- 30 Mayıs 2016
- 1.067
- 1.674
Arkadaşım merhaba, hamileliğin hayırlı olsun ve sağlıkla devam etsin inşallah.Günaydın hanımlar. Dün kan verdim. Cuma 63 çıkan hcg pazartesi 174tü. Doktorumla konuştum. Artış gayet güzel dedi. 1000 olana kadar iki güne bir kanda hcg kontrolü yapalım 1000 olunca keseye bakalım dedi. Herşey yolunda şimdilik dedi. Bu şekilde ilerlerse haftaya pazartesi salı 1000i geçmesi lazım. Siz vajinal ultrasonla baktırdınız mı kese için ? Zor elde edilen bi gebelik olduğu için beklemek istemedi sanırım karından ultrasonu.. O kadar heyecanlıyım ki.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Tüm hamilelere sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Ben kese ve kalp atışı için bugün gideceğim.
Bildiğim kadarıyla 1000 olduğunda vajinal ulttasonla baktıtabiliyorsın, abdominal yani karından baktırmak için biraz daha yükselmesini bekliyorlar genelde.
Bir de tavsiyem tuvalete sıkışık olursan karından ultrasonda daha bey görünürmüş...
Ben doğal yolla olmadığından tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım. O nedenle vajinal ultrasona sıvak bakmıyorum... Mutlaka bir sakıncası yoktur ama benim içim böyle daha rahat edecek diye düşünüyorum.
Bence kendini nasıl daha rahat hissedeceksen bence o şekilde ilerlemelisin...
Tekrar tebrik ederim..