2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Doğuma kadar kalp atışlarını dinledik sürekli nst ye bağlıydım, ben gece 1.30 da sancıyla gittim doktor sabah 7.30 da geldi ve ben doktor geldiğinde 5 dk içinde doğum yaptım ve bana bu bebek ölmüş dediler ne olduğunu anlayamadım. Çok kötü bir durumda olduğumuz içinde otopsiye göndermedik.
Inşallah bu bebeğimi sağlıkla bekliyorum kucağıma :dua:
Ay canım gözlerim doldu okurken,neyse ki Allah sana bir evlat daha nasip etti :KK200::emir_bebek:

Cinsiyeti öğrenmeyecek olanlara hayranım. Nas

Hadi gözün aydın darısı bizlere inş b3n d3 haftaya pazartesi gidecem :anneadayı:
Mesela ben öğrenmicem:KK55:eşimle ortak kararımız:KK54:böyle bir şey vardı hep içimde 3.çocuk istemiyordum geldiyse tam sürpriz olsun istedim:21:bi kızım bi oğlum var :KK49:

A Ayc_n başınız sağolsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin endişelenmeyin çok düşünmeyin çok şükür ki Allah yeniden nasip etmiş

Ben randevu aldım 15:30a dayanamadım dua edin güzel haberlerle geliyim
Dualarım seninle canım,şimdi namaz kılıcam aklımdasın:KK200:güzel haberlerini bekliyoruz

Oğlum 5 yaşında 2-2,5 senedir kardeş heyecanı içinde insallah hayal ettiği gibi olur. Kucağına atlamaması gibi seyler icin erken söylemek gerekebilir ama bende kalp atışı sonrası söyleyeceğim
Aynı sebeplerden dolayı söylemek zorunda kaldım. Doktora gidince emin okucaz şeklinde. Erkek çocuğu malum temeli, futbolu oyunları seviyor. Dikkatli olması adına demek zorunda kaldım. İnşallah bir sıkıntı olmaz hevesi kursağında kalmaz diye dua ediyorum

Doğuma kadar kalp atışlarını dinledik sürekli nst ye bağlıydım, ben gece 1.30 da sancıyla gittim doktor sabah 7.30 da geldi ve ben doktor geldiğinde 5 dk içinde doğum yaptım ve bana bu bebek ölmüş dediler ne olduğunu anlayamadım. Çok kötü bir durumda olduğumuz içinde otopsiye göndermedik.
Inşallah bu bebeğimi sağlıkla bekliyorum kucağıma :dua:

ah canim ne zor bir sinav yasamissin:KK43: ama hep suna inanirim, olanda da olmayanda da vardir hayir.♡ bak Allah bir mucizesini daha yasatti sana, hamilesin yeniden♡ insallah hep beraber sahane bir hamilelik sureci yasariz ve kavusuruz yavrularimiza saglikli sekilde.

ah canim ne zor bir sinav yasamissin:KK43: ama hep suna inanirim, olanda da olmayanda da vardir hayir.♡ bak Allah bir mucizesini daha yasatti sana, hamilesin yeniden♡ insallah hep beraber sahane bir hamilelik sureci yasariz ve kavusuruz yavrularimiza saglikli sekilde.
Kesinlikle bende her şerde bir hayır olduğuna inananlardanım o yüzden kahrolmuş olmama rağmen bir gün neden demedim.
Çok şükür 7 ay sonra tekrar o güzel haberi aldım inşallah birde kalp atışını duyabilirsem içim rahat edecek.
Hepimiz sorunsuz harika 9 aylar geçirelim inşallah

Kesinlikle bende her şerde bir hayır olduğuna inananlardanım o yüzden kahrolmuş olmama rağmen bir gün neden demedim.
Çok şükür 7 ay sonra tekrar o güzel haberi aldım inşallah birde kalp atışını duyabilirsem içim rahat edecek.
Hepimiz sorunsuz harika 9 aylar geçirelim inşallah

amin canim. Bu dunyada her turlu olay bizler icin. İnsallah en kisa surede duyarsin kalp atisini da. Ne kadarlik oldu bebisin?

Hayır canım karından gördük tam bir hafta önce pazartesi keseyi görmüştük dünde kalp atışları ve kontrol için çağırmıştı dr.cok şükür gördük.

Oğlum çok istiyor kaç senedir hatta ve hep dua ediyoruz kardeşi olsun diye bilse mutluluktan havalara uçar ama daha erken biraz büyüsün inşallah ozaman söylemek istiyorum.

Nasıl bir acı ya başın sağolsun inşallah bu sefer sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.

Ben baktirdim canım aslında bi tehlikesi yok ama Dr.lar bu konuda çok ısrar etmezler öyle daha iyi görünüyo kese aslında için rahat eder görürsen ama sen bilirsin yinede.
Maşallah canım ne kadar güzel, biz de dün keseyi gördük 10 gün sonra kalp atışı. İnşallah bize de görmek nasip olsun :dua:

Merhabalar, doktor 2. Kontrolünde beta 10.000 civarı çıktı karından ultrasonla görebildi. 5-6 haftalık arasında dedi. Bir hafta sonra tekrar gel folik asit kullanmaya devam dedi ama başka bir şey demedi vitamin değerlerime falan bakması gerekmez m? Bu süreçte siz neler yaptınız? Çok merak ediyordum ve endişeleniyorum 1 hafta nasıl geçecek
Kalp atışını duydunuz mu canım maşallah size. Biz dün keseyi gördük ve doktorum bi tahlil listesi verdi bana yarın onları sağlık ocağında yaptırıcam. 10 gün sonra kalp atışı için gitcem ve sonuçlarımı göstercem canım

Bende siZinle aynı dönemdeyim sanırım. 5-6 haftalık galiba benim adet düzensizliği olduğundan onu tam hesaplayamıyor. haftaya tekrar kontrole gidiyorum.
Evet o zaman günlerimiz yakın canım. Ben de 10 gün sonra gideceğim tekrar kalp atışı için

X