2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
saol kuzum ya 6 tane stor yıkadım terasda ayaka baş sıırılsıklam idrar yollarım biraz üşütmüşüm.
üstende grip gibi alerji gibiyim bide vitaminde kestim içmiyorum. gece folik içtim iyi geldi.
hatalıyım tabi. ama yazı huzurla geçircem diye zorladım kendimi. daha toplancak son işler ama ben bitmiş gibiyim.
Havalarda daha tam isinmadiya kuzum keşke biraz daha bekleseydin,simdi iyce istirahat etki hemen atlat bari canim geçmiş olsun
Bende yapacağım valla temizlik hemde ev boya badana olacak :KK12: ramazanda yavaş yavaş yaparım diyorum... o zamanada 4 aylik oluruz inşllah dahada rahatlarım,endişelerim azalır

Havalarda daha tam isinmadiya kuzum keşke biraz daha bekleseydin,simdi iyce istirahat etki hemen atlat bari canim geçmiş olsun
Bende yapacağım valla temizlik hemde ev boya badana olacak :KK12: ramazanda yavaş yavaş yaparım diyorum... o zamanada 4 aylik oluruz inşllah dahada rahatlarım,endişelerim azalır

benimde badana oldu ondan bukadar coştum evdeki tüm kullanmadım yorgan çeyiz ne varsa verdim kv ye o saklıcak .
evim boş kaldı süper oldu. tertemiz oldu misafir alıcam ramazanda ondanda istedim.
ama dinlenemiyorum evde yavru var bitane dha gerçi uslu kendi takıldı ben yattım akşam.
darısı başına inş temizliğin kolay geçer canım bnm

günaydın kızlar
akşam acile gittim bebeğe bakıldı maşallah herşey güzel.
ama ben biraz temizlik yüzünden üşütmüşüm.
alt ve üst yolları napcam bilmem yatasuım var işe geliyorum.
canım rapor alsaydın ya keşke
Günaydınlar,
Hamilelikte bitki çayı yasak ama ıhlamur içilebilir mi acaba
benim doktor genel olarak yasak bitek ıhlamur ve bişey daha içebilirsin dedi ikinci dediği aklımda kalmadı normalde hiç içmediğim için
Anam benimki benden pasta istiyor şimdiden anne bana pasta yap tamam mı diye 😂 daha 2 ay var 3 yaşa 😂
yaa benimki de ne zaman doğumgünü lafı duysa anne pastam arabalı olsun yok yok trenli olsun yok yok dorulu olsun neli yapayım ona da karar veremedim muhtemelen tren seçeceğim bide kırmızı sevdamız var anne kırmızı olsun kırmızı pasta kırmızı pasta ne zaman pastane önünden geçsek tutturuyo
Kızlar bu sabah 6 gibi şiddetli karın ağrısıyla uyandım. Ama kasık ağrısı değil belliydi bağırsaklarım karnım ağrıyodu. Kaç gündür kabızdım ishal gibi olmuşum ama tamda ishal değil sonra 1 saat sonra falan yine oldu aynı ağrı ve yine lavaboya koştum. Başına gelen var mı ? Kan vs yok zaten bebekle alakalı olduğunu sanmıyorum
canım 3 4 gün önce aynısını yaşadım hatta doğum sancısına yakındı çok korktum ama geçti şükür gazdan şüpheleniyorum ne yedin en son ben acılı çiğ köfteden sonra oldum

arkadaşlar kan uyuşmazlığı sorusu olmuştu.
akşam acilde dr kan uyuşmazlığı testi yaptı yarın çıkacak sonuç dediki 2 ayda bir bakıcaz (-) çıkması gerekiyor çıkmazsa konuşucaz dedi. ve 27-28 haftalarında iğne olacaksın dedi. ama ilkinde hiç bir işlem yapılmamıştı.
hayır olsun inş birşey çıkmaz ya. sizde bir sorun dr unuza takibi gerekiyormu 2. bebek diye bu kadar bakılacak sanırım 2 de önemliymiş. ama başka hiç bir dr bu kadar önemsememişti ya bu niye böyle dedi anlamadım.

canım rapor alsaydın ya keşke

benim doktor genel olarak yasak bitek ıhlamur ve bişey daha içebilirsin dedi ikinci dediği aklımda kalmadı normalde hiç içmediğim için

yaa benimki de ne zaman doğumgünü lafı duysa anne pastam arabalı olsun yok yok trenli olsun yok yok dorulu olsun neli yapayım ona da karar veremedim muhtemelen tren seçeceğim bide kırmızı sevdamız var anne kırmızı olsun kırmızı pasta kırmızı pasta ne zaman pastane önünden geçsek tutturuyo

canım 3 4 gün önce aynısını yaşadım hatta doğum sancısına yakındı çok korktum ama geçti şükür gazdan şüpheleniyorum ne yedin en son ben acılı çiğ köfteden sonra oldum
raporda bunlar para kesiyor daha ben hamileyim diyemedim ya :( ayıp ediyorum ama utanıyorum ne alakaysa

Aynen aynen doktorlar bile 5 sn dinletip kesiyorlar,halbuki biz doya doya isterken 😭
@Zk0116 alacaksan bile kesinlikle doktoruna sor canım,gerçekten zararlı olabilir
aynen çok az dinletti dün dr 1.3 saniye falan okdr. hemde gösterdi.
bide kızlar 9+3 üm sata göre ultrsonda 9+3 çıkıyor. ikisi bukadar nası aynı gider ki.
tam adetin ertesi günü hamile kaldığımı düşünüyorum bu duruma bakınca.

Kızlar ben de sabah devlet hastanesine gittim tahlil için... Pamir Payzanoğlu vardı doktor. Beni epey bir tersledi, azarladı. Özele gidiyorsunuz gelip devlette tahlil yaptırıyorsunuz diye. Belki muayene olurum diyordum adamın tavrından kendimi aglamamak için zor tuttum... zorla yazdı testleri, idrar testine gerek yok dedi şikayet olmadıkca, ısrar edince yazdı. Bin pişman oldum gittiğime. Allah kimseyi bu tarz muameleye mecbur bırakmasın. Öyle işte saçmasapan sıktı canımı, ben de hevesleniyordum kalp atışı dinlerim içim rahatlar diye. Odasından nasıl cıktıgımı bilemedim. Neyse 22sinde kendi doktorumda randevum var gün sayıyorum. Bugün randevusu olan arkadaslar guzel haberlerinizi bekliyorum 💕
aayy nasıl sinir stres yaptım okurken sen nasıl yaşadın kuzum kıyamam allah yardımcın olsun bu iki oldu ne bu doktorlarla sınavın 😔😔 keşke cevap verseydin ben bayılmıyorum özele para bayılmaya devletteki sizler biraz kibar olsaydınız adam gibi ilgilenseydiniz zahmet edip doğuma ebe göndereceğinize kendiniz gelip bi gülümseseydiniz bizde boş yere maddi sıkıntıya girmeseydik deseydin 😡😡😏😏 allahım bana denk getirmesin yaa piçaklayıveririm 😱😱

Günaydın
Kahverengi lekelenmelerim devam ettiği için Progestanı günde 3 defa kullanıyorum.İçinizde benim gibi kullanan var mı merak ettim.
Ben öyle kullanıyorum bir de gün asiri iğnesini oluyorum

raporda bunlar para kesiyor daha ben hamileyim diyemedim ya :( ayıp ediyorum ama utanıyorum ne alakaysa
aynı ben 🙈 bizde de hem para kesiliyo hem gece çalıştırmıyolar ben hazirana kadar gece çalışmalıyım hadi parayı geçtim de bi yandan okul okuyorum gecemi kaldırırlarsa boşa gider tüm dönem

Kızlar, Angel Sound diye bebeğin bir kalp atışını dinleme cihazı var. Aliekspreste satışını buldum. Fiyatı da 110 lira gibi bişey. Bebeğin kalp atışlarını duyabiliyorsunuz. Zararı var mıdır bilemedim ama videolarını izledim. Almayı çok istiyorum. Daha önce kullanan var mı
Onu bilmiyorum ama n11 gibi sitelerde satılan fetal doppler diye bi cihaz varmış kullanıcı yorumlarından yada diğer sitelerde pek memnun kalınmamış

saol kuzum ya 6 tane stor yıkadım terasda ayaka baş sıırılsıklam idrar yollarım biraz üşütmüşüm.
üstende grip gibi alerji gibiyim bide vitaminde kestim içmiyorum. gece folik içtim iyi geldi.
hatalıyım tabi. ama yazı huzurla geçircem diye zorladım kendimi. daha toplancak son işler ama ben bitmiş gibiyim.
Son işlerini de imkanin varsa başka birine yaptır canım

aynen çok az dinletti dün dr 1.3 saniye falan okdr. hemde gösterdi.
bide kızlar 9+3 üm sata göre ultrsonda 9+3 çıkıyor. ikisi bukadar nası aynı gider ki.
tam adetin ertesi günü hamile kaldığımı düşünüyorum bu duruma bakınca.
Ben 14. Gun hamile kaldım canım eminim ama benimde son adet tarihiyle uyumlu gidiyor

Canım benim kontrol bugüne kaldı bende çok heyecanlıyım zaman geçmiyor 😣 randevun saat kaçta benim ki 14.50 de inşallah güzel haberler yazmak nasip olur allahımmmmm 🤲🏻
Kuzumm bnmki teeeee 18 30da esim ilk kalp atisina gelemedi bu sefer gorsun dedim o da ondn baya gec saate kaldi bizimki guzel haberler alalimm da insallah cnm paylasiriz burdada insallah

günaydın kızlar
akşam acile gittim bebeğe bakıldı maşallah herşey güzel.
ama ben biraz temizlik yüzünden üşütmüşüm.
alt ve üst yolları napcam bilmem yatasuım var işe geliyorum.
Ah kizum yaa ck kaptirdim kendimi diyodun bak cikti acisi hemen..ck gcms olsn rapor fln alsaydin keske dinlenseydin biraz

Kızlar ben de sabah devlet hastanesine gittim tahlil için... Pamir Payzanoğlu vardı doktor. Beni epey bir tersledi, azarladı. Özele gidiyorsunuz gelip devlette tahlil yaptırıyorsunuz diye. Belki muayene olurum diyordum adamın tavrından kendimi aglamamak için zor tuttum... zorla yazdı testleri, idrar testine gerek yok dedi şikayet olmadıkca, ısrar edince yazdı. Bin pişman oldum gittiğime. Allah kimseyi bu tarz muameleye mecbur bırakmasın. Öyle işte saçmasapan sıktı canımı, ben de hevesleniyordum kalp atışı dinlerim içim rahatlar diye. Odasından nasıl cıktıgımı bilemedim. Neyse 22sinde kendi doktorumda randevum var gün sayıyorum. Bugün randevusu olan arkadaslar guzel haberlerinizi bekliyorum 💕
Bn tup bebek tedavisi gordugum donemde saf bi eczaci yuzunden kadin dogum dr. Yazmasi gerekki sgk karsilasin dedi bnde iki kere bu sekilde muameleye maruz kaldm..hadi bnmki ilacti sen test istiyosun yaa ona da bole yapmislar pes dogrusu yaa pess..bnde ikisindede aglayarak cikmistm sinirlerim bozulmustu kendini bi b*k sanan dr.lardan nefret ediyrm

arkadaşlar kan uyuşmazlığı sorusu olmuştu.
akşam acilde dr kan uyuşmazlığı testi yaptı yarın çıkacak sonuç dediki 2 ayda bir bakıcaz (-) çıkması gerekiyor çıkmazsa konuşucaz dedi. ve 27-28 haftalarında iğne olacaksın dedi. ama ilkinde hiç bir işlem yapılmamıştı.
hayır olsun inş birşey çıkmaz ya. sizde bir sorun dr unuza takibi gerekiyormu 2. bebek diye bu kadar bakılacak sanırım 2 de önemliymiş. ama başka hiç bir dr bu kadar önemsememişti ya bu niye böyle dedi anlamadım.
Kuzum bu durumlarda ilk gebeliklerde sorun olmaz ikincisinde temkinli olmak lazim sen testlerini iğnelerini muayenelerini ihmal etme

Ya ne güzel minnoşlari göreceksiniz ne mutlu size,inşllah çok iyi haberlerle geleceksiniz ❤❤ bizede haber edin,video çekmeyi unutmayın 😍
Insallah kuzumm randevusu olan varmis baya yalnz degilim :) ama en son saatte bnmki galiba :) guzel haberler getirelim her birimiz insallah

Back
X