2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Yaa kıyamam biliyomusun bende diyorum bebeğim sağlıklı olsunda ben çekmeye razıyım o mide bulantısı falan hiç umrumda değil :))) düşün vajinal ultrasona asla baktırmam diyordum hamilelikten önce tedavi için bakıyorlar dile tedaviyi bile gitmedim ama bugun izin verdim baktılar :bicak:
Ayyy yine de insallah olmaz bulantin. 7-8. Haftayi atlatirsak yasadik.
Ben gecer sefer 6. Haftadan 22. Haftaya kadar bulanti yasadim ve cok zor oldu

Arada bana da oluyor. Ben kızımı kucağıma alıyorum ona bağlıyorum. Birde önceki kontrolde solda kanama alanı var demişti doktor. Vücut kendisi yokedecek onu ama agrı yapar demişti. Gerçekten de sol tarafım çok agrıyordu meğer ondanmış. Bir hafta içinde baya azaldı agrılarım ama. İstersen kontrolde sor. Bende yarın gideceğim 3 de. Heyecan yaptım :) inş kalbini duyarım.
Ayyy kizini kucakliyor musun sende? Ben de ogluma dayanamıyorum. Ilk gebeliğimde dr 10 kg unun ustunu kaldırma demisti. Benim oglan 13.5 kg. Hem aklim gidiyor karnimdakine bir sey olacak diye, hem de kucagimdakine kiyamiyorum. Diyorum tek ikinci bebegine gebe kadin ben degilim ya, muhakkak ikinciler boyle doguyor. Insallah avundugum gibi olur

Ayyy kizini kucakliyor musun sende? Ben de ogluma dayanamıyorum. Ilk gebeliğimde dr 10 kg unun ustunu kaldırma demisti. Benim oglan 13.5 kg. Hem aklim gidiyor karnimdakine bir sey olacak diye, hem de kucagimdakine kiyamiyorum. Diyorum tek ikinci bebegine gebe kadin ben degilim ya, muhakkak ikinciler boyle doguyor. Insallah avundugum gibi olur
Benimde 4 yaşında bir kızım var 19 kg normalde kucak istemez ama birkaç gündür hissediyor sanki durup dururken birden anne beni kucağına alırmısın diyor dayanamıyorum valla kalbi kırılsın istemiyorum daha farkında değil ama öğrenince onu artık sevmediğimi zannetmesini istemiyorum

Kizlaaar betahcgsi olmasi gerekenden yuksek cikanlar var mi?
Bu neye bagli olabilir?
Biraz arastirdim. Mol gebelik, dis gebelik, cogul gebelik falan yaziyor.
Mol gebelik olsa doktor farkederdi sanirim dimi?
Dis gebelikte olsa keseyi goremezdi rahimde dimi?
....
uuuf stres oldum:KK43:

Evet canım istiyor napim kıyamıyorum. 14,5 da benim kızım :)

Benimde oğlum 5 yaşında 29 kilo hala kucak istiyor atlıyor üstüme vs insallah bi terslik olmaz

Bu neye bagli olabilir?
....

Bunda olmadı ama kızımda çok yüksekti. Sanmam bi sıkıntı olduğunu. Stres yapma rahat ol :)

Oyle mi sagol canim.benim ya biz tup bebek yaptik biraz zor bi surecti o yuzden hep bi aksilik olacak saniyorum hala inanamiyorum
Ah ne olursa olsun daha görmediğimiz bebişlerimiz çok kıymetli hepimiz için canım. Allahım hep sağlıkla ilerletsin bu süreci, sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Bu neye bagli olabilir?
....
Değerin kaç ki canım? Ayrıca gebelik haftandan dolayı yüksek olabilir değerin, sen çünkü baya beklemiştin kan vermemiştin. Dış gebelik olamaz kese görünmüş, mol gebelikte de kese olmuyo sanki canım. Bence için rahat olsun her şey yolundadır

Değerin kaç ki canım? Ayrıca gebelik haftandan dolayı yüksek olabilir değerin, sen çünkü baya beklemiştin kan vermemiştin. Dış gebelik olamaz kese görünmüş, mol gebelikte de kese olmuyo sanki canım. Bence için rahat olsun her şey yolundadır

insallah yaa hepimizde cok saglikli, cok kolay bir hamilelik yasayalim :KK43: tam 5+0da gitmisim canim, o haftaya gore epey yuksek cikmis. Bakalim nasip:)

Benimde 4 yaşında bir kızım var 19 kg normalde kucak istemez ama birkaç gündür hissediyor sanki durup dururken birden anne beni kucağına alırmısın diyor dayanamıyorum valla kalbi kırılsın istemiyorum daha farkında değil ama öğrenince onu artık sevmediğimi zannetmesini istemiyorum
Di mii.. benim ki de oyle. Benim oglan babacidir normal de. Bana git babam gelsin der durur. Su bi haftadir haftadir saçlarımı okusuyor, yavas yavaş opuyor yuzumu. Sanki beni unutma diyor!

Aa kuzum ya maşallah oğluşumuza :) doktora bugün gittim canım, haliyle bi şey göremedik bu değerle. Doktor rahimde küçük bi oyuntu fark etti, burası yerleşme yeri büyük ihtimalle ama kendisini göremiyoruz daha çok küçük dedi. Bi de biraz sıvı varmış rahimde bu nadiren dış gebelik göstergesi olabiliyo dedi. Yarın ki kan değerim artışım çok önemli, dualarını eksik etme benden canım :dua:
Hiç korkma canım beta hcg güzel yükselsin sonra da 2000 3000li seviyelere gelsin keseyi görürsünüz kuzum. Allah sağlıkla ilerlemesini nasip etsin insallah :dua:

Hiç korkma canım beta hcg güzel yükselsin sonra da 2000 3000li seviyelere gelsin keseyi görürsünüz kuzum. Allah sağlıkla ilerlemesini nasip etsin insallah :dua:
Amiin kuzum. Bugün şöyle değerim 470-500 gibi bi şey çıksın şimdilik o yeter. İnşallah hep 2 ye katlayarak devam eder. Zaten bugünkü sonucu doktora atıcam canım o da ne zaman kese için gitmem gerektiğini söylücek o zaman gitcem artık

Amiin kuzum. Bugün şöyle değerim 470-500 gibi bi şey çıksın şimdilik o yeter. İnşallah hep 2 ye katlayarak devam eder. Zaten bugünkü sonucu doktora atıcam canım o da ne zaman kese için gitmem gerektiğini söylücek o zaman gitcem artık
tamam canım 1 hafta sonra çağırır büyük ihtimal. bir hafta sonra da kalp atışı için :KK200: ilk haftalarda birazcık sabır gerekiyor.

tamam canım 1 hafta sonra çağırır büyük ihtimal. bir hafta sonra da kalp atışı için :KK200: ilk haftalarda birazcık sabır gerekiyor.
Evet canım ya çok sabretmek lazım ilk zamanlar. Yeter ki sağlıklı olsun her şey yolunda olsun beklemeye de razıyım :KK200:

X