2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kalp atışı duyan var mı bu arada, ben 6. Hafta bitince gitsem duyar mıyım, 8. Haftaya kadar bekleyeyim mi bilemedim, bi de geç döllenme gibi geliyor bana
Csnım ancak 7.haftadan sonra rahat duyuluyor gibi ortalama,6+0 da gidicem bakalım neler olacak,keseyi göreyim de öncelikle,bekleyebilirsen 8bekle tabi en temizi

Canım hayırlı olsun,mide bulantısı genellikle 6.haftada başlıyor tabi herkeste deil,benim sabah bulantım başladı malesef:KK43:(keseyi 1 hafta içinde öğrenirsin umarım:KK200:
bende hala keseyi göremeyince dış gebelik fobisi başladıo_O keşke vajinal baktırsaydım geçen hafta cidden pişman oldum

Hadi gözünaydın canım:KK200:pıt pıtlarıda duyarsın inşallah yakında:emir_bebek:
canım hayırlı olsun:KK200:kasık ağrıları normal diye biliyorum özellikle uzanınca geçiyorsa sakıncası yokmuş

ayyy inş canım hoşgeldin:KK200:bizede yaz hemen sonuçları

gözünaydın canım kese yeri gözükmüş,sıkıntı yapma kendine kuzum daha yeni oluşuyor kesesi o sıvı yok olup gider,dualarım seninle:KK200:

gözünaydın canım,inş pztsi görürsün keseyi,geçen hafta 4+6 da gözükmedi benim kesem bu cumartesi inş görürüz

benim oğlumda 18 kilo civarı kucağımda hep:KK43:hatta çok hareketli hatta hırçınlaşıp tekmeliyor her tarafımı üstelik ayağımda sallıyorum hala:mad:resmen kucağımdan inmiyor Allahım korusun karnımda ki bebişimide,bi kez söyledik kardeşi olacağını hareketleri değişince şimdi yanında bahsetmicez bir süre:KK35:

gözünaydın canım oh kalp atışlarıda duyulmuş:nazar:darısı bizlere:anneadayı:

Sgl cnm hepberaber goruruz insallah

Son adet tarihiniz nedir. Kaç günde bir adet goruyorsunuz. Yumurtlama ne zaman oldu. Normalde bu kadar büyük hafta karın ultrasonu da gozukmelydi

Sat 30 aralik 27 gunde 1 adet oluyrm yumrutlama ne zaman oldugu hakkinda bilgim yok karnin yaglidir belki ondandir :)) oglumda hatirliyorum 9 haftada bisey oldu karindan gozukmedi hemen doktor cok korktu esimi cikartti vajinal bakti gozuktu ki ondan onceki kontrolde karindan gozukmustu ultrason aletleri eski yeni siparisi vermisler ama daha gelmemis belki ondandir cokta takilmadim

Beni komple bi üşüme tutuyo, sonra bi sıcak basıyo, bi midem tuhaf oluyor ama bulanacak kadar değil, bugün yine kasık ağrısı oldu korkuyorum öyle olunca adet olucam gibi geliyor. Şu ilk günlerdeki belirsizlik çok zor.. :110:
Çok haklısın canım ilk günlerin stresi çok fazla. Hayırlısıyla atlatalım inşallah şu günleri

Arkadaşlar iyi akşamlar, ani hareketlerde kasığınıza kramp gibi ağrılar giriyor mu? Yoksa sadece ben mi yaşıyorum merak ettim, endişelneiyorum açıkcası...
Ani hareketlerin sakıncalı olduğunu söyledi doktorum. O yüzden hiç ani hareket yapmadım ama normal dururken de o tarz keskin ağrılar ara sıra oluyor, kendinize dikkat edin:KK200:

Ani hareketlerin sakıncalı olduğunu söyledi doktorum. O yüzden hiç ani hareket yapmadım ama normal dururken de o tarz keskin ağrılar ara sıra oluyor, kendinize dikkat edin:KK200:
Çok teşekkür ederim... İnsan korkuyor ve endişeleniyor. Benzer şeyleri yaşayan birilerinin olması insanı rahatlayıyor..:KK200:

Ayyy yine de insallah olmaz bulantin. 7-8. Haftayi atlatirsak yasadik.
Ben gecer sefer 6. Haftadan 22. Haftaya kadar bulanti yasadim ve cok zor oldu
Yaa İnşallah bu sefer olmaz çok uzun sürmüş carım 12. Haftada bitiyo diyolar benimde bugun hafif bi şekilde başladı biliyomusun galiba aç kaldıkça artı sanki mide bulantım

Kalp atışı duyan var mı bu arada, ben 6. Hafta bitince gitsem duyar mıyım, 8. Haftaya kadar bekleyeyim mi bilemedim, bi de geç döllenme gibi geliyor bana
Keseyi gördün mü canım eğer keseyi gördüysen 8. Haftayı bekle canım ben çarşamba gittim haftaya cuma tekrar gidicem bi muayne bi kontrol olduğu için İnşallah o zaman duyarım kalp sesini

Sat 30 aralik 27 gunde 1 adet oluyrm yumrutlama ne zaman oldugu hakkinda bilgim yok karnin yaglidir belki ondandir :)) oglumda hatirliyorum 9 haftada bisey oldu karindan gozukmedi hemen doktor cok korktu esimi cikartti vajinal bakti gozuktu ki ondan onceki kontrolde karindan gozukmustu ultrason aletleri eski yeni siparisi vermisler ama daha gelmemis belki ondandir cokta takilmadim
Anladım cnm karin yağlı olunca etkisi oluyor demek ki. Adete kaç gün kala gebeliği öğrendin.

Arkadaşlar iyi akşamlar, ani hareketlerde kasığınıza kramp gibi ağrılar giriyor mu? Yoksa sadece ben mi yaşıyorum merak ettim, endişelneiyorum açıkcası...
Bana da arada oluyo ama ani hareket yapmamaya çalışıyorum canım, bi kaç hafta dikkatli olmalıyız

X