• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar ben de sabah devlet hastanesine gittim tahlil için... Pamir Payzanoğlu vardı doktor. Beni epey bir tersledi, azarladı. Özele gidiyorsunuz gelip devlette tahlil yaptırıyorsunuz diye. Belki muayene olurum diyordum adamın tavrından kendimi aglamamak için zor tuttum... zorla yazdı testleri, idrar testine gerek yok dedi şikayet olmadıkca, ısrar edince yazdı. Bin pişman oldum gittiğime. Allah kimseyi bu tarz muameleye mecbur bırakmasın. Öyle işte saçmasapan sıktı canımı, ben de hevesleniyordum kalp atışı dinlerim içim rahatlar diye. Odasından nasıl cıktıgımı bilemedim. Neyse 22sinde kendi doktorumda randevum var gün sayıyorum. Bugün randevusu olan arkadaslar guzel haberlerinizi bekliyorum 💕
Millet olarak ne kadar tahammülsüz olduk artık,bu kabalık,bu ne kendini beğenmişlik...
Sanki kendi cebinden kesiliyor parası,devletin bize tanıdığı hakkı kim oluyorda lütuf gibi başımıza kakiyor... çok iyi dayanmışsın canım sen doktora ben bir boğa burcu olarak dayanamaz saydırırdım doktora :sinirli: bisey olmaz kesin ama sen yinede şikayet et bence

Kızlar ben de sabah devlet hastanesine gittim tahlil için... Pamir Payzanoğlu vardı doktor. Beni epey bir tersledi, azarladı. Özele gidiyorsunuz gelip devlette tahlil yaptırıyorsunuz diye. Belki muayene olurum diyordum adamın tavrından kendimi aglamamak için zor tuttum... zorla yazdı testleri, idrar testine gerek yok dedi şikayet olmadıkca, ısrar edince yazdı. Bin pişman oldum gittiğime. Allah kimseyi bu tarz muameleye mecbur bırakmasın. Öyle işte saçmasapan sıktı canımı, ben de hevesleniyordum kalp atışı dinlerim içim rahatlar diye. Odasından nasıl cıktıgımı bilemedim. Neyse 22sinde kendi doktorumda randevum var gün sayıyorum. Bugün randevusu olan arkadaslar guzel haberlerinizi bekliyorum 💕
Allah yolumuzu devlet hastanelerine dusurmesin.Inan tahlil yapmak icin bile gitmiyorum insana insan muamelesi yapmiyor doktorundan tut diger calisanlarina kadar. Nefret ederim hatta o kadar diyeyim. Para vermiyorsun diye maaş almiyorlar da tamamen hayır icin işlerini yapiyorlar sanarsin. Imkani olan kesinlikle gitmesin arkadasim 3 kurus icin kimseden azar isitemem cocuk degilim. Yengem bakirkoy devlette dogum yapti kadina yapmadiklarini birakmamislar azarlamalar bagirip cagirmalar. Kadına dogurcaksan dogur be aksama kadar seni mi beklicez ozel mi sandin burayi deyip avazi ciktiginda bagirmiş ebe gerisinu anlatmayayim. Mecburi devlete gidecekler vardir belki

Beyaz yada seffaf olsa kizum bnmde ksske hayirlisi bakalim bugun kontrol var kalbim cikack yerindn
Canım benim kontrol bugüne kaldı bende çok heyecanlıyım zaman geçmiyor 😣 randevun saat kaçta benim ki 14.50 de inşallah güzel haberler yazmak nasip olur allahımmmmm 🤲🏻
kızlar bugün kontrolüm var inşallah iyidir bebisim
Bebiş iyidir inşallah.Bende gideceğim bugün
Bende gidicem bugün.4te..Güzel haberler verelim inşallah❤
Ya ne güzel minnoşlari göreceksiniz ne mutlu size,inşllah çok iyi haberlerle geleceksiniz ❤❤ bizede haber edin,video çekmeyi unutmayın 😍

Millet olarak ne kadar tahammülsüz olduk artık,bu kabalık,bu ne kendini beğenmişlik...
Sanki kendi cebinden kesiliyor parası,devletin bize tanıdığı hakkı kim oluyorda lütuf gibi başımıza kakiyor... çok iyi dayanmışsın canım sen doktora ben bir boğa burcu olarak dayanamaz saydırırdım doktora :sinirli: bisey olmaz kesin ama sen yinede şikayet et bence
Canım valla ben de boğa burcuyum ama hormonlardan sanırım hemen aglamaklı oluyorum. Adama sadece bin pişman ettiniz geldigime, hamileyim ve beni geriyorsınuz dedim. Ben de sinirleniyorum dedi cevaben... ters kalktı sanırım cok acayipti. Annemle gitmiştik annemi direk kapıdan cıkardı zaten sadece hasta kalsın diyerek. Huysuz!

Kızlar, Angel Sound diye bebeğin bir kalp atışını dinleme cihazı var. Aliekspreste satışını buldum. Fiyatı da 110 lira gibi bişey. Bebeğin kalp atışlarını duyabiliyorsunuz. Zararı var mıdır bilemedim ama videolarını izledim. Almayı çok istiyorum. Daha önce kullanan var mı

Günaydınlar, arada sırada içiyorum zararlı değil diye biliyorum. Yeşilçay tarzı ödem söktürü değil o yüzden zararı yoktur bence
Yeşil çay çok fazla kafein içerdiğinden tavsiye edilmiyor,doktoruna bi danış istersen canım

Allah yolumuzu devlet hastanelerine dusurmesin.Inan tahlil yapmak icin bile gitmiyorum insana insan muamelesi yapmiyor doktorundan tut diger calisanlarina kadar. Nefret ederim hatta o kadar diyeyim. Para vermiyorsun diye maaş almiyorlar da tamamen hayır icin işlerini yapiyorlar sanarsin. Imkani olan kesinlikle gitmesin arkadasim 3 kurus icin kimseden azar isitemem cocuk degilim. Yengem bakirkoy devlette dogum yapti kadina yapmadiklarini birakmamislar azarlamalar bagirip cagirmalar. Kadına dogurcaksan dogur be aksama kadar seni mi beklicez ozel mi sandin burayi deyip avazi ciktiginda bagirmiş ebe gerisinu anlatmayayim. Mecburi devlete gidecekler vardir belki
Terbiyesizler ya. Zaten doktorların bu üstten tavrı beni tilt ediyor... Önce insan olcak sonra doktor! Valla düşündükçe sinirleniyorum.

Ya ne güzel minnoşlari göreceksiniz ne mutlu size,inşllah çok iyi haberlerle geleceksiniz ❤❤ bizede haber edin,video çekmeyi unutmayın 😍
inşllah canım inşallah çok heyecanlıyım , inşallah çokk güzel haberlerle geliriz birbirmize mutluluğumuzu paylaşırız, dilerim allahtan kayıplar sıkıntılar olmasın hepimizi güzelce atlatalım bu süreci :anneadayı::KK200::nazar:

Kızlar, Angel Sound diye bebeğin bir kalp atışını dinleme cihazı var. Aliekspreste satışını buldum. Fiyatı da 110 lira gibi bişey. Bebeğin kalp atışlarını duyabiliyorsunuz. Zararı var mıdır bilemedim ama videolarını izledim. Almayı çok istiyorum. Daha önce kullanan var mı
Ayrıntılı bilmiyorum ama şimdi doktorlar bile muayeneye gittiğinde kısacık dinletiyolar kalp atışını. Doktorum kızımda bebeğe bir ısı gidiyor ve bu sebeple uzun süre dinlemiyoruz rahatsız oluyorlar demişti. Bunu düşününce gerek yok diye düşünüyorum ben

Pastayi yaptir canim ozeniyorlar pastaya cok buyuk bisey yaptirmadigin surece sknti yok 😂
Kendim güzel bir harf pasta yapıcam.dediğin gibi zaten mum oldu mu tamam onlar için.sevdiklerimiz olsun azıcık süslensin püslensin ev bitti gitti 🥰

Ayrıntılı bilmiyorum ama şimdi doktorlar bile muayeneye gittiğinde kısacık dinletiyolar kalp atışını. Doktorum kızımda bebeğe bir ısı gidiyor ve bu sebeple uzun süre dinlemiyoruz rahatsız oluyorlar demişti. Bunu düşününce gerek yok diye düşünüyorum ben
Aynen aynen doktorlar bile 5 sn dinletip kesiyorlar,halbuki biz doya doya isterken 😭
Z Zk0116 alacaksan bile kesinlikle doktoruna sor canım,gerçekten zararlı olabilir

Kendim güzel bir harf pasta yapıcam.dediğin gibi zaten mum oldu mu tamam onlar için.sevdiklerimiz olsun azıcık süslensin püslensin ev bitti gitti 🥰
Tabi canim halasi teyzesi anne babasi oldumu tamamdir 😍

Ah canımcım dün sana neden o kadar zorladın kendini şu dönmede yazacaktım. Korkutmak istemedim. Bırak kuzum ev az dağınık kalsın şu 3 ayı bi atlatalım bi. Geçmiş olsun hemen atlatırsın inş
saol kuzum ya 6 tane stor yıkadım terasda ayaka baş sıırılsıklam idrar yollarım biraz üşütmüşüm.
üstende grip gibi alerji gibiyim bide vitaminde kestim içmiyorum. gece folik içtim iyi geldi.
hatalıyım tabi. ama yazı huzurla geçircem diye zorladım kendimi. daha toplancak son işler ama ben bitmiş gibiyim.

bende görüm onu alana kadar bebeğin eşyalarını almaya karar verdim. yani pompa mesela alırım dedim. 2. de çok relaks oluo insn akşam gördüm çok anlayamadım mesela çok normal geliyor görünce de bu bebekte aşırı rahatlık geldi bana ya

İki hafta sonra da(29nisan) kızımın doğum günü.Napicam hiç bilmiyorum.Hazırlık yapıp misafir agarlayacak halim yok.Bi pasta alıp annemlere gideriz büyük ihtimal.10.yaş günü, özel olsun isterdim ama napalim😔
Bizde eşimle konuşuyorduk şimdi kızımızın doğrum gününde ne yapalım diye 😊 Harf pasta yapıcam ben.evide süslerim güzelce.aileleri de toplarız yeter dedik😊 bizim aile baya kalabalık zaten.2 ay sonra 3 yaşında olacak benim kızımda 🥰
yaa ne kadar güzel diğer cevap verenleri eklemedim ama onlarında aynı hep aileler yakında çok özendim benim kimsem de yok keşke ailem olsa onlarla kutlasam yeterdi bende geçen sene kendi aramızda kutladım ilk yıl büyük yapmıştım kalabalıktı güzeldi ama oğlum uyumuştu hiç umurunda olmamıştı 😁 şimdi oynar atlar zıplar bakalım ben pasta siparişini vereyim de ne yaparım nasip 2 3 kişi çağırırım olmazsa sadece

Back
X