2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
canim birak gelsin sana yardımcı olmazmi uzun yol diyorsun inanki cok zor oluyo valla benim yanimda keşke gorumcem kaynanam olsaydi neden istemiyorsun yer sıkıntısı yüzünden mi
Evet yer sikintisi canim ya.arkada otururum zaten oğlan da oto koltugunda o uyudumu bende ayaklarimi uzatir uyurum cunku araba tutuyor beni küt gidiyorum.ondan,yoksa gelsin tabi zarari degil yarari olur

Ya kızlar benim kız herşeyden çok korkuyor ya çok üzülüyorum. Elektrik süpürgeainden korkuyor yaklaştırıp oyun yapıyorım sevsin diye ama yok çokk ağlıyor. Yabancılarda ağlıyor kalabalığa çıkımca ağlıyor ve susturamıyorum o derece. Oysa ki hiç evde de durmamıştım küçüklüğünden beri dışarıda annemde kaynanamdayım hep yanı kalabalığız ama yok başkalark olunca çıldırıyor bir miaafir gelince veya gidince kıyamet ne yemek yiyo ne de duruyor ağlıyor sürekli mızmkz. Çok köyü ya bir de aşırı aşırı hareketli. Her gören allah yardım etsin diyo asla ne kucakta duruypr ne yerde. Sürekli bir yerlere tırmanma çabası of of çok yorgunum

Benimki de mikser,supurge,blender hatta bazen poşet sesinden bile korkuyor.zBu donemde çok normal ,birkaç ay yabancılardan da korkacak,cok normal hatta olmazsa baska haataliklardan bile endişe ediyorlar yani sevinmelisim saglikli bebegin

Ya ama çok üzüldüm ben bugüna arkadaşım geldi onun kızı 2 ay büyük kız öylece oturdu oynadı kendi kendine o da emekliyor ama bizimki gibi oraya buraya tırmanmıyo kendi kendine oynuyor öyle özendim ki. Benimki de mızmkz mızmız nereye saldırsam diye bakıyor herşeysen hemen sıkılıyo tutunup kalkıyor ondam da sıkılıp ağlıyor kucakta asla durmaz zaten mesela arkadaşım kucağına aldı kızını kendi yemeğini yedi kızı durdu benim kızım öyle kucağımda duracak da ben yemek yiycem mümkün değil. Herkes dedi zaten aşırı hareketli allah yardımcın olsunya çok şükür sağlıklı ya ama bazen işte öok bunalığ yoruluyorum sinirleniyorum sonra diyorum allahım bin şükür sağlıklı enazından işte ama çok yorucu çok

Evet yer sikintisi canim ya.arkada otururum zaten oğlan da oto koltugunda o uyudumu bende ayaklarimi uzatir uyurum cunku araba tutuyor beni küt gidiyorum.ondan,yoksa gelsin tabi zarari degil yarari olur
benide araba tutuyo canim ayıla bayıla geldim ağladım zırladım keşke biri olsa yanimda diye kizimda çok huysuzdu hic uyumadi oğlum sıkıntı çıkarmıyor da bwbek olunca belli olmuyo ne olacagi

canim benimkide korkuyo dün rende yapiyordum ona bi ton aglari abisinim oyuncaklarina agliyo ses cikaranlara tek korkmadığı elektrikli süpürge yürüteçle kovaliyo bu aylarda normal zamanla alışır

Her insanin yapısı farklı,senin minnoşun enerji dolu.İyi tarafindan bak buyuyunce iş hayatinda, ev hayatinda, ozel hayatinda enerjisi harika olacak hem hareketliliği sayesinde incecik bir kiz olur hantal olmaz biraz büyüsün çocukluk döneminde spora yönlendirirsin enerjisini atar hem de hayatina spor girmiş olur harika sonra meraklı ,bu çok iyi bir şey;kesfetmeyi,ögrenmeyi sevecek.Bunlar ileride avantajları olacak ama seni anliyorum bebek bakmak zaten zor ama hareketli bebek ayrica çok zor.Sen de enerjisine yetismek icin vitamin takviyesi al annesi.Kolaylik diliyorum.Benimki oyle hareketli degil ama hep kucak istiyor yoruyor ,mızmız istediği olmayınca çok huysuz seninki gibi çabuk sıkılıyor.Bakalim zaman hepimize neler gösterecek

Benimkide emmeden uyumuyor.artik saat başı kalkiyor cok yorgunum bende.dr a dedim atarax diye bir surup önerdi 10 gün kullanalim dedi.araştırdım aman Allahim bildigin antidepresan surupmus mal adam birdaha gitmeyecegim o doktora
Bebeğe vermemiştir diye düşünmek istiyorum sende kullanamazsın canım uyku ilacı cunku

Üzme kendini canım hepimizin başına gelecek bir şey. O kadar uykusuz kalıyoruz ki napalım. İnsanlık hali oluyor. Robot değiliz ya.

Evet çok haklısım canım öyle diyorlar. İleride iyi olur bu hareketli hali ama işte zaman geçmiyorrr çok zor geçiyor. Yine de tekrar bin şükür sağlıklı ya. Valla çok doğru söyledimn bende takviye birşeyler alayım çünkü gücüm yetmiyor. Buara hep annemde kayınvalideme gidiyorum evse tek yapamıyorum yani yemek iş güç yetişemiyorum haftasonları işi eşimle yapıyoruz çamaşır felan temizlik. Haftaiçi işte genelde anneme felan gidiyorum bekar 2 kız kardeşiö var birlikte bakıyoruz ama sanki evde daha sakin bir tık yani orada ve başka yerde daha coşup huysuzlaşıyor evde biraz daha iyi artık gitmiycem ya evde oturcam enazından uykusu yatağında olunca da dha uzun felan yorgunluğa da katlancam artık

ilk cocugunmu canim

Ya kızlar ben çok üzülüyorum emziremiyorum diye uyuduktan sonra emiyo ama sütüm çok çok az ama ben bırakmak istemiyorum emzirmeyi. Cidden çok ama çok istiyorum iki yaşına kadar hadi bir buçuk yaşına kadar emmesini ilk kızım erken bıraktı bu kızımın bırakmasını istemiyorum pes etmiyorum her fırsatta deniyorum belki süt çok gelse emecek ama sütüm çok az yutma sesi falan gelmiyo anne çayları fayda etmiyo su fayda etmiyo ne yapabilirim moralim çok bozuk ilk aylar tazyikten emziremiyordum şimdide süt az

Canım eşine deki bebeğimizin güvenliği her şeyden önemli bi kere bebek mecburen koltuğunda gidecek kurallara bile aykırı kucakta olmaz Allah korusun çok tehlikeli e koltuk var sen varsın görümcen nasıl sığacak uygun bi dille konuş cnm

Bnmkide tam tersine aşırı korkusuz tehlikelere yürüyor bile bile zaptedemiyoruz artık tv ünitesine tırmanıyo bibloları deviriyo nerde priz kablo bizimki orada seslerden de korkmuyo halim harap şuan pilim sıfır

Bebekler ,çocuklar anneanne ,babaanne,dede,teyze gibi yakınlarının yaninda daha da hareketlenir ilgiden haklisin.Bir süre evde kalın bakalim nasil olacak Ailen sana yemek yapsin arada kiz kardeslerin geksin temizlik yapsin ,diger yüklerini hafifletsinler :)

Canım seni çok iyi anlıyorum benim kızımda öyle hep mızmız hiç dogru düzgün iş yaptırmıyo hep ıhı ıhı ıhı diyip duruyo. 10 15 dk yürüteçte durursa işte bi bulaşık dizerim makinaya ufak tefek işleri hallediyorum acele acele bi yapmak cok zor hep kucak istiyo hep ağlıyo mızmızlanıyo ama gececek bu günlerde bak 8 aylık oldular napalım Allah saglık versin insan zorlanıyor haklısın benim kv de yakın ama ben pek gitmiyorum insanın düzeni bozuluyor evde daha iyi onlar geliyo genelde haftada bir falan sevmeye bende 15 20 günde bazen daha fazla gidersem 2 3 saat durup geliyorum kendi annem biraz uzak onada ayda bir gidip bir iki gün kalıyorum geliyorum insanın zorda olsa kendi evi kendi düzeni daha iyi oluyor birde kalabalıkta büyüyen cocukta sımarık oluyor canım belki naz yapıyodur birsürü insan var ilgileniyorlar diye

Üzülme canım sen elinden geleni yapıyorsun olmuyorsa da zorlama artık büyüdü ek gıda yer mama içer napcan keyfinden bıraktırmıyosunki üzme kendini

Bnmkide tam tersine aşırı korkusuz tehlikelere yürüyor bile bile zaptedemiyoruz artık tv ünitesine tırmanıyo bibloları deviriyo nerde priz kablo bizimki orada seslerden de korkmuyo halim harap şuan pilim sıfır
Cimcime ya maşallah çok hareketli Alya. Bizim Ayla hanımda hiç emekleme çabası falan yok. Bu arada profil fotosuna bittim Alyanın

Yok benimki o anlamda korkmuyor zaten tv ünitesine tırmanıypr onda bizimki de korkmuyor. Elektrik süpürgesi, ezan sesi felan bunlarsan korkuyor. Bende çok felaket bitik durumdayım artık çok güçsüz hissediyorum kendimi yetişemiyorum hiçbirşeye. Keşke ilk 6 ayda kalsaymışız emeklediğindem beri hayatım bitti dışarıda bahçede bir çay bile içemiyorum. Asla bebek arabasında durmaz illa tırmanacak bir yere. Kucakta desen yine aynı üzerime tırmanıyor resmen ya bir saniye durmuyor. Of bilmiyorum valla çok zorlanıyorum sadeve bunu biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…