2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Gecmis olsun benmki de düştü birkaç kere sanirim bayagi düşeceklerİnsan çok korkuyor .

sanırım burada okumuştum. Bebeğiniz sizi ısırırsa burnunu hafifçe sıkın bırakır diye. Sakın sıkmayın burnunu. Oyun sandı kikir kikir güldü. Her yerimi ısırdı. Nasıl bıraktırırım bu ısırma olayını

hayir yapma diye tepkini gostermekten başlayacaksın canım artık seni ne kadar ciddiye alir onu bilemem

Tavşana bak sen yemiş annesini
Ben "hayır" diyorum bırakıyor hemen.Artık hayırın ne olduğunu anlıyor.

Merhaba herkese,benim velet çok huysuz ve aşiri derecede meme düskünü,surekli emmek istiyor uykusu bozuluyor kucagimd uyuyor emerken bayagi derin derin,yataginda koyuyorum kiyamet kopuyor ne yapaCgimi şasirdim.Eskiden de emmeyi sever emerek uyurdu sma uykusu hiç bozulmazdi diş dısında.Şimdi surekli hale gelmeye basladi ,atak donemi diyor ondan mi bilmem ama artik sicakta bunaltiyor.yine disi mi cikiyor desem 8 tane cikmis diyerleri icin erken gerçi çıkardıklarını da zamanind çikarmadi,artik agzini da acamiyorum kilitliyor çenesini bakacagim,sacini cekiyor yine korkuyorum diş diye ama erken sanki. bir an evel 3 yasina gelse

Ekim annelerinde okumuşsun canim her bebek farklı tabi yüzüne üflemeyi dene ise yarıcak

Atak olur dış olur ayrılık korkusu olur daha çok bu aylarda Off 1 yaşı göremedik 3 gelirmi yaaa

Atak olur dış olur ayrılık korkusu olur daha çok bu aylarda Off 1 yaşı göremedik 3 gelirmi yaaa
Ay sabrediyorum cok sadrli davraniyorum ama aksam 8'den sonra hele gece uykuluyken sabredemiy
yorumgeçecek inş. Bunlar akrep burcu ya akreplikleri tutuyorbenimki bir hirrslaniyor sinurleniyor istegi olmayinca cikglik kiyamet bir ağlama...Uyuyor koyuyorum.besigine uyanıyor diyorum meme vermeyeyim gece vakti apartmani inletiyor öyle bir edepsiz ağlama anlatamam.Milleti başımiza toplayacak edepsiz.Ilk oglum da aglardi bunun gibi degildi usturuplu bir ağlaması vardı,sanırim akrepliğinden

Ayla da bu ara memeyi ısırmayı öğrendi hiç ısırmazdı 2 ay oldu dişinin cıktığına bikaç gündür yapıyor hayır diyorum kızar gibi ama yine de gülüp ısırıyor anlamıyor oyun sanıyo

Aynen ya cok sinirli Ayla da kendini sıkıyor bi bağırıyor tam akrep

Benim kızda ağlamayı bilmiyor hic istemedim akrep olsun ama yukseleni bile akrep olduşans iste eşimde verdin kucağıma akrepi deyip duruyorsanki çok merakliydim

Gayet kararli bir sekilde hayır de kiz gerekirse yigit mirzada issirmaya basladi,ozellikle memedeyken ısırıyor hayiri anliyor cok şükür

Benimkide emmeden uyumuyor.artik saat başı kalkiyor cok yorgunum bende.dr a dedim atarax diye bir surup önerdi 10 gün kullanalim dedi.araştırdım aman Allahim bildigin antidepresan surupmus mal adam birdaha gitmeyecegim o doktora

Tam sana bunu sormak için girdim canım ya hiç iyileşme yok sanki hatta arttı gibi çok canım sıkılıyor niye faydası olmadı ki bikaç gün sonra mı olur yada sizde nasıl olmuştu
Süt kalıntısı olmasın canim ?nasil emmesi falan iyiyse yada kaşık mama veya muhallebi tarzi birsey verdiysende olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…