2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Yaa Maşallah çok güzel ilerlemiş neyi stres yapıyosn canım sağlıklı güzel bi gebelik
Canım benim ya çok teşekkür ederim desteğin için biraz fazla artınca bile telaş yapıyo insan. Ama her şey yolundadır diye düşünüyorum

A AloeeVeraa inşallah hepimizin için güzel geçer. Benim de 20 aylık bir kızım var. Kızıma hamileyken ilk haftalar görünmesi zor olmuştu doktor rahmimin ters olduğunu söylemişti hep vajinal ultrasonla bakmıştı. Yazışmaları okuyamadım ama içinizi rahat tutun stressiz sağlıkla gelsin bebeklerimiz

Keseyi gördün mü canım eğer keseyi gördüysen 8. Haftayı bekle canım ben çarşamba gittim haftaya cuma tekrar gidicem bi muayne bi kontrol olduğu için İnşallah o zaman duyarım kalp sesini

Kalp atisi gunlerimiz farkli olcak ayrilcaz beni doktor garanti olsun dedi 18 subata cagirdi yani 12 gun sonra sen gorursen bende gorurum heyecanla beklicem.senin gitmeni

Canım benim ya çok teşekkür ederim desteğin için biraz fazla artınca bile telaş yapıyo insan. Ama her şey yolundadır diye düşünüyorum
Anlıyorum kuzum seni bak ben keseyi gördüm hala içim rahat değil insan oğlu işte aslında her anın tadını çıkarmak gerekiyor günlük falan tutmayı düşünüyomusun günlük yaşadığın korkuyu endişeyi yada mutluluğu yazmayı

Anladım cnm karin yağlı olunca etkisi oluyor demek ki. Adete kaç gün kala gebeliği öğrendin.

Kilolu degilim ama ic karinla ilgisi olabilir bilemiyorum. Gebeligi adet gectikten 3 gun sonra ogrendim ama belkide 1 gun gecmisti 30 aralik adetim basladi ama 1 ocakta tam olarak sokuldum 2 gun geldi gelmedi bisey oldu

Selam kızlar.
Sat 14 ocak
( 28-30 gün arası degisiyor döngü )
29 ocak ve 31 ocak korunmasız ilişki
Ve otomatik takvim hesaplayicima göre
Bat 11 şubat.
( 6 ayı baz alıyor)
Lâkin tahminim 13 şubatta olabilir bat.

Henüz silikte olsa tabiki testten bir umidim yok aslında ama sizlerlede paylaşmak istedim. Bu gördüğüm silik olan çizgi doğru yerde değil dimi ?yani test geçersiz mı sizce?

Eklentiler

• 20190207_210313.jpg
    52,7 KB · Görüntüleme: 49
Arkadaşlar iyi akşamlar, ani hareketlerde kasığınıza kramp gibi ağrılar giriyor mu? Yoksa sadece ben mi yaşıyorum merak ettim, endişelneiyorum açıkcası...
Malesef ani hareketlerde istemedende olsa bulanabiliyorum,rahim kasılıyor heralde,çocuklar olunca helede ufaklığım çok yaramaz,tabi dikkat etmemiz lazım,Allaha emanet minnaklarımız
Merhaba 4+5le aranıza katıldım.
merhaba canım,öncelikle hoşgeldinhayırlı olsun

Allah bağışlasın kızını canım.
Benim hamileliğim çok yeni daha zaten canım görünmemesi doğal yani, bugün 4+0 dık. Ben biraz telaş yaptım 2 gün önce değerim 236 ydı, bugün 782 çıktı. Çok mu yükseldi birden diye düşündüm ama normal herhalde. Doktorum pazartesi yani 4+4 te kese için çağırdı, inşallah görürüz ve sağlıklı bi şekilde ilerler

Sacmala 5+3 te dun gozukmedi karindan 4+6 cok erken ben guvendgm bi doktora gittigm icin vajinal baktirdm ilk gebeligimde prof a sormustum tehlikemi dgl hayir alakasi yok dedi oda bakmisti sen baktirmadin ondan sakin aklndan gecirme ben 5+3 gecirmedim de kotu bisey

Tahmin edebiliyorum canım keseyi görünce de hep kalp atışını duymayı bekliycem.
Evet aslında günlük tutma gibi bi planım var daha başlamadım ama çok güzel bi anı olur canım. Ultrason görüntülerinden albüm falan yapmak... :)

2 ve 2.5.kati normali ztn hic endislenme 4+4 te goremezsende uzulme ben 5+3 te karindan gorunmedi

Merhaba canım hoşgeldin,yani ne diyeceğimi şaşırdım test için2.çizgi var ama yeri kaymış bence tekrarlamalısın,e var gibi yani,inşallah Allah gönlüne göre versin canım

Gözle görülen bi çizgi var canım ama doğru yerde değil o yüzden sonuç doğru mu yanlış bi şey diyemiyorum. Zaten bence ancak çıkar testlerde 1-2 güne. İnşallah gelmiştir bebeğin

2 ve 2.5.kati normali ztn hic endislenme 4+4 te goremezsende uzulme ben 5+3 te karindan gorunmedi
Oh çok teşekkür ederim canım içimi rahatlattın. Değerimdeki artışı baz alırsak pazartesi 3 bini geçer canım. 4+4 erken biraz ama belki değere göre görünür. Vajinal ultrason da yaptırabilirim büyük ihtimalle, sonra strese girerim ben iyice :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…