2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
aynı ben 🙈 bizde de hem para kesiliyo hem gece çalıştırmıyolar ben hazirana kadar gece çalışmalıyım hadi parayı geçtim de bi yandan okul okuyorum gecemi kaldırırlarsa boşa gider tüm dönem
yaaa allah yardım eder canım inş. bakalım. bende bugün söylicem cesaret edemiyorum ya

Ah kizum yaa ck kaptirdim kendimi diyodun bak cikti acisi hemen..ck gcms olsn rapor fln alsaydin keske dinlenseydin biraz
işte ısrarla yordum kendimi hata ettim. dün yattım kalktım ütü yaptım bu sefer anam artık bayılıodum gece bidaha bıraktım yattım. bebeği gidip görünce tamam dedim rahat bişey olmamış okadar yorunca bişey oldu diye korktum.

işte ısrarla yordum kendimi hata ettim. dün yattım kalktım ütü yaptım bu sefer anam artık bayılıodum gece bidaha bıraktım yattım. bebeği gidip görünce tamam dedim rahat bişey olmamış okadar yorunca bişey oldu diye korktum.
Kizz bisi olmamis diip rahatligiyla ise bi daha dalma bak dinlen ;)

Bende hamilelikten bu yana çok oluyor canım,doktorum normal hormonlardan dedi bol bol su iç
Ben hiç ama hiç kabız olmadım hep ishal oldum,bende hamilelik belirtileri hep ters işliyor 😆😆
bir ara çok korktum eşimi uyandıracaktım ama tuvaletle ilgili belli yani sonra geçer dedim. İnanmazsın bir kilo vermişim tuvaletten sonra 😂😂
canım 3 4 gün önce aynısını yaşadım hatta doğum sancısına yakındı çok korktum ama geçti şükür gazdan şüpheleniyorum ne yedin en son ben acılı çiğ köfteden sonra oldum
en son makarna yedim acılı da yemedim aslında ama dün baya salata yedim kabızlığa iyi geliyor diye herhalde bağırsaklar bir anda rahatlayınca sonu kötü oldu
arkadaşlar kan uyuşmazlığı sorusu olmuştu.
akşam acilde dr kan uyuşmazlığı testi yaptı yarın çıkacak sonuç dediki 2 ayda bir bakıcaz (-) çıkması gerekiyor çıkmazsa konuşucaz dedi. ve 27-28 haftalarında iğne olacaksın dedi. ama ilkinde hiç bir işlem yapılmamıştı.
hayır olsun inş birşey çıkmaz ya. sizde bir sorun dr unuza takibi gerekiyormu 2. bebek diye bu kadar bakılacak sanırım 2 de önemliymiş. ama başka hiç bir dr bu kadar önemsememişti ya bu niye böyle dedi anlamadım.
İlk bebekte vücut farkedene kadar bebeğe zarar veremiyomuş ama ikinci gebelikte hemen farkedip yabancı bir nesne gibi algılayıp bebeğe zarar verip onu atmaya çalışıyormuş vücut. Düşük kanama vs sebep oluyormuş. Ben kan testi yaptırdım iki yerdede kan grubu istedi direk hatırlattılar bana iğneyi. Düşük geçmişi vs varsada yapılması gerekiyormuş hatta senin ilk gebeliğinde veya doğumundam sonrada yapılmalıymış test pozitif çıkarsa

bir ara çok korktum eşimi uyandıracaktım ama tuvaletle ilgili belli yani sonra geçer dedim. İnanmazsın bir kilo vermişim tuvaletten sonra 😂😂
en son makarna yedim acılı da yemedim aslında ama dün baya salata yedim kabızlığa iyi geliyor diye herhalde bağırsaklar bir anda rahatlayınca sonu kötü oldu

İlk bebekte vücut farkedene kadar bebeğe zarar veremiyomuş ama ikinci gebelikte hemen farkedip yabancı bir nesne gibi algılayıp bebeğe zarar verip onu atmaya çalışıyormuş vücut. Düşük kanama vs sebep oluyormuş. Ben kan testi yaptırdım iki yerdede kan grubu istedi direk hatırlattılar bana iğneyi. Düşük geçmişi vs varsada yapılması gerekiyormuş hatta senin ilk gebeliğinde veya doğumundam sonrada yapılmalıymış test pozitif çıkarsa
ilk bebek negatif çıktı onda hiç önemsenmedi. bundada iyi biyere gitmedim hiç ama acilde öyle dedi. hep negatif çıkması gerekiyor dedi çıkmazsa konuşcaz dedi.ve ilerleyen günlerde iğne kesin yapılck heralde ama ben bu dr a devam etmicem ki

aayy nasıl sinir stres yaptım okurken sen nasıl yaşadın kuzum kıyamam allah yardımcın olsun bu iki oldu ne bu doktorlarla sınavın 😔😔 keşke cevap verseydin ben bayılmıyorum özele para bayılmaya devletteki sizler biraz kibar olsaydınız adam gibi ilgilenseydiniz zahmet edip doğuma ebe göndereceğinize kendiniz gelip bi gülümseseydiniz bizde boş yere maddi sıkıntıya girmeseydik deseydin 😡😡😏😏 allahım bana denk getirmesin yaa piçaklayıveririm 😱😱
Duygularıma düşüncelerime tercüman oldun!

L Landscape

Başım fena agıriyor.. tek göz bi bakayım dedim buraya doktorun yaptigini okudum daha da bulamiyorum yaziyi

Allah onu bildigi gibi yapsin pislik herif!! Ulann ona neee..! O mu verecekmiş özelin parasını mal ya. Çok sinirlendim valla şikayet et onu bir de diyorlar sağlıkcilara saygi lutfen! Devlette adamin yuzune bakiyorlar sanki

Arkadaşım İstanbul'daysan ya da istanbul'da olan arkadaşlar Bezmialemin Fatih şubesinde gidin yaptırın testleri hem randv icin cok beklemiyormusunuz hem 5 kurus vermiyorsunuz hem hastane kalabalik degil.. sonuclar ertesi gune cikiyor
Arti doktora su su testi istiyorum diyorsunuz direk yaptirtiyor

L Landscape

Başım fena agıriyor.. tek göz bi bakayım dedim buraya doktorun yaptigini okudum daha da bulamiyorum yaziyi

Allah onu bildigi gibi yapsin pislik herif!! Ulann ona neee..! O mu verecekmiş özelin parasını mal ya. Çok sinirlendim valla şikayet et onu bir de diyorlar sağlıkcilara saygi lutfen! Devlette adamin yuzune bakiyorlar sanki

Arkadaşım İstanbul'daysan ya da istanbul'da olan arkadaşlar Bezmialemin Fatih şubesinde gidin yaptırın testleri hem randv icin cok beklemiyormusunuz hem 5 kurus vermiyorsunuz hem hastane kalabalik degil.. sonuclar ertesi gune cikiyor
Arti doktora su su testi istiyorum diyorsunuz direk yaptirtiyor
Başhekim hesap soruyomuş ay sonu, bu kadar testi niye verdin gerizekalı mısın diyormuş...döner sermayede para kalmamışmış! komedi ya inan! Yok İzmir’deyim canım. Benim aile hekimim bal gibi bir insan idrar tahlili yapılmıyor bizim saglık ocagında yoksa hic gitmicektim hastaneye.

Canım ultrasondanda sat a göre belirliyorlar. Ve gelişim takibide +2 hafta konularak hesaplanıyor. O yuzden aynı gider.
Ultrasonda bebegin boyutuna göre belirleniyor canım haftası. Benimki 6 gün geriden geliyor mesela, aynı degil.

Devlet hastaneleri hiç kusura bakmasın valla. Ben şırnaktayım 10 kişi aynı anda alınıyordu içeri. Eşin zaten giremez ultrason çıktısı yok. Arkadaşım düşük yaptı farketmediler sağlam bebeğede plesentadan ayrılmış almamız lazım diyorlar. Son gittiğim doktor allahı var düzgün ilgili bir doktordu ama bir yere kadar. Onada söyledim hem özelde hem sizde devam edicem diye çünkü özel olanda hastane değil muaynehane var sadece burada. Şartlar belli param var kendimi neden rezil ettireyim canım ister devlete giderim canım ister özele anlayamıyorum bu tavrı. Bende kamu çalışanıyım kimseyi aşağılamadım şimdiyr kadar bazı doktorlarda ki neyin tribi anlamıyorum terslemeye kalkanı iki kat tersliyorum bende

Back
X