek gıda yer mama içer napcan keyfinden bıraktırmıyosunki üzme kendini
Öylede cnm emzirmenin konforu keyfi hissi bi başka aç emzir dışarda evde her an yiyeceği hazır birde kilo yapan gelişimine en çok fayda veren anne sütüymüş bunu anladım mama da içiremiyorum of ki off

Cimcime ya maşallah çok hareketli Alya. Bizim Ayla hanımda hiç emekleme çabası falan yok. Bu arada profil fotosuna bittim Alyanın
Çok aşırı cnm büyük kızımdan bi kaç ay önde gidiyor motor gelişimi ama ben Ayla gibi olmasını isterdim ne güzel yediği yarıyordur ben Alyayı doyuruyorum gidiyo anında eritiyo yemiyo diyemem ama kilo almıyo çünkü yediği yaramıyo buarada bende Aylaya bayılıyorum

Bende 5 6 yasından önce düşünmüyorum baya yordu beni kızım kendime zor gelirim diye düşünüyorum Bide rahatlayıp tekrar basa sarmak var oda zor annemde peş peşe büyüyünce daha kolay olur diyo ama kendimde o gücü göremiyorum.

Teşekkür ederiz teyzesi ❤❤ Aslında emeklemiyo ama çok hareketli sürekli döne döne gidiyo eli ayağı hiç durmuyo 4 aylıkken dönmeye başladı erken emekler dedim ama hiç niyeti yok Kilosuda öyle pek tombik değil 2 ayda 500 gr almış 8.5 kilo

Öylede cnm emzirmenin konforu keyfi hissi bi başka aç emzir dışarda evde her an yiyeceği hazır birde kilo yapan gelişimine en çok fayda veren anne sütüymüş bunu anladım mama da içiremiyorum of ki off
Öyle canım haklısın emzirmek çok güzel birsey ama sen isteyerek bırakmıyosunki elinden geleni yapıyosun. Cimcime emmiyo mama içmiyor ek gıdayı mu iyi yiyo nasıl doyuyor

Kuru uzum,kuru inciŕ,hurma, özellikle her türlü YEŞILLIK yeseniz bir hafta bol bol yiyin ama bir deneyin ne olacak.Ben yeşillik(dere otu,maydonoz,ispanak,lahana...)yedigimde ve ozellikle KURU ÜZIM ve KURU INCİR yedigimde coşuyor.Bir de bol bol emzirmek ozellikle gece verin agzina sık sık.Bir haftalik kampa alin kendinizi bakalim ne olacak.Bir de emerken konuşun sevin öpun ya ben buna çok inaniyorum onunla tensel temas kurduğumda da cok artıyor gerci ben dokunsal biriyim surekli öyleyiz dayanamayıp saldiriyorum bebegmedeneyin derim bir hafta bakalim ne olacak?Olmasa bile 8 ay cok guzel bir sure aldi alacağını annesi bu kadar üzülmeyin elinizden geleni yaptıniz.Stres yaparsaniz gelmiyor diye endişe içinde olduğunuzda hiç gelmiyor gerçekten.Ya soyelmeyi unuttum hoşaf da bana cok yariyor haal icerim ali. Kaynatin meuvekeri icin,kuru uzum kuru incir bunlari da kaynatip icebilirsiniz.

Canım maydanoz sütü azaltıyor diye biliyorum ben

Denedim cnm ama bikere denedim 20cc bile çıkmayınca çok sinir olmuştum tekrar sağmalara başlayayım artar belki dediğin gibi

Diclecim makineyle 20cc geliyorsa çocuk en az 40-60cc emiyordur merak etme. Sen vaz geçme dene. Olursa olur olmazsa üzülecek bir şey yok zaten 8 aylik oldular artık. Dengeli bi menüyle çözersin sen.

Kızlar,dün sağlık ocağından hemsiremiz aradı,bugün için getirin demir değerine ve gelişimine bakicam dedi.Götürdük.
Kilosu 8.750 ,boyu 71 cm ,baş çevresi 44,5 cm.Gelişimi gayet iyi dedi.Parmak ucundan kan alıp demir değerine baktı.130 ng/ml çıktı.Ben yaklaşık 20 gündür demir damlası vermiyordum.Ona rağmen iyi çıktı.9.aydaki aşı da,pandemi nedeniyle 1 yaşa atılmış.

Masaallah bebeginize,sadece demir degerine mi bakti?Bizimki de cuma günu.
Canım maydanoz sütü azaltıyor diye biliyorum ben
Ben tüm yeşilliklerin süte iyi geldigini biliyorum ama oyle diyorsaniz bilemedim şi.di,ben hele ilk aylarda cok yerdim,olumsuzluk yaşamadim ama belki bünyeden bünyeye degisiyor olabilir.

Kızlar bu çocuk aç kitabından fotoğraflar paylaşmistiniz ya biriniz. +8 ay olanları da paylaşabilir misiniz acaba?

Bende maydonoz nane sütü azaltıyor, dereotu artırıyor diye biliyorum o yüzden pek maydonoz yemiyorum dereotu gerçekten cok güzel süt yapıyor. Senin sütünü etkilemediyse yemeye devam et tabi canım

Ay benimki de aybısı kucaktayken yere sarkıyor of çok zor ya hareketliler ya ekstra zor işimiz. Ve senin bir de 2 tanr allahım yardımcın olsun. Valla ben sırf bu hareketliliği yüzünden 2.yi bayağı erteliyorum ya çok yoruyor bu beni çünkü. Dışatıda millete Özeniyorum mama sandalyesinde koyuyorlar kendileri ile oturuyor çocuk veya bebek arabasında felan ama benimki aslaaa.. Hemen sıkılır inmek ister

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…