2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
6+4 te kalp atışını da duyabilirsin büyük ihtimalle canım. Kan ve idrarı niye istemiş anlamadım kese bile görünmüş zaten. Kan ve idrarda başka tahliller mi istedi acaba?
Bi de keseyi 4+4 te görmüşsünüz ya canım biz de pazartesi günü 4+4 olucaz ve doktor değere göre görülür büyük ihtimalle dedi. Siz gördüğünüzde ne kadarcıktı kaç mm
İnşallah duyarım kalp atışını:) aile hekimliği de takip yapıyormuş sonucu bize getir dedi, ger şeyin yabancısıyım Sudan çıkmıŞ balık gibi hissediyorum kendimi gerçekten çok farklı bu hamilelik süreci hem de çok güzel:oops: değere göre dediği beta ya göre muhtemelen, ben gebelik için ilk kan verdiğimde değerim 1241 çıktı. Kan tahlilinden 4 gün sonra keseyi gördük. Yani muhtemelen 5000 civarı idi beta. Doktor öyle hızlı baktı ki zaten her şeyin yabancısıyım koştur koştur gibi oldu :KK57:ama o hızlı akış içerisinde 3mm veya 5mm duydum ikisinden biri ama tam emin değilim

Kızlarr progesteron 11,68 sizin kaç bi kaç yerde okudum yüksek olması gerekiyomuş doktorumda bişey demedi bana :KK43: arasam mı acaba kadını
Ben hiç bilmiyorum canım,doktorun bişey demediyse sorun görmemiştir banada hormon testi yapıldı orada yazıyor mu bi bskayım,sıkıntı yoktur kuzum üzme kendini ve bebeğini:anne:

Canım hoş geldin buraya :) sen benden önce öğrenmiştin hamileliğini, sana çok sevinmiş bana da nasip oldu :) inşallah sağlıklı gebelikler geçirip sağlıkla alırız yavrularımızı kucağımıza. Kese falan gördünüz mü
Ay kuzum sendemi hamilesin cok çok çok sevindim bak esin bir aralar ameliyat olmuştu diğer gruptan hatırlıyorum seni klomen zamanı hep hüsran hep hüsrandı ve rahim filmi sonunda şükür hamile kaldım
Veeeee sana çok s4vindim:KK49::halay: inşallah bebeğim sağlıkla kucağınıza alırız Rabbim herkese nasip etsin kimseyi evlatsiz birakmasin:dua:
Cumartesi veya pazartesi gidicgidicem kandegerim 1923tu dün akşam keseyi görmek için sabirsizlaniyorum:KK76::halay:

Kızlarr progesteron 11,68 sizin kaç bi kaç yerde okudum yüksek olması gerekiyomuş doktorumda bişey demedi bana :KK43: arasam mı acaba kadını
Bence dr unu ara canım için rahat etsin progesteron hormonu bebeği taşımak için rahmi kalınlaştırıyor ben şu anda progestan fitil kullanıyorum bazıları iğne kullanıyor hakkımızda hayırlısı inşallah :dua::KK200:

Canım progesteron düşükse doktorun fitil ya da
iğne yazar muhtemelen. Endişe etme, doktorun gerek görürse takviye verir diye düşünüyorum

Ben bilmiyorum hiç bir şey ya iki gün sonrasına randevuyu değiştirdim 6+6 iken gitmiş olacağım:KK48:
İyi yaptın canım inş o zaman duyarsın pıt pıt kalp atışlarını:anneadayı:
Kızlar 5+4üm..dünden beri kahverengi leke geliyor. Bu akşam doktora gideceğim ama kese görünür mü? Nasıl anlayacak doktor iyi olup olmadığını
canım muhtemelen kese gözükür kahverengi akıntın için belki ilaç verir önlem için,dönünce bizede yaz canım

Bence dr unu ara canım için rahat etsin progesteron hormonu bebeği taşımak için rahmi kalınlaştırıyor ben şu anda progestan fitil kullanıyorum bazıları iğne kullanıyor hakkımızda hayırlısı inşallah :dua::KK200:
Elif ben seni 2014 Ekim annelerinde de gördüm :) o zamanlar aynı gruptaymışız :) bu kez nasip olmadı bana Ekim anneliği. Rabbim senin hamileliğini tamamına erdirsin canım :)

Bu aralar kv annem babam ve oğlum grip oldular,sanırım banada geçti iyi hissetmiyorum.Dişlerimin dipleri sızlıyor boğazım acıyor ve burun akıntısı başladı:KK61:başımda başladı:silah:
Bende 3 haftadır aynı böyleyim. Galiba vücut direnci düşüyor gebelikte, normalde insanlardan hastalık kapmam çok Nadire’n olurdu, şimdi kim hasta olsa bana geçiyor 3 haftadır kendime gelemedim :KK43:

Benden daha doktorum progesteron istemedi canım bilmiyorum yani. Peki normal değer aralığında değil mi sanki ben 10 dan yüksek olması gerek diye biliyorum

İnşallah duyarım kalp atışını:) aile hekimliği de takip yapıyormuş sonucu bize getir dedi, ger şeyin yabancısıyım Sudan çıkmıŞ balık gibi hissediyorum kendimi gerçekten çok farklı bu hamilelik süreci hem de çok güzel:oops: değere göre dediği beta ya göre muhtemelen, ben gebelik için ilk kan verdiğimde değerim 1241 çıktı. Kan tahlilinden 4 gün sonra keseyi gördük. Yani muhtemelen 5000 civarı idi beta. Doktor öyle hızlı baktı ki zaten her şeyin yabancısıyım koştur koştur gibi oldu :KK57:ama o hızlı akış içerisinde 3mm veya 5mm duydum ikisinden biri ama tam emin değilim
Anladım canım gayet güzel görünmüş işte kesen maşallah.
Aynen canım değer dediği beta işte, pazartesiye görmek için yeterli olucak inşallah.
Evet aile hekimliği de rakip ediyo gebeleri aman onu ihmal etmesin kimse, çünkü ilerleyen zamanlarda aşılar falan olucak arayıp haber veriyolar aşı yapıyolar, rutin kontrolleri yapıyolar

X