kolayliklar ve sabır diliyorum ben eve gelirken tövbe ettim bi yere gitmeye çok zor oldu dönüşümuzKızlar biz yine düştük yollarayazlığa gidiyoruz, aldırdık dikişleri sabah, çıktık hemen. Uzay bu defa huysuz zor olacak bugün yol belli oldu 5-6 saate ulaşırız sanırım.
Olabilir canım herşeyi ağzına almak istiyo vermeyince ağlıyo öyle mikrop kapacağı birsey vermedim aslında ama yine se oluyor işte zaten hep evdeyiz bi Bebek arabasyla yürüyüş yapıyoruz ama işte oluyo eşim almıs ilaç insallah hemen geçer kullanınca doktora gitmek istemiyorum şuancanım pamukcukta bi çeşit mantar enfeksiyonu muhtemelen kemirdiği birseylerden mikrop almıştır emziriyorsan göğüslerinde dikkat et
inşallah canim haklisin hastaneye gitmek istememekte bizde hep evdeyiz başka çaremiz yok maaalesefOlabilir canım herşeyi ağzına almak istiyo vermeyince ağlıyo öyle mikrop kapacağı birsey vermedim aslında ama yine se oluyor işte zaten hep evdeyiz bi Bebek arabasyla yürüyüş yapıyoruz ama işte oluyo eşim almıs ilaç insallah hemen geçer kullanınca doktora gitmek istemiyorum şuan
Geçmiş olsun cnm havalar çok sıcak belki ondan olmuşturBasit bir viral enfeksiyon dedi..Öksürük,hapşırık,kusma,ishal hiçbiri yok.Ates düşürücü verdi sadece ..Zaten ondan sonra da ateşi çıkmadı canım şükür ..
Cnm bittimi yolculuk rahat gittiniz miKızlar biz yine düştük yollarayazlığa gidiyoruz, aldırdık dikişleri sabah, çıktık hemen. Uzay bu defa huysuz zor olacak bugün yol belli oldu 5-6 saate ulaşırız sanırım.
Tamam canım 1ml de 10 damlaya denk geliyormuş zaten üzerine hiçbirşey yazmamışta ablamın eşi eczacı ona sordum günde üç veya dört kez kullanabilirsin dediYok kuzum günde 4 defa 10 damla verdim 10 gün boyunca.
Cnm bittimi yolculuk rahat gittiniz mi
Ah canım yaaa. Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Geçen hafta benim de oğlum çok kötü düştü. Anlatamayacağım kadar. Allah korudu da bir yerine bir şey olmadı. Birkaç gün çok kötüydüm. Hep gözümün önüne geldi o an. Ama yapacak bir şey yok. Daha çook düşüp kalkacaklar. Ama anne yüreği neymiş anladım. Üzme kendini. Bebeğin unutu bile. Ama annesi üzülürse o da üzülğr.Kızlar bugün oğlum bizim yataktan düştü,çok kötü hissediyorum kendimiSabah uyanmıştık yanımda oynuyordu. 2 dakika içim geçmiş bir pat ve ağlama sesiyle uyandım. Nasil ağlıyordu kuzum. Hemen kucağıma aldım öptüm kokladım emzirdim. Sakinlesti bebeğim ama ben çok fena oldum. Ağladım da ağladım. Kendimi çok suçlu hissediyorum ya. Azıcık daha uyuyayım derken yavrumun başına ne geldi. Sağ kolu çizilmiş azicik ama Allahtan başka bir şeyi yoktu. 2 saat uyutmadım ne olur ne olmaz diye. Çok şükür biseyi yok. Ama benim gözümün önüne gelip duruyor hali. İçim cız ediyor. Sizler de dikkatli olun çok hareketlendiler bu ara. Rabbım hepimizin evladını korusun
Gecmiş olsun canım Allahtan bişey olmamış üzme kendini benimde başıma geldi bende çok ağladım ama ne kadar dikkat etsekte oluyo işte hemde ben uyanıkken gözümün önünde düşürdüm. Bizde insanız sonuçta üzülme bebegin sen üzülürsen üzülür hepimizin başına geliyorKızlar bugün oğlum bizim yataktan düştü,çok kötü hissediyorum kendimiSabah uyanmıştık yanımda oynuyordu. 2 dakika içim geçmiş bir pat ve ağlama sesiyle uyandım. Nasil ağlıyordu kuzum. Hemen kucağıma aldım öptüm kokladım emzirdim. Sakinlesti bebeğim ama ben çok fena oldum. Ağladım da ağladım. Kendimi çok suçlu hissediyorum ya. Azıcık daha uyuyayım derken yavrumun başına ne geldi. Sağ kolu çizilmiş azicik ama Allahtan başka bir şeyi yoktu. 2 saat uyutmadım ne olur ne olmaz diye. Çok şükür biseyi yok. Ama benim gözümün önüne gelip duruyor hali. İçim cız ediyor. Sizler de dikkatli olun çok hareketlendiler bu ara. Rabbım hepimizin evladını korusun
Ayni sey bizimde basimiza geldi simdi yatagin ucundan asagiya bakip kendini geri cekiyo hemenKızlar bugün oğlum bizim yataktan düştü,çok kötü hissediyorum kendimiSabah uyanmıştık yanımda oynuyordu. 2 dakika içim geçmiş bir pat ve ağlama sesiyle uyandım. Nasil ağlıyordu kuzum. Hemen kucağıma aldım öptüm kokladım emzirdim. Sakinlesti bebeğim ama ben çok fena oldum. Ağladım da ağladım. Kendimi çok suçlu hissediyorum ya. Azıcık daha uyuyayım derken yavrumun başına ne geldi. Sağ kolu çizilmiş azicik ama Allahtan başka bir şeyi yoktu. 2 saat uyutmadım ne olur ne olmaz diye. Çok şükür biseyi yok. Ama benim gözümün önüne gelip duruyor hali. İçim cız ediyor. Sizler de dikkatli olun çok hareketlendiler bu ara. Rabbım hepimizin evladını korusun
Valla benimki yine olsa yine düşer hiç ders almadıAyni sey bizimde basimiza geldi simdi yatagin ucundan asagiya bakip kendini geri cekiyo hemen
Kızlar bugün oğlum bizim yataktan düştü,çok kötü hissediyorum kendimiSabah uyanmıştık yanımda oynuyordu. 2 dakika içim geçmiş bir pat ve ağlama sesiyle uyandım. Nasil ağlıyordu kuzum. Hemen kucağıma aldım öptüm kokladım emzirdim. Sakinlesti bebeğim ama ben çok fena oldum. Ağladım da ağladım. Kendimi çok suçlu hissediyorum ya. Azıcık daha uyuyayım derken yavrumun başına ne geldi. Sağ kolu çizilmiş azicik ama Allahtan başka bir şeyi yoktu. 2 saat uyutmadım ne olur ne olmaz diye. Çok şükür biseyi yok. Ama benim gözümün önüne gelip duruyor hali. İçim cız ediyor. Sizler de dikkatli olun çok hareketlendiler bu ara. Rabbım hepimizin evladını korusun
Çok çok çok çok güzelsin.Maşallah sana ❤Eki Görüntüle 2664412
Biz dün 8 aylık olduk teyzelerNe zorluklarla çektim bu fotografı ya kozalakları bi rahat bırakmadı
Teşekkür ederiz teyzesii Meteye de maşallah ❤❤Çok çok çok çok güzelsin.Maşallah sana ❤
Geçmiş olsun canım.Allah beterinden korusun.Hepinize teşekkür ederim kızlar moral oldunuz. Aynen insanız hepimiz oluyor böyle şeyler de işte elde değil üzülüyorum. İnşallah bir daha yaşamayız. Iyi olsun hep kuzularımız❣