• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar bu sabah 6 gibi şiddetli karın ağrısıyla uyandım. Ama kasık ağrısı değil belliydi bağırsaklarım karnım ağrıyodu. Kaç gündür kabızdım ishal gibi olmuşum ama tamda ishal değil sonra 1 saat sonra falan yine oldu aynı ağrı ve yine lavaboya koştum. Başına gelen var mı ? Kan vs yok zaten bebekle alakalı olduğunu sanmıyorum
GEçen gün de akşam vakti benim başıma geldi ama benim ki gazdan kaynaklıydı gaz çıkınca rahatlıyordum feci sancısı vardı belki senin ki de ondandır sonra geçti kendiliğinden

Kızlar bu sabah 6 gibi şiddetli karın ağrısıyla uyandım. Ama kasık ağrısı değil belliydi bağırsaklarım karnım ağrıyodu. Kaç gündür kabızdım ishal gibi olmuşum ama tamda ishal değil sonra 1 saat sonra falan yine oldu aynı ağrı ve yine lavaboya koştum. Başına gelen var mı ? Kan vs yok zaten bebekle alakalı olduğunu sanmıyorum
bağırsaklardandır. canım korkma bebek iyidir.

günaydın kızlar
akşam acile gittim bebeğe bakıldı maşallah herşey güzel.
ama ben biraz temizlik yüzünden üşütmüşüm.
alt ve üst yolları napcam bilmem yatasuım var işe geliyorum.
Ah canımcım dün sana neden o kadar zorladın kendini şu dönmede yazacaktım. Korkutmak istemedim. Bırak kuzum ev az dağınık kalsın şu 3 ayı bi atlatalım bi. Geçmiş olsun hemen atlatırsın inş

Kızlar ben de sabah devlet hastanesine gittim tahlil için... Pamir Payzanoğlu vardı doktor. Beni epey bir tersledi, azarladı. Özele gidiyorsunuz gelip devlette tahlil yaptırıyorsunuz diye. Belki muayene olurum diyordum adamın tavrından kendimi aglamamak için zor tuttum... zorla yazdı testleri, idrar testine gerek yok dedi şikayet olmadıkca, ısrar edince yazdı. Bin pişman oldum gittiğime. Allah kimseyi bu tarz muameleye mecbur bırakmasın. Öyle işte saçmasapan sıktı canımı, ben de hevesleniyordum kalp atışı dinlerim içim rahatlar diye. Odasından nasıl cıktıgımı bilemedim. Neyse 22sinde kendi doktorumda randevum var gün sayıyorum. Bugün randevusu olan arkadaslar guzel haberlerinizi bekliyorum 💕

Kızlar ben de sabah devlet hastanesine gittim tahlil için... Pamir Payzanoğlu vardı doktor. Beni epey bir tersledi, azarladı. Özele gidiyorsunuz gelip devlette tahlil yaptırıyorsunuz diye. Belki muayene olurum diyordum adamın tavrından kendimi aglamamak için zor tuttum... zorla yazdı testleri, idrar testine gerek yok dedi şikayet olmadıkca, ısrar edince yazdı. Bin pişman oldum gittiğime. Allah kimseyi bu tarz muameleye mecbur bırakmasın. Öyle işte saçmasapan sıktı canımı, ben de hevesleniyordum kalp atışı dinlerim içim rahatlar diye. Odasından nasıl cıktıgımı bilemedim. Neyse 22sinde kendi doktorumda randevum var gün sayıyorum. Bugün randevusu olan arkadaslar guzel haberlerinizi bekliyorum 💕
Yaaaaa deliriyorum bu nasıl bi terbiyesizlik sananeeee sananeee. Lütfen şikayet et canım ve sakın canını sıkma bi hadsiz yüzünden. İşte okumak cahilliği alıyor belki ama eşşeklik baki kalıyor 😡

sıkma canını canım bazı dr lar öyle işte bazıları da melek gibi boşver üzme kendini

Bende hamilelikten bu yana çok oluyor canım,doktorum normal hormonlardan dedi bol bol su iç
Ben hiç ama hiç kabız olmadım hep ishal oldum,bende hamilelik belirtileri hep ters işliyor 😆😆

Merhaba herkese 🤗 başta yazmıştım sonra halsizlik ve bulantilar yogunluktan dolayi sessiz takipteydim yine katıldım aranıza 😊 diğer topicten gelen arkadaşlar hosgediniz. Benimde randevu cuma günü inşallah ama vakit geçmiyor. Bugün Randevusu olan arkadaşlar hayırlı haberler alırsınız insallah

SANANE BE ADAM diyemedin mi?Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.Var böyle kendini bilmezler.Sıkma canını

Back
X