Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    6
Kizlar dun sonunda hem esimin ailesine hem de benim genis aileme mujdeli haberi verdik😍herkes sok oldu asla bilmiyorlardi bayram sonrasi transfer olucam diye o kadar sartlamis ki herkes kendini, 8 haftayi geride biraktigimizi ogrenince ekstra sok oldular🙈 herkes bize tam bayram hediyesi oldu dedi cok mutlu oldular aglayanlar ziplayanlar ajsjajaj. 2cmlik minicik bir bebegin herkeste yarattigi sevincin buyuklugune sok olduk biz de esimle🩷 sonra gun boyu o ona o ona soylemis bir anda 100 kisi ogrendi sanirim sakasiz. Telefonlar susmadi 🤣 bu sefer de evhamlandim nazar deger mi bir sey olur mu diye 🥹 bilmiyorum cok garip duygular hissediyorum, yillarca bunun hayalini kurmustum, hala gercek degil gibi geliyor bazen 🥹☺️ allah hepimizi sagsalim evlatlarimiza kavustursun gunu geldiginde insallah🌸 oyle bir ic dokmek istedim sizlere🥰

Herkese merhaba. Konu açmıştım ama birisi burada benzer durum yaşayanların olduğunu, yardımcı olabileceklerini söyleyince buraya yazmak istedim. Biraz uzun o yüzden kusura bakmayın.
11. haftalık hamileyim. 8. haftada düşük riski geçirdim 5 gün boyunca progestan iğne kullandım ve hala fitil kullanmaya devam ediyorum. 5. haftadan beri gebeliğimi takip eden doktorum 12. haftaya kadar dikkatli olmamı söyledi. En son iki hafta önce gittiğimde ultrasonda kese kenarında hafif bir kanama alanı olduğunu gördü, Coraspin kan sulandırıcı verdi ve riskin azaldığını söyledi. İki gün önce gece kırmızıya yakın şekilde hafif bir kanama oldu ancak ağrım yoktu. Ertesi sabah yani dün uyandığımda peçeteyle bastırdığımda oluşan kahverengiye yakın bir kanama olduğunu gördüm. Özel polikliniği olan doktorumla telefonda görüştüm Clexan 0,4lük iğne kullanmamı söyledi. Bayram dolayısıyla kliniği açık olmadığı için ben de devlet hastanesi aciline başvurdum. Oradaki doktor çatala çıkardı ve kanamayı kontrol etti aktif kanama olmadığını pıhtı olduğunu söyledi ve risk yüksek değil dedi. Ultrasonda bebeğin kalp atışlarını duyduk. Bu doktora özel olarak gittiğim doktorun Clexan iğne verdiğini söyledim. Clexan kan sulandırıcı iğne olduğu için ben tavsiye etmiyorum kanamayı artırıp bebeği düşürebilirsin dedi ve tekrar Progestan iğne ve fitil yazdı sadece. Özel doktoruma bunu söylediğimde ise Clexan vermemin sebebi pıhtı büyür ve bebeği besleyen yolları tıkarsa bebeği kaybedebilirsin dedi, bu nedenle Clexan verdiğini söyledi. Bu arada acilde kan tahlili yapıldı, buna göre aslında pıhtılaşma süresi uzun yani çabuk pıhtılaşma olmuyor. Bu nedenle doktorumun kan sulandırıcı iğne vermesi kafamı karıştırdı. Muhtemelen eski pıhtıyı atmak için verdi ancak acildeki doktor da o kadar riskli bir pıhtı göremiyorum demişti. Çarşamba günü kontrole gideceğim ama o zamana kadar kafamı rahatlatmam gerek. Benzer süreç yaşayan varsa fikirlerini belirtirse çok sevinirim.

Bayılmışım şimdi ayıldım djfjfj ay psikolojikmi midem hiç bulanmıyor çikolata bile yedim allahım rüyada mıyım 🤣
Ay ben de dun hem kayinvalidemin el acmalarini gomdum hem annemin yemeklerini tatlilarini ve bana misin demedi cok rahattim 🤣 bu ilac yeryuzunde cennet yasatma garantili skfjfjfjfj.

Kızlar bişey sorucam akıntınız ne durumda benim bugün çok fazla akıntım var kasıklarımda çok ağrıyor bu durumu yaşayan varmı

Kızlar ben dün gece acillik oldum. Yatış verdiler çok sıvı kaybettiğim için. Serum takviyesi yapıyorlar şuan. Benim için dua edermisiniz bi an önce kızıma evime kavuşayım 😭
Canim cok cok gecmis olsun acil sifalar insallah 🙏🏼 serum iyi gelir hic uzulme kizina kavusursun bir an evvel insallah dualarim seninle

Kızlar bişey sorucam akıntınız ne durumda benim bugün çok fazla akıntım var kasıklarımda çok ağrıyor bu durumu yaşayan varmı
Benim hep akintim var, kaldigim gunden beri olmadigi gun olmadi 🥲 ama normal diyor doktorum artik kafama takmiyorum o yuzden. Kasiklarim da ara sira agriyor buyume atagi gibi boyle haftanin bazi gunleri var bazi gunleri hic yok

Kızlar ben dün gece acillik oldum. Yatış verdiler çok sıvı kaybettiğim için. Serum takviyesi yapıyorlar şuan. Benim için dua edermisiniz bi an önce kızıma evime kavuşayım 😭
Geçmiş olsun canım mide bulantısı sebebi ile mi çok sıvı kaybın oldu hay Allah ya en kısa sürede toparlarsın inşallah canım 🙏

Herkese merhaba. Konu açmıştım ama birisi burada benzer durum yaşayanların olduğunu, yardımcı olabileceklerini söyleyince buraya yazmak istedim. Biraz uzun o yüzden kusura bakmayın.
11. haftalık hamileyim. 8. haftada düşük riski geçirdim 5 gün boyunca progestan iğne kullandım ve hala fitil kullanmaya devam ediyorum. 5. haftadan beri gebeliğimi takip eden doktorum 12. haftaya kadar dikkatli olmamı söyledi. En son iki hafta önce gittiğimde ultrasonda kese kenarında hafif bir kanama alanı olduğunu gördü, Coraspin kan sulandırıcı verdi ve riskin azaldığını söyledi. İki gün önce gece kırmızıya yakın şekilde hafif bir kanama oldu ancak ağrım yoktu. Ertesi sabah yani dün uyandığımda peçeteyle bastırdığımda oluşan kahverengiye yakın bir kanama olduğunu gördüm. Özel polikliniği olan doktorumla telefonda görüştüm Clexan 0,4lük iğne kullanmamı söyledi. Bayram dolayısıyla kliniği açık olmadığı için ben de devlet hastanesi aciline başvurdum. Oradaki doktor çatala çıkardı ve kanamayı kontrol etti aktif kanama olmadığını pıhtı olduğunu söyledi ve risk yüksek değil dedi. Ultrasonda bebeğin kalp atışlarını duyduk. Bu doktora özel olarak gittiğim doktorun Clexan iğne verdiğini söyledim. Clexan kan sulandırıcı iğne olduğu için ben tavsiye etmiyorum kanamayı artırıp bebeği düşürebilirsin dedi ve tekrar Progestan iğne ve fitil yazdı sadece. Özel doktoruma bunu söylediğimde ise Clexan vermemin sebebi pıhtı büyür ve bebeği besleyen yolları tıkarsa bebeği kaybedebilirsin dedi, bu nedenle Clexan verdiğini söyledi. Bu arada acilde kan tahlili yapıldı, buna göre aslında pıhtılaşma süresi uzun yani çabuk pıhtılaşma olmuyor. Bu nedenle doktorumun kan sulandırıcı iğne vermesi kafamı karıştırdı. Muhtemelen eski pıhtıyı atmak için verdi ancak acildeki doktor da o kadar riskli bir pıhtı göremiyorum demişti. Çarşamba günü kontrole gideceğim ama o zamana kadar kafamı rahatlatmam gerek. Benzer süreç yaşayan varsa fikirlerini belirtirse çok sevinirim.
En doğru bilgiyi elbette doktorlar verir ama ikisi de aslında doğru yönlendirmede bulunmuş gibi bebeğe kan akışı çok önemli bir konu kanama alanında toplanır da bebeğe on gitmezse sorun tabi bu anlamda kendi doktorunun verdiği iğne önemli kan sulandırıcı iğnelerin bebeğe ve anneye zararı olmuyor diye biliyorum doktorum öyle söyledi öte yandan da kanama alanı olduğu için düşük riskine karşı önlem olarak progestan desteği de çok önemli olmuş ikisini bir kullansan bir zararı olur mu bunun teyidini doktorundan alman lazım sanırım. Doktor telefonla sana ilaç vermiş aslında pıhtılaşma alanını görseydi belki daha doğru yönlendirebilirdi

Akıntı bende de hep oluyor progestan da kullandığım için maşallah hiç bitmedi takılmıyorum kasıklarım da bazen batıyor sağdan sola dönerken epey batıyor ama bunlar normal dayanılmayacak bir ağrı olmadığı sürece normaldir diye düşünüyorum ☺️

Ay ben de dun hem kayinvalidemin el acmalarini gomdum hem annemin yemeklerini tatlilarini ve bana misin demedi cok rahattim 🤣 bu ilac yeryuzunde cennet yasatma garantili skfjfjfjfj.
Ben de bayram da diyet miyet hak getire 😀😀😀 kimseye gitmedim ama dün bir arkadaşım geldi ziyarete ikramlık tatlı almıştım nasiplendim hemen 😀😀😀😀 yarın normale dönerim artık 🤪🤪

Fetal DNA yaptırırsan diğerlerine gerek kalmaz diğerlerini kapsıyor çünkü
Doktor a kalsa hepsini yaptirm
Keseniz kaç mm öğreniniz mi benim 5 haftalık doktor 1 mm dedi çok mu küçük haftasına göre birde betam çarşamba akşam verdim 7352 ydi cumartesi günü verdim 8450 düzenli artmamış korkuyorum bilgisini olan yazabilir mi
Benim de yavaş artıyor saglik ocagi doktoru yavaş artmasıyla bebegin gelişme durumu aynı şey değil rahat ol dedi

Back
X