2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ay kuzum sendemi hamilesin cok çok çok sevindim bak esin bir aralar ameliyat olmuştu diğer gruptan hatırlıyorum seni klomen zamanı hep hüsran hep hüsrandı ve rahim filmi sonunda şükür hamile kaldım
Veeeee sana çok s4vindim:KK49::halay: inşallah bebeğim sağlıkla kucağınıza alırız Rabbim herkese nasip etsin kimseyi evlatsiz birakmasin:dua:
Cumartesi veya pazartesi gidicgidicem kandegerim 1923tu dün akşam keseyi görmek için sabirsizlaniyorum:KK76::halay:
Aynen canım ya çok şükür bekletmedi bizi bebiş hemen geldi, sen de o kadar uğraşmıştın ama nasip bak böyle kendiliğinden gelmesiymiş :) beni de pazartesi çağırdı doktorum bakalım inşallah görürüz keseyi, tabi daha biz çok küçüğüz ama bakıcaz artık :)

Bu aralar kv annem babam ve oğlum grip oldular,sanırım banada geçti iyi hissetmiyorum.Dişlerimin dipleri sızlıyor boğazım acıyor ve burun akıntısı başladı:KK61:başımda başladı:silah:

Çok geçmiş olsun. Bitmedi bu salgın. Inşallah çok sürmeden toparlanirsin.
Zira ev çocuk yemek temizlik bize yatmak dinlenmek yok :)

Kızlar 5+4üm..dünden beri kahverengi leke geliyor. Bu akşam doktora gideceğim ama kese görünür mü? Nasıl anlayacak doktor iyi olup olmadığını
Kahverengi leke bi çok hamilenin ilk haftalarında oluyo canım içini ferah tut. Keseyi görürsün bence, kese etrafında kanama alanı olup olmadığını da görür doktor ultrasonda hiç merak etme yani

Bu aralar kv annem babam ve oğlum grip oldular,sanırım banada geçti iyi hissetmiyorum.Dişlerimin dipleri sızlıyor boğazım acıyor ve burun akıntısı başladı:KK61:başımda başladı:silah:
Kötü olmuş canım, bol bol dinlenerek geçirmeye çalış. En azından sıcak limonlu su iç günde 1-2 kere boğazın için. Bol bol da meyve ye

Aynen canım ya çok şükür bekletmedi bizi bebiş hemen geldi, sen de o kadar uğraşmıştın ama nasip bak böyle kendiliğinden gelmesiymiş :) beni de pazartesi çağırdı doktorum bakalım inşallah görürüz keseyi, tabi daha biz çok küçüğüz ama bakıcaz artık :)
Inşallah hayırlı haberlerini alırız değerin kaç simdi

Inşallah hayırlı haberlerini alırız değerin kaç simdi
Dün bat tarihimdi 782 çıktı değerim, battan 2 gün önce 236 ydı canım. Pazartesi 4+4 olucaz, doktor değere göre pazartesi kesenin görülebileceğini söyledi bilmiyorum artık inşallah görürüz

Terazi 23 Eylül - 23 Ekim

Akrep 24 Ekim - 22 Kasım

Ben ve kızım ikizler burcundaniz.
Eşim balık.
Sizin bebekler ya terazi ya akrep olacak :))))
Ben artık umudu kestim çünkü regl olacak gibiyim.

Terazi ya da akrep burcundan olanınız var mi kızlar:)
Regl olana kadar umut var canım hiç belli olmaz.
Benim annem terazi, severim terazi burcunu. Hatta şöyle ilginç bi durum var bebeğimin tahmini doğum tarihi 17 ekim görünüyo annemin doğum günü aynı zamanda :)) genelde daha erken geliyo bebekler ama herhalde ananesiyle baya yakın olucak doğum günleri :))

Merhaba, ben de nasip olursa 3. Çocuğuma hamileyim. Sadece aile hekiminde pazartesi günü tahlil yaptırdım. Tahlil sonucu 8577.7 çıktı. Bu sonuç daha önceki hamileliklerimdeki gibi değil, ben en fazla 1000 bekliyordum. 4+4te yaptırdım çünkü. ebe, değer yüksek çıkmış, erken yumurtlamış ve hamile kalmışsın demek ki dedi. Tahlilinde böyle bir değer gören var mı? Herkese sağlıklı ve mutlu gebelikleer :)

Merhaba, ben de nasip olursa 3. Çocuğuma hamileyim. Sadece aile hekiminde pazartesi günü tahlil yaptırdım. Tahlil sonucu 8577.7 çıktı. Bu sonuç daha önceki hamileliklerimdeki gibi değil, ben en fazla 1000 bekliyordum. 4+4te yaptırdım çünkü. ebe, değer yüksek çıkmış, erken yumurtlamış ve hamile kalmışsın demek ki dedi. Tahlilinde böyle bir değer gören var mı? Herkese sağlıklı ve mutlu gebelikleer :)

Hayırlı olsun öncelikle.
Çoğul gebelik olabilir mi ?
Ilk okuduğumda bu geldi aklıma.
Kontrol ne zaman peki ?
Hoşgeldin Bu aradaaa

Terazi 23 Eylül - 23 Ekim

Akrep 24 Ekim - 22 Kasım

Ben ve kızım ikizler burcundaniz.
Eşim balık.
Sizin bebekler ya terazi ya akrep olacak :))))
Ben artık umudu kestim çünkü regl olacak gibiyim.

Terazi ya da akrep burcundan olanınız var mi kızlar:)
Benim eşim terazi :)

Regl olana kadar umut var canım hiç belli olmaz.
Benim annem terazi, severim terazi burcunu. Hatta şöyle ilginç bi durum var bebeğimin tahmini doğum tarihi 17 ekim görünüyo annemin doğum günü aynı zamanda :)) genelde daha erken geliyo bebekler ama herhalde ananesiyle baya yakın olucak doğum günleri :))

Normal doğum olursa tahmini tarihi geçebilir de canım.

Merhaba hoş geldin canım sağlıklı hayırlı gebelikler geçirelim inşallah. Değerin yüksek ama muhtemelen bence erken yumurtlamışsın, hatta belki de ikizdir :) benim de biraz fazla gününe göre değerim ama normalmiş herhalde. Battan 2 gün önce 236, bat günü 782 ydi benim de.
Senin kese de görünmüşrür canım

Merhaba hoş geldin canım sağlıklı hayırlı gebelikler geçirelim inşallah. Değerin yüksek ama muhtemelen bence erken yumurtlamışsın, hatta belki de ikizdir :) benim de biraz fazla gününe göre değerim ama normalmiş herhalde. Battan 2 gün önce 236, bat günü 782 ydi benim de.
Senin kese de görünmüşrür canım
6.haftaya girmeden doktora gitmek istemiyorum, kese görünmezse diye. Sanki tahlil sonucu yanlışmış gibi geliyor :KK43:) ikiz olma ihtimali milyonda bir ama bilinmez. Sağlıklı olsun çocuklarımız en önemlisi bu

6.haftaya girmeden doktora gitmek istemiyorum, kese görünmezse diye. Sanki tahlil sonucu yanlışmış gibi geliyor :KK43:) ikiz olma ihtimali milyonda bir ama bilinmez. Sağlıklı olsun çocuklarımız en önemlisi bu
Evet canım yeter ki sağlıklı olsunlar. Belki sonuçta da bi hata olabilir, nokta yanlış yerdedir belki, 800 lü bi değer de olabilir. Daha önce burda okumuştum öyle bi hata

Hayırlı olsun öncelikle.
Çoğul gebelik olabilir mi ?
Ilk okuduğumda bu geldi aklıma.
Kontrol ne zaman peki ?
Hoşgeldin Bu aradaaa
Haftaya perşembe gitmeyi düşünüyorum ama dayanamayıp erken de gidebilirim. Çoğul gebelik milyonda bir ihtimal gibi sülalemde kimsede yok, eşiminkinde de yok.

X