2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
İyi geceler kızlar.Bende nasipse Ekim annesi olucam inşallah.6 yaşında bir oğlum var.Bugün 5+6 haftalığız kontrolüm vardı bugün ve çok şükür kalp atışlarını gördük ultrasondan özellikle merak edenlere yazayım istedim ama duymadık tabi daha çok küçük ultrasonda gördük çok güzel bir duygu Allah herkese nasip etsin.:KK200::KK200::KK200:

Ay ne güzel yaa darısı başımıza oğlun nasıl karsıladı istiyor muydu?

Kizlar çok tesekkur ederim tek tek alintilayamadim. Şimdi ilk idrarla yaptım yine silik çıktı ama ilk hamileligimde de boyle olmustu.
Dun O kadar yorgunundum ki cok yazamadim. Yeni gelenler hosgelmisler. Doktora gidip bebisi gorenler, kalp sesini duyanlar vardi. Hepsinin gozu aydin. Rabbim tamamina erdirsin insallah kizlar.
Daha çok yeni olmasina ragmen yaklasik bir haftadir Ben de cok yoruluyorum kizlar. Hele bir de dun pazartesiydi. Haftanin ilk günü 7 saat ders. Eve zor attim kendimi.
Silik de olsa pozitif sonuçta canım :) gözün aydın, hep sağlıkla ilerlesin inşallah bebişlerimiz :dua::KK200:

Kizlar çok tesekkur ederim tek tek alintilayamadim. Şimdi ilk idrarla yaptım yine silik çıktı ama ilk hamileligimde de boyle olmustu.
Dun O kadar yorgunundum ki cok yazamadim. Yeni gelenler hosgelmisler. Doktora gidip bebisi gorenler, kalp sesini duyanlar vardi. Hepsinin gozu aydin. Rabbim tamamina erdirsin insallah kizlar.
Daha çok yeni olmasina ragmen yaklasik bir haftadir Ben de cok yoruluyorum kizlar. Hele bir de dun pazartesiydi. Haftanin ilk günü 7 saat ders. Eve zor attim kendimi.

Son adet tarihin neydi cnm

Kızlar bütün mesajları tek tek okudum. Perşembe’den sonra doğru düzgün girememiştim. Ne cok yazmışsınız maşallah.

Bende Cumartesi diye niyetlendim doktora gitmek icin 6+1 olacağım umarak hersey yolunda olur.

Oğluma henüz söylemedik ama dün bir arkadaşımın 1 yas çocuğunun Doğum gününe gittik o kadar cok ağladı ki niye benim kardeşim yok ben cok üzülüyorum diye. Sanırım benim hormonlar oğluma geçti :)))

Büyük oğlunuz kaç yaşında acaba? Ben tabi daha bi şey demedim anlayacak kadar büyük değil, doğuma yakın kardeş diye anlatmaya başlarım diye düşünüyorum. Bebekleri çok seviyor zaten, kardeşine de öyle olur inşallah..

Kizlar hamileyim sanırım :) test yaptım cok silik çıktı yarin ilk isim sabah testi tekrarlamak :)

Hayırlı olsun :)

Merhaba ben de Ekim annesi olucam allah nasip ederse. 5 haftalık ama henüz kontrol için doktora gitmedim 7 haftalık gitmeyi düşünüyorum. İki gündür aşırı derece kalça ile bel arasındaki kuyruk sokumu civarı şiddetli ağrım var sanki ağır birşey kaldırmışsın da belin tutulmuş gribiz özellikle oturduktan sonra kalkarken çok ağıryo. Böyle birşey yaşayan var mı diye sormak istedim

Ben de hiç gitmedim daha, kalple birlikte hepsi görünsün diye düşünüyorum, diğer türlü daha fazla stres oluyor insan, böyle de vakit geçmiyor ya neyse.. ara ara adet sancısı gibi oluyor ama geçmiyorsa bi doktora gidin bence.

Burdaki çoğu kişinin bebişleri benim bebişimden büyük :) inşallah hep güzel haberler alalım canım :dua:

Kaç haftalıksınız, ben de diğerlerine göre arkada gibiyim..

Yok ben cinsiyette öğrenmiyorum:) tarama testide istemiyorum sağlıkla keyifle hamilelik geçirmek istiyorum : )

Tarama bi detaylı yaptırmıştım oğlumda, bu sefer onu da düşünmüyorum ama cinsiyeti öğrenirim inşallah, dayanamam.. :KK22:

İyi geceler kızlar.Bende nasipse Ekim annesi olucam inşallah.6 yaşında bir oğlum var.Bugün 5+6 haftalığız kontrolüm vardı bugün ve çok şükür kalp atışlarını gördük ultrasondan özellikle merak edenlere yazayım istedim ama duymadık tabi daha çok küçük ultrasonda gördük çok güzel bir duygu Allah herkese nasip etsin.:KK200::KK200::KK200:

Hayırlı olsun, çok heyecanlı, amin inşallah..

Büyük oğlunuz kaç yaşında acaba? Ben tabi daha bi şey demedim anlayacak kadar büyük değil, doğuma yakın kardeş diye anlatmaya başlarım diye düşünüyorum. Bebekleri çok seviyor zaten, kardeşine de öyle olur inşallah..

Oğlum 5 yaşında 2-2,5 senedir kardeş heyecanı içinde insallah hayal ettiği gibi olur. Kucağına atlamaması gibi seyler icin erken söylemek gerekebilir ama bende kalp atışı sonrası söyleyeceğim

Merhaba siteyi uzun süredir takip ediyorum yeniyim aranızda, Allah nasip ederse bende ekim ayında anne olacağım ❤
Temmuz ayında doğum yaptım ancak bebeğimi doğum sırasında kaybettim. Cuma günü tekrar hamile olduğumu öğrendim. Inşallah bu sefer sağlıkla kucağıma alabilirim bebeğimi

Merhaba siteyi uzun süredir takip ediyorum yeniyim aranızda, Allah nasip ederse bende ekim ayında anne olacağım ❤
Temmuz ayında doğum yaptım ancak bebeğimi doğum sırasında kaybettim. Cuma günü tekrar hamile olduğumu öğrendim. Inşallah bu sefer sağlıkla kucağıma alabilirim bebeğimi

Allah bu yavrunuzu kucağınıza almayı sağlıkla nasip etsin. Melek olan yavrunuz da cennette sizi bekliyordur Emin’im. Basınız sağolsun

Ben de hiç gitmedim daha, kalple birlikte hepsi görünsün diye düşünüyorum, diğer türlü daha fazla stres oluyor insan, böyle de vakit geçmiyor ya neyse.. ara ara adet sancısı gibi oluyor ama geçmiyorsa bi doktora gidin bence.

Tarama bi detaylı yaptırmıştım oğlumda, bu sefer onu da düşünmüyorum ama cinsiyeti öğrenirim inşallah, dayanamam.. :KK22:

Bugün sata göre 4+5 im canım ama dün ultrasonda 5+1 çıktı önden gidiyo biraz, bugün 5+2 dir yani. Sen kaç haftalıksın canım

Pardon takvimin varmış senin canım şimdi gördüm :eek: bizim de sata göre doğum tarihi 17 ekim görünüyo

Merhaba canım hoş geldin aramıza.
Çok üzüldüm yaşadıklarına :KK43: Allahım artık sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin :dua:

Günaydın hanımlar. Dün kan verdim. Cuma 63 çıkan hcg pazartesi 174tü. Doktorumla konuştum. Artış gayet güzel dedi. 1000 olana kadar iki güne bir kanda hcg kontrolü yapalım 1000 olunca keseye bakalım dedi. Herşey yolunda şimdilik dedi. Bu şekilde ilerlerse haftaya pazartesi salı 1000i geçmesi lazım. Siz vajinal ultrasonla baktırdınız mı kese için ? Zor elde edilen bi gebelik olduğu için beklemek istemedi sanırım karından ultrasonu.. O kadar heyecanlıyım ki.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Tüm hamilelere sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Çok fena bulantılarım var kızlar, sizde durum nasıl? Ilk hanileliğim daha kolay geçmişti
Merhaba canım,senin haftan biraz daha ileride demek ki iyice hissetmişsin genellikle 12.haftadan sonra geçiyor,Allah kolaylık versin benim 3. İnşallah.İlkinde hiç bulantım olmadın 2.de oldu ama aşırı deil,şimdi de az az var bulantım,Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah:KK200:
mrhaba hoşgeldin canım,kaybın için çok üzüldüm Rabbim alıyor veriyor işte hamdolsun,inş sağlıklı bir hamilelikle kucağına alırsın bebişini:KK200:
Günaydın hanımlar. Dün kan verdim. Cuma 63 çıkan hcg pazartesi 174tü. Doktorumla konuştum. Artış gayet güzel dedi. 1000 olana kadar iki güne bir kanda hcg kontrolü yapalım 1000 olunca keseye bakalım dedi. Herşey yolunda şimdilik dedi. Bu şekilde ilerlerse haftaya pazartesi salı 1000i geçmesi lazım. Siz vajinal ultrasonla baktırdınız mı kese için ? Zor elde edilen bi gebelik olduğu için beklemek istemedi sanırım karından ultrasonu.. O kadar heyecanlıyım ki.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Tüm hamilelere sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
artışa:nazar: canım inş daha da artsın haftaya keseyi görün:emir_bebek:vajinal ultrasonla ben baktırmadım tabi bakılması gerekiyorsa baktırılır hiçbir sakıncası yok,aminnn inşallah sende sağlıcakla kucağına alırsın inş bebeğini:anneadayı:

Ayyy tam zamaninda baslamis. 6. Hafta bitimi, 7. Hafta baslangici.
Ben mide bulantim yok diye cok seviniyorum bu sefer ama sanirim bu son 2 haftam.

Bu sefer ilac kullanmayi planliyorum. Gecen sefer kullanmadim ama kusmadik da yer bırakmadım. Is yerinde toplantinin ortasında, arabada, evde... Günde 3 sefer kusmaktan helak olmuştum

Oyyy seninde cok zormus

X