2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Cnm son adet tarihin nedir. Özele mı gidiyorsun
29Aralık canım,evet özele canım,oğlumda da aynı doktoro gitmiştim
Kilo alan arkadaslar nasil aldiniz ya :KK43: benim istahsizlik var, bulanti var. :KK43:
sabah hiç yiyemiyorum midem almıyo öğleyin az yiyebiliyorum,resmen yarım saatte bir midem kazınıyor sonrasında yemeyince öğürtü geliyor özellikle şu saatlerde çok yiyesim geliyor:işsiz:

Kızlar bütün mesajları tek tek okudum. Perşembe’den sonra doğru düzgün girememiştim. Ne cok yazmışsınız maşallah.

Bende Cumartesi diye niyetlendim doktora gitmek icin 6+1 olacağım umarak hersey yolunda olur.

Oğluma henüz söylemedik ama dün bir arkadaşımın 1 yas çocuğunun Doğum gününe gittik o kadar cok ağladı ki niye benim kardeşim yok ben cok üzülüyorum diye. Sanırım benim hormonlar oğluma geçti :)))
ayy ne güzel sevinecek oğlun:emir_bebek:inş doktordan güzel şeyler duyarsın canım hadi bakalım:KK200:

Ben birde bu ailelere cok kızıyorum bu süreçte henüz hiç doktora gitmedim sadece idrar testi ile biliyorum hamileliğimi 7 sülaleye duyurdular. Bi ben doktordan duysaydım millet duymadan önce demi ama
Ya sormaaa kv sinir oldum resmen yedi ceddine yaymış,annemi tembihledim ama o bile söylemiş,şu an babam bilmiyor ve bazı arkadaşlarım
Kizlar hamileyim sanırım :) test yaptım cok silik çıktı yarin ilk isim sabah testi tekrarlamak :)
yaaa canım çok sevindim silikte olsa vardır o:KK200:hadi gözünaydın

Merhaba ben de Ekim annesi olucam allah nasip ederse. 5 haftalık ama henüz kontrol için doktora gitmedim 7 haftalık gitmeyi düşünüyorum. İki gündür aşırı derece kalça ile bel arasındaki kuyruk sokumu civarı şiddetli ağrım var sanki ağır birşey kaldırmışsın da belin tutulmuş gribiz özellikle oturduktan sonra kalkarken çok ağıryo. Böyle birşey yaşayan var mı diye sormak istedim
hoşgeldin canım,hayırlı olsun:anneadayı:canım bundan önce 2hamileliğim daha oldu hep son aylarda olmuştu,belki bi vitamin eksikliğidir hallolur doktora sorarsın muhakkak:KK200:

Kızlar geçen hafta pazartesi bhcg değerim 69 çıkmıştı bugün ise 1001.1 çıktı çok şükür. Kese için bir hafta sonra mi gitmeliyim
1hafta daha garanti olur bencede canım,değerin artmış maşallah gözünaydın:nazar::nazar:

Kızlar merhaba . Benim en son bat 24 aralikti bat a göre bakarsak 7+0 ama bugün doktora gittik sadece keseyi gördük unuttum kaç haftalık olduğunu sormayı :KK43: 2 hafta sonra gelin kalp atışını duyalim dedi
sat mı 24 aralıktı acaba,benim sat 29Aralık bende doktora gittim sadece kese gördük ve 2-3 hafta sonra çağırdı kalp için,içini ferah tut her bebek haftasında devam etmiyor ama yetişiyor sonradan,canını sıkma canım,bebişide kendinide üzme:KK200:

İyi geceler kızlar.Bende nasipse Ekim annesi olucam inşallah.6 yaşında bir oğlum var.Bugün 5+6 haftalığız kontrolüm vardı bugün ve çok şükür kalp atışlarını gördük ultrasondan özellikle merak edenlere yazayım istedim ama duymadık tabi daha çok küçük ultrasonda gördük çok güzel bir duygu Allah herkese nasip etsin.:KK200::KK200::KK200:

Valla öyle yok kese o tamam bebek olcak mı o tamam kalp ikili tarama 3 lü cinsiyet derkennnn
İkili üçlü tarama yaptırmıycam ben diğer çocuklarımda da yaptırmadım,cinsiyette öğrenmicez tabi dr bi sıkıntınyok dediği sürece:KK49:şimdiden yoruldum hcg değeri kese kalp gerçi tatlı telaşlar diyelim:dondurma:Allah sağlık versin miniklere hayırlısıyla doğsunlar:emir_bebek:

İyi geceler kızlar.Bende nasipse Ekim annesi olucam inşallah.6 yaşında bir oğlum var.Bugün 5+6 haftalığız kontrolüm vardı bugün ve çok şükür kalp atışlarını gördük ultrasondan özellikle merak edenlere yazayım istedim ama duymadık tabi daha çok küçük ultrasonda gördük çok güzel bir duygu Allah herkese nasip etsin.:KK200::KK200::KK200:
Hoşgeldin canım gözünaydın çoooook güzel bi haber bu,darısı bize:KK200:

Yok ben cinsiyette öğrenmiyorum:) tarama testide istemiyorum sağlıkla keyifle hamilelik geçirmek istiyorum : )
İkili üçlü tarama yaptırmıycam ben diğer çocuklarımda da yaptırmadım,cinsiyette öğrenmicez tabi dr bi sıkıntınyok dediği sürece:KK49:şimdiden yoruldum hcg değeri kese kalp gerçi tatlı telaşlar diyelim:dondurma:Allah sağlık versin miniklere hayırlısıyla doğsunlar:emir_bebek:

Bende aynı şekilde düşünüyorum. Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşaAllah

Kızlar merhaba . Benim en son bat 24 aralikti bat a göre bakarsak 7+0 ama bugün doktora gittik sadece keseyi gördük unuttum kaç haftalık olduğunu sormayı :KK43: 2 hafta sonra gelin kalp atışını duyalim dedi
Geç döllenmedir belki canım üzme hemen kendini. Ultrason kağıdı varsa yazar orda kaç haftalık olduğu

Yok farketmz bence tüp olması cnm ama sabret de kesede bebişi de gör bari ben çok erken anladın yaa zamn geçmyo sende de öle mi Aloevera

Aminn canımm
Benim de aynen öyle canım, erken öğrenmenin dezavantajları. Sanki çok uzun süredir hamileyim ama zaman geçmiyo

Merhaba canım hayırlısı olsun, maşallah erkenden görmüşsünüz minik kalbin atışlarını :KK200: vajinal mi gördünüz acaba? Sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun hepimize :dua:

Kizlar çok tesekkur ederim tek tek alintilayamadim. Şimdi ilk idrarla yaptım yine silik çıktı ama ilk hamileligimde de boyle olmustu.
Dun O kadar yorgunundum ki cok yazamadim. Yeni gelenler hosgelmisler. Doktora gidip bebisi gorenler, kalp sesini duyanlar vardi. Hepsinin gozu aydin. Rabbim tamamina erdirsin insallah kizlar.
Daha çok yeni olmasina ragmen yaklasik bir haftadir Ben de cok yoruluyorum kizlar. Hele bir de dun pazartesiydi. Haftanin ilk günü 7 saat ders. Eve zor attim kendimi.

Bende yarın doktora gidicem bakalım. Sağlık ocağına kayıt yaptırdınız mı. Hamileler için bazı vitaminleri onlar ücretsiz veriyorlardı.
Sağlık ocağına ben yarın gidicem canım. Doktorum liste verdi kan ve idrar tahlilleri için onları yaptırcam. Kaydımı da yaptırmış olurum sağlık ocağına

X