Csnım ancak 7.haftadan sonra rahat duyuluyor gibi ortalama,6+0 da gidicem bakalım neler olacak,keseyi göreyim de öncelikle,bekleyebilirsen 8bekle tabi en temiziKalp atışı duyan var mı bu arada, ben 6. Hafta bitince gitsem duyar mıyım, 8. Haftaya kadar bekleyeyim mi bilemedim, bi de geç döllenme gibi geliyor bana
Canım hayırlı olsun,mide bulantısı genellikle 6.haftada başlıyor tabi herkeste deil,benim sabah bulantım başladı malesef(keseyi 1 hafta içinde öğrenirsin umarım
bende hala keseyi göremeyince dış gebelik fobisi başladıkeşke vajinal baktırsaydım geçen hafta cidden pişman oldum
Hadi gözünaydın canımpıt pıtlarıda duyarsın inşallah yakında
canım hayırlı olsunkasık ağrıları normal diye biliyorum özellikle uzanınca geçiyorsa sakıncası yokmuş
ayyy inş canım hoşgeldinbizede yaz hemen sonuçları
gözünaydın canım kese yeri gözükmüş,sıkıntı yapma kendine kuzum daha yeni oluşuyor kesesi o sıvı yok olup gider,dualarım seninle
gözünaydın canım,inş pztsi görürsün keseyi,geçen hafta 4+6 da gözükmedi benim kesem bu cumartesi inş görürüz
benim oğlumda 18 kilo civarı kucağımda hephatta çok hareketli hatta hırçınlaşıp tekmeliyor her tarafımı üstelik ayağımda sallıyorum hala resmen kucağımdan inmiyor Allahım korusun karnımda ki bebişimide,bi kez söyledik kardeşi olacağını hareketleri değişince şimdi yanında bahsetmicez bir süre
gözünaydın canım oh kalp atışlarıda duyulmuşdarısı bizlere
Son adet tarihiniz nedir. Kaç günde bir adet goruyorsunuz. Yumurtlama ne zaman oldu. Normalde bu kadar büyük hafta karın ultrasonu da gozukmelydi
Evet canım senin mesajınıda okudum aynı şekilde öğrendik çok şükürkeseye göre kaç haftalık olduğunu söyledi mi doktor
Çok haklısın canım ilk günlerin stresi çok fazla. Hayırlısıyla atlatalım inşallah şu günleriBeni komple bi üşüme tutuyo, sonra bi sıcak basıyo, bi midem tuhaf oluyor ama bulanacak kadar değil, bugün yine kasık ağrısı oldu korkuyorum öyle olunca adet olucam gibi geliyor. Şu ilk günlerdeki belirsizlik çok zor..
Ani hareketlerin sakıncalı olduğunu söyledi doktorum. O yüzden hiç ani hareket yapmadım ama normal dururken de o tarz keskin ağrılar ara sıra oluyor, kendinize dikkat edinArkadaşlar iyi akşamlar, ani hareketlerde kasığınıza kramp gibi ağrılar giriyor mu? Yoksa sadece ben mi yaşıyorum merak ettim, endişelneiyorum açıkcası...
Çok teşekkür ederim... İnsan korkuyor ve endişeleniyor. Benzer şeyleri yaşayan birilerinin olması insanı rahatlayıyor..Ani hareketlerin sakıncalı olduğunu söyledi doktorum. O yüzden hiç ani hareket yapmadım ama normal dururken de o tarz keskin ağrılar ara sıra oluyor, kendinize dikkat edin
Yaa İnşallah bu sefer olmaz çok uzun sürmüş carım 12. Haftada bitiyo diyolar benimde bugun hafif bi şekilde başladı biliyomusun galiba aç kaldıkça artı sanki mide bulantımAyyy yine de insallah olmaz bulantin. 7-8. Haftayi atlatirsak yasadik.
Ben gecer sefer 6. Haftadan 22. Haftaya kadar bulanti yasadim ve cok zor oldu
Evet canım ultrason kağıdına bakıp 5+5 dediYok demedi canim sana dedimi
Selam canım hoşgeldin. Doktora gittin miMerhaba 5+2 :) ikinci bebeğimi bekliyorum. İlki 4 yaşında kız
Hoşgeldin canım hayırlı olsunMerhaba 4+5le aranıza katıldım.
Hoşgeldin :)Merhaba 4+5le aranıza katıldım.
Canım benimde normal otururken bişey yok ama biraz hareket edeyim gidip geleyim hemen kramplar giriyo kasığımaArkadaşlar iyi akşamlar, ani hareketlerde kasığınıza kramp gibi ağrılar giriyor mu? Yoksa sadece ben mi yaşıyorum merak ettim, endişelneiyorum açıkcası...
Keseyi gördün mü canım eğer keseyi gördüysen 8. Haftayı bekle canım ben çarşamba gittim haftaya cuma tekrar gidicem bi muayne bi kontrol olduğu için İnşallah o zaman duyarım kalp sesiniKalp atışı duyan var mı bu arada, ben 6. Hafta bitince gitsem duyar mıyım, 8. Haftaya kadar bekleyeyim mi bilemedim, bi de geç döllenme gibi geliyor bana
Yaa Maşallah çok güzel ilerlemiş neyi stres yapıyosn canım sağlıklı güzel bi gebelikKızlar merhaba 2 gün önce 236 olan değerim bugün 782, çok mu artmış acaba. Off stresten mahvoldum umarım her şey yolundadır
Anladım cnm karin yağlı olunca etkisi oluyor demek ki. Adete kaç gün kala gebeliği öğrendin.Sat 30 aralik 27 gunde 1 adet oluyrm yumrutlama ne zaman oldugu hakkinda bilgim yok karnin yaglidir belki ondandir :)) oglumda hatirliyorum 9 haftada bisey oldu karindan gozukmedi hemen doktor cok korktu esimi cikartti vajinal bakti gozuktu ki ondan onceki kontrolde karindan gozukmustu ultrason aletleri eski yeni siparisi vermisler ama daha gelmemis belki ondandir cokta takilmadim
Bana da arada oluyo ama ani hareket yapmamaya çalışıyorum canım, bi kaç hafta dikkatli olmalıyızArkadaşlar iyi akşamlar, ani hareketlerde kasığınıza kramp gibi ağrılar giriyor mu? Yoksa sadece ben mi yaşıyorum merak ettim, endişelneiyorum açıkcası...