2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Merhaba kizlar ben de taze taze öğrenir öğrenmez bu gruba dahil olmak istedin hala çok heyecanlıyım allah hepimize sağlıklı hamilelikler nasip etsin
Merhaba canım hoş geldin :) tahmini doğum tarihlerimiz aynı o dikkatimi çekti :) inşallah sağlıkla sıhhatle bebişlerimizi kucağımıza almak nasip olsun

Canım bak, alttaki senin ovulasyonun üstteki de benim. Adetime 7 gün var. Giderek koyulaşıyor ama sanmıyorum senin gibi güzel bir haber alacağımı. Bu foto da burada dursun, belki beni de şaşırtır :)[/QUOTE]

Eklentiler

• 20190206_014612.jpg
    20190206_014612.jpg
    73 KB · Görüntüleme: 45
Son düzenleme:
Aysenazim bende de var gebelikden oldugunu düşünmemiştim, önceki gebelik lerde olmadı diye hatırlıyorum :110:
Benim ilkinde olmadı sanırım ama oğlumu ve şu hallerimi unutmuyacam:kızgın:inş hemen geçer,hırsımı eşimden alıyorum resmen:tokat:bu gece konuştum ve teşekkür ettim beni anladığı için,geçiyo bu haller ilk 3ay zor ya:işsiz:

Bu gebelik ne zor, kocamı bosadim evden kovdum ,sonra ağladım özür diledim. Üstündeki hırkayı yırttim aşağı attım. En rahat tisortumu yırttim:KK43:(
Canım merhaba aman sakin oll:KK43:eşinle tatlıya bağla muhakkak,tamam bi anlık öfkeyle yırttın attın amaaa şimdi bunları unut ve yepyeni bi sayfa aç,inan bende çok sinirliyim:KK14:toparlamaya uğraşıyorum:KK50:

ayyy saat kaçta randevun seni çok merak ediyordum inş görürsün canım,ne bilim doktor gerekli uygun tahlilleri uygular heralde bende düşünüyodum doktorcumla ne konuşabilirim diye kesin aklıma bişey gelmez o an:KK45::KK53:
Saat 11 gidicem kuzum eşim izin alıp gelicek o yüzden biraz geç oldu ama o zaman kadar aç kalıcam mecbur İnşallah canım görürüm içim rahatlar ayşe sendede korku var mı canım benim içim içimi yiyiyor resmen :)) ya bide bende sarece uyku hali var başka belirtim yok kasık ağrımda bitti mide bulantısı gögüste hassasiyette yok

Saat 11 gidicem kuzum eşim izin alıp gelicek o yüzden biraz geç oldu ama o zaman kadar aç kalıcam mecbur İnşallah canım görürüm içim rahatlar ayşe sendede korku var mı canım benim içim içimi yiyiyor resmen :)) ya bide bende sarece uyku hali var başka belirtim yok kasık ağrımda bitti mide bulantısı gögüste hassasiyette yok

bir sey sorabilir miyimm :) bebegi gormek icin mi gideceksiniz yoksa kalp atisi falan mi?

X