Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beyaz yada seffaf olsa kizum bnmde ksske hayirlisi bakalim bugun kontrol var kalbim cikack yerindnEvet canım tüp
Akıntı beyaz ya da şeffaf oluyo
Cronine jel kullanıyorum oda birikiyor sonra akıyo tortulu gibi
Cnm bnmde devam ediyr ama bn transferdn beri sabah iki aksm iki fitil olarak aliyrm bugun ne der nasi bi yol izleroz devam etrigi icin bilemiyrmGünaydın
Kahverengi lekelenmelerim devam ettiği için Progestanı günde 3 defa kullanıyorum.İçinizde benim gibi kullanan var mı merak ettim.
29 martta ilk lekelenme ve kanama olduğunda başladık Progestana birde iğnesi vuruldu.13-14 gündür lekelenme yoktu cumartesi yeniden oldu aradım doktorumu 3 e çıkardı yine yoktu dün ikindi yine oldu bu sabah için gel dedi.Biraz endişeliyim.Cnm bnmde devam ediyr ama bn transferdn beri sabah iki aksm iki fitil olarak aliyrm bugun ne der nasi bi yol izleroz devam etrigi icin bilemiyrm
Ne guzwl gel demis endisen olmasin kotu bisi yokktur insallah..cunku bnm hic kesilmedi29 martta ilk lekelenme ve kanama olduğunda başladık Progestana birde iğnesi vuruldu.13-14 gündür lekelenme yoktu cumartesi yeniden oldu aradım doktorumu 3 e çıkardı yine yoktu dün ikindi yine oldu bu sabah için gel dedi.Biraz endişeliyim.
İnşallah iyi haberler alacağım.Miyomlarım olduğu için riskli gebelik grubundaymışım.Hayırlısıyla sağlıkla alalım kucağımıza bebişlerimiziNe guzwl gel demis endisen olmasin kotu bisi yokktur insallah..cunku bnm hic kesilmedieger varsa bnde vardir kotu bisi cnm..icini ferah tut..guzel haberler aliriz bugun insallah
Ben hamileligimi ögrendigimden 1 hafta sonra falan kahve lekem oldu ertesi gün pembe leke gelince doktora gittim. O bebege bakti bebek iyi dedi o gün birsey vermedi pazartesiydi. Sonra tabi hergün bi iki kez pembe daha sonra sildikce de kahve lekem devam etti cuma yine gittim. Bu kez progestan verdi sadece yatarken 1 tane vajinal. Ben bunu 3 yada 4 gün kullandim kullandigim son iki günde gün icinde hic lekelenmem olmadi ama gece progestani koydugum icin sadece sabahlari uyandigimda lekem gelmis oluyordu pembe onun disinda tüm gün gelmeyimce ben biraktim 4 gün sonra. Ondan sonra hic lekelenmem gelmedi. Ardindan beni mahveden bulanti ve kusmalarim basladiGünaydın
Kahverengi lekelenmelerim devam ettiği için Progestanı günde 3 defa kullanıyorum.İçinizde benim gibi kullanan var mı merak ettim.
Canım benim kontrol bugüne kaldı bende çok heyecanlıyım zaman geçmiyorBeyaz yada seffaf olsa kizum bnmde ksske hayirlisi bakalim bugun kontrol var kalbim cikack yerindn
Ben vajinal kullanmıyorum.Lekenizin gelmemesi çok güzel.Şükür ki bende hiç mide bulantısı ve kusma olmadı.Ben hamileligimi ögrendigimden 1 hafta sonra falan kahve lekem oldu ertesi gün pembe leke gelince doktora gittim. O bebege bakti bebek iyi dedi o gün birsey vermedi pazartesiydi. Sonra tabi hergün bi iki kez pembe daha sonra sildikce de kahve lekem devam etti cuma yine gittim. Bu kez progestan verdi sadece yatarken 1 tane vajinal. Ben bunu 3 yada 4 gün kullandim kullandigim son iki günde gün icinde hic lekelenmem olmadi ama gece progestani koydugum icin sadece sabahlari uyandigimda lekem gelmis oluyordu pembe onun disinda tüm gün gelmeyimce ben biraktim 4 gün sonra. Ondan sonra hic lekelenmem gelmedi. Ardindan beni mahveden bulanti ve kusmalarim basladi
kıyamam ya birşey yoktur bencede.Yarın alacağım kesintisiz uykyu özledim gerçi burnu çözsem tuvalet sorununu çözememHayatımda ilk kez tuvalete kalkıyorim gece hemde 2- 3 kez
Ben birden kısa sürede 6 kilo aldım ondan olmuş olabilir mi ama çok tatli kaşınıyor..
Bildiğin beyaz çizgiler olmuş yada varmıydı da görmedim bilmiyorum belimin iki yanlarına doğru özellikle..
Bende alayım o yağdan çünkü istemdışı kaşımaya başlıyorumm bir de kalıcı sanırım bunlar önlemini alalım
Arkadaşlarimın uyuzlu halde eve gelmesinden bahsediyorsun sanırım
Evi dio bucak temizlediler bende annemde kaldım cildiye doktoruna gittim psikolojik dedi
Sanırım kulucka dönemini atlatmislar
Ama belim çok kasiniyor benim ve beyaz çizgiler farkettim çatlıyor sanırım
Ben varya zamanında 20 kilo vermiş bir insanımergenliğim tam bir kabustu.. boyda uzun olunca travesti gibi olmuştum
O zamanlar psikolojim bozulmuştu 15- 16-17 yaşlarım.. yaşıtlar çıtı pıtı ben ise adeta bir yarmagülYapmadığım şey kalmadı zayıflamak için bi ara vücudumu streçleyip yürüyüş yaptığımi hatırlıyorum
bir kilo bile veremiyordum..
O zamanlar derdim ki Allahmm ben hep rejim mi yapacağık.. bi gün hamile kalırsam doya doya yiyeceğim biri birşey derse göbek değil bebek diyecektimŞimdi sanki o hesap artıkk göbek değilll onlarr bebeekk
![]()
Benim ki bugün inşallah güzel haberlerle gelirimBugun randevusu olanlardan hayırlı mutlu haberler bekliyoruz insallah , bir an önce de bizim randevular gelsin :)
Geçmiş olsun canım dikkat et kendinegünaydın kızlar
akşam acile gittim bebeğe bakıldı maşallah herşey güzel.
ama ben biraz temizlik yüzünden üşütmüşüm.
alt ve üst yolları napcam bilmem yatasuım var işe geliyorum.
İlk hamileliğimde kullanıyordum ben.sabah akşam 200 lük vajinalGünaydın
Anam benimki benden pasta istiyor şimdiden anne bana pasta yap tamam mı diyeKuzum bende kasim ayinda 3 yasini kutladim ama bu kez kendi aramizda pasta aldik ben babasi babaannesi halasi fln kutladik. Cocuk zaten anlamiyor suanda. Daha once hep buyuk partiler yapan biri olarak soyluorum cocuk en azindan 6 yasinda olmali cunku arkadaslari oluor egleniyor mutlu oluyor.dogum gununun farkinda oluor. Daha oncesi anneye eziyet tamamen ytiskin partisi gibi cocuk herseyden habersiz kukla gibi oluor. 3 yasindaki cocuk zaten mum pasta goruncede mutlu oluor siz hediyelerini ozenli hazirlayin ayri ayri yeter bence
Benimde haftada 1bazen 2 defa oluyor hem hormonlar yapıyor hemde yediklerinin yapabiliyor benimki genelde laktozdan oluyor o yüzden peynir falan yiyemiyorum sutude yoğurdu da laktozsuz yiyorumKızlar bu sabah 6 gibi şiddetli karın ağrısıyla uyandım. Ama kasık ağrısı değil belliydi bağırsaklarım karnım ağrıyodu. Kaç gündür kabızdım ishal gibi olmuşum ama tamda ishal değil sonra 1 saat sonra falan yine oldu aynı ağrı ve yine lavaboya koştum. Başına gelen var mı ? Kan vs yok zaten bebekle alakalı olduğunu sanmıyorum