2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Günaydın arkadaşlar... Günümüz güzel olsun, hayırlı cumalar... Tüm dualarınuz kabul olsun, güzel haber bekleyenlerimiz o mutlu haberi alsın,hanile olanlarımızın bebekleri sağlıkla büyüsün:KK200::dua:
Amiin canım hepsine çok amiin :dua::KK200:

Evet canım yeni tanıyoruz birbirimizi normal böyle olması benim başka grubum vardı orda gerçek isimlerini bile biliyorduk zamanla oturur bu grupta :)

2014 kasim dogumlu oglum benimde ordan cok arkadasim var halen gorustuklerimiz telefonlastiklarmz guzel arkadasliklar kurduk ama eskiden facede grup acilirdi simdi yasaklanmis burda hakli olarak burdan bulup face gidince buraya gelinmiyor tabi :) biz orda ilerletmistik arkadasligimizi

Aynen bide en son tahlil için gittiğim doktor bana tüp bebek dedi biliyormusun ama rahim filmden sonra hamile kalanların sayısı çok fazla

Aynen. Benim gittiğim dr ilk rahim filmi ile başlıyormuş olaya. Aşama aşama. Bana da o zamanlar dediği; rahim filmi sonrası hamile kalma olasılığı %80 lerde demişti.

Her hangi sorunu olmayıp aylarca uğraşıp çocuğu olmayanlar ilk rahim filmi çektirsin.

Kızlar merhaba bende aranıza yeni katıldım Dün yaptığım testte öğrendim gebeliğimi Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah Bugün kan testi verdim 16:00 gibi çıkarsa alıcam çıkmazsa pazartesiye kalacak hayırlısı bakalım
Hoş geldin canıım hayırlı olsun gebeliğin. Hep çok sağlıklı bi gebelik geçirip sağlıkla kucağımıza alalım inşallah :dua: sonucundan bizi de haberdar et canım

Belirtilerin neler canım ilk bebiş mi

2.5 yaşında bi oğlum var, ikinci olucak inşallah. göğüslerim hafif sızlıyor, midem de biraz tuhaflık var, ilkinde olmamıştı sivilcem çıktı bu sefer, ağrı oluyor bazen adet olucak gibi, öyle işte aşırı bi belirti yok onun haricinde, ilk zamanlar uyku hali çoktu geçti. Senin ilk mi, belirtilerin nasıl?

Amin
Belki de her şey yolundadır bazen sonuçlar da yanıltabiliyo. Evet Allahım kimseyi evladıyla sınamasın. Öncelikle sen güçlü ol canım ve strese girme bebeğin etkilenmesin. Her şey güzel olur inşallah
Insallah oyledir hersey yolundadir beklemek zor bir once aciklansa rahatlayacaz iyide kotude allahtan gelen bisey

Merhaba kızlar bende yeni katildigim aranıza adet günüme gore 6 hafta 4 gunluk hamileyim bugün keseyi gördük şükürler olsun ama ultrasona gore 4 hafta 6 gunluk görünüyorum 22 Şubatta kalp atışını duyacağız Allahin izni ile :)
Merhaba canım hoş geldin :) maşallah kesenizi görmüşsünüz ne güzel. Zamanla o fark kapanır canım ya da geç döllenme de olabilir. Yeter ki sağlıklı olsun ❤

Merhaba kızlar bende yeni katildigim aranıza adet günüme gore 6 hafta 4 gunluk hamileyim bugün keseyi gördük şükürler olsun ama ultrasona gore 4 hafta 6 gunluk görünüyorum 22 Şubatta kalp atışını duyacağız Allahin izni ile :)

Hayırlı olsun canım, benim ilk gebeliğimde de 10 gün geriydi ama bi kaç hafta sonra tarihini yakaladı doktor adetten saymaya devam etti öyle olunca..

Gebelik belirtilemi bende yazayım belki birine yardımcı olur adetime 1 hafta kala kasık agrım vardı iğne batması gibi yürüyemedim hatta karnım balon gibi şişti dokunsan patlayacaktı ilk adet günümdede bi damla kahverengi akıntım oldu gerisi gelmedi iştahım arttı duygusallaştım hatırladıklarım bunlar kızlar

Kızlar merhaba bende aranıza yeni katıldım Dün yaptığım testte öğrendim gebeliğimi Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah Bugün kan testi verdim 16:00 gibi çıkarsa alıcam çıkmazsa pazartesiye kalacak hayırlısı bakalım
Merhabalar, hoşgeldin...
Hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:KK54:

X