2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar biz yine düştük yollara yazlığa gidiyoruz, aldırdık dikişleri sabah, çıktık hemen. Uzay bu defa huysuz zor olacak bugün yol belli oldu 5-6 saate ulaşırız sanırım.
kolayliklar ve sabır diliyorum ben eve gelirken tövbe ettim bi yere gitmeye çok zor oldu dönüşümuz

canım pamukcukta bi çeşit mantar enfeksiyonu muhtemelen kemirdiği birseylerden mikrop almıştır emziriyorsan göğüslerinde dikkat et
Olabilir canım herşeyi ağzına almak istiyo vermeyince ağlıyo öyle mikrop kapacağı birsey vermedim aslında ama yine se oluyor işte zaten hep evdeyiz bi Bebek arabasyla yürüyüş yapıyoruz ama işte oluyo eşim almıs ilaç insallah hemen geçer kullanınca doktora gitmek istemiyorum şuan

inşallah canim haklisin hastaneye gitmek istememekte bizde hep evdeyiz başka çaremiz yok maaalesef

Kızlar bugün oğlum bizim yataktan düştü,çok kötü hissediyorum kendimi Sabah uyanmıştık yanımda oynuyordu. 2 dakika içim geçmiş bir pat ve ağlama sesiyle uyandım. Nasil ağlıyordu kuzum. Hemen kucağıma aldım öptüm kokladım emzirdim. Sakinlesti bebeğim ama ben çok fena oldum. Ağladım da ağladım. Kendimi çok suçlu hissediyorum ya. Azıcık daha uyuyayım derken yavrumun başına ne geldi. Sağ kolu çizilmiş azicik ama Allahtan başka bir şeyi yoktu. 2 saat uyutmadım ne olur ne olmaz diye. Çok şükür biseyi yok. Ama benim gözümün önüne gelip duruyor hali. İçim cız ediyor. Sizler de dikkatli olun çok hareketlendiler bu ara. Rabbım hepimizin evladını korusun

Ah canım yaaa. Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Geçen hafta benim de oğlum çok kötü düştü. Anlatamayacağım kadar. Allah korudu da bir yerine bir şey olmadı. Birkaç gün çok kötüydüm. Hep gözümün önüne geldi o an. Ama yapacak bir şey yok. Daha çook düşüp kalkacaklar. Ama anne yüreği neymiş anladım. Üzme kendini. Bebeğin unutu bile. Ama annesi üzülürse o da üzülğr.

Gecmiş olsun canım Allahtan bişey olmamış üzme kendini benimde başıma geldi bende çok ağladım ama ne kadar dikkat etsekte oluyo işte hemde ben uyanıkken gözümün önünde düşürdüm. Bizde insanız sonuçta üzülme bebegin sen üzülürsen üzülür hepimizin başına geliyor

Ayni sey bizimde basimiza geldi simdi yatagin ucundan asagiya bakip kendini geri cekiyo hemen

Çok geçmiş olsun canım, düşe kalka büyüyecekler böyle. Ben de salıncağa koyarken elimden kaydırıp ayaklarimla yakalamıştım çocuğu. Düşmekten beter ettim, iki büklüm oldu ayaklarımın arasında. Hiç üzülme, bir şey olmamış. Insaniz kolay değil bebek bakmak. Düşmek ne ki neler neler oluyor daha. Keki çırparken içine cam düşürüp yediren var, arkadaşım anlatmıştı.

Hepinize teşekkür ederim kızlar moral oldunuz. Aynen insanız hepimiz oluyor böyle şeyler de işte elde değil üzülüyorum. İnşallah bir daha yaşamayız. Iyi olsun hep kuzularımız❣

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…