2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    156
Bizim bebekler resmen aynı ya. 1 saatte uyutuyorum 2 dk sürmyor uyanıyor 😔

Bem crp me bakılmadı canım çok şükür o dayanılmaz acı yok ama ceviz büyüklüğündeki şişlik duruyor. Sende de beze olmuş muydu böyle?
İnsanların hadsizliği resmen o an bende olsam birşey diyemezdim herhalde ama demek lazım
Aynen oyle canim simdi de aglamaya basladi neye agliyor belli diil

Bugün bir arkadaşımla konuştum ne kadar sağarsan sağ bebek kadar kimse kanalları açamaz dedi. O da mastit olmuş ben de artık emzirmeye karar verdim sağıp vermicem
Ben emziriyorum canım sağımı emzirdikten sonra yapıyorum. İnşallah açılır bu kanallarımız bir an önce 🙏🏻
Cnm senin süt incsi ne durumda
Canım benim mastite döndü süt incisi antibiyotik kullanıyorum suan. Ama ilk süt incisi çıkam yerde bugünde beyazlık oluştu mesela bebiş emerken söktü onu. O sürekli çıkıyor şuan bende. Senin ne durumda

Ben emziriyorum canım sağımı emzirdikten sonra yapıyorum. İnşallah açılır bu kanallarımız bir an önce 🙏🏻

Canım benim mastite döndü süt incisi antibiyotik kullanıyorum suan. Ama ilk süt incisi çıkam yerde bugünde beyazlık oluştu mesela bebiş emerken söktü onu. O sürekli çıkıyor şuan bende. Senin ne durumda
Benim cok minik nokta seklinde 2 gundur. Ama emerken aciyor. Insallah mastite donmez :( benim o beyaz nokta şişmedi öle duruyor igneyle delik actim icinden bseler akar diye ama beceremedim kanadi

Seni o kadar iyi anlıyorum ki, ben de KV ile yaşıyorum. Ben üstünü açıyorm o kapatıyor gına geldi artık inanmazsın arkadaşım gibi kavga ediyorum hiç çekinmiyorum. Oğlumun sorumluluğu bende onların kendi çocuğu olmadığı için yorum yapmak kolay tabi. Sonuna kadar git derim. Sen annesin, sen karar vereceksin. Çok rahatlayacaksın. Akrabaları da bir süre uzak tut istersen. Görmeyiversinler, hem sizlere ne ya.
Kv'ye gidince ya geliyorlar ya gidelim diyorlar akrabalara. Böyle rahat ediyor düzeni bu desem de sürekli lafı yapılınca rahatsız oluyorum artık. Beraber yaşıyorken daha da zor sabır diliyorum
Merhaba canım, lohusa depresyonu dedikleri şeye bizleri zaten etraftki insanlar sokuyor. Lütfen kimseyi dinleme sen bebeğine sarıl tabi ki kucağına alacaksın ya ayrıca alışsın kucağa kime ne sanki onlar bakıyor. Bana da diyorlar aynısını sesi kısılana kadar ağlamasına benim yüreğim dayanmıyor kucağımda tutuyorum. Herkes istediği gibi yetiştirebilir çocuğunu. Ayrıca dışardaki durum içinde herkes yenidoğan bebeğiyle cıkıyor artık. Küçük desinler sen umursama büyüyecek bebeklerimiz çocuğunun temiz hava almasından sizin ruh halinizden önemli değil kimsenin söylediği.
Bu süreçte bana da gerçekten en iyi burası geliyor. İnsanlara sütüm az dediğim için bile çok pişmanım. Şimdi sordukça herkes strese giriyorum iyice. Daha olmaz olmadıysa falan diyorlar millete demesi kolay sonra ben oturup ağlıyorum.
Geçen gün birisi kötü şeyleri kimseye söyleme herşey yolunda de diye nasihat vermişti. Gerçekten haklıymıs şimdi anlıyorum bende. Hepimiz için çok zor süreçler bende tükeniyorum buradaki herkes de ama milletin söylediklerine kulağımızı tıkamamız lazım yoksa olan bide oluyor canım. Çok şükür bebeklerimiz kucağımzda gerisi önemli değil ♥️
Eve çıkınca oldu benim lohusa depresyonum zaten. Sürekli aç bu çocuk yorumları. Uyaniksa agliyorsa kesin aç diyorlar. Bugün 80 kusur yaşında neneye patlayacaktım az kalsın. Bu çocuğun annesi benim dimi ne derdi var anlayabilirim. Daha uyku eğitimi alabilecek kadar büyük değiller yine de yatağında kendin uyuyacaksın mı diyeyim. Öyle yapsam çocuk ağlıyor o böyle uyuyacaksin diyor lafı yapacaklar. İlk hastaneye gittiğimizde dengesiz bir aile delirtti galiba o yüzden daha da çekiniyorum. Annesi prematüre dedi bizimkine bakıp sonra babası kendi bebeğine bakıp bizimkinin maşallahı var dedi 🤬. Mama takviyesi alıyor şimdi anne sütü kilo almasına yeterli gelmedi diye sürekli emmiyor mu sütün yetmiyor mu, emzirseydin diyorlar. Emziriyorum zaten arkasından mama veriyorum ara öğün istediğinde mama veriyorum ama yok herkes karışıyor. Çok doluyum ya
Canım benim sende önemlisin bunsüreçte bence dene canının yanmasından iyidir mastit olayını çözemedim bende oldum munolmadım mı anlamadım sağ göğsüm büyük ve çok acıyordu crp49 çıktı ama doktora gidene kadar bol bol emzirdim ağlaya ağlaya ardından da sağdım çok birşey de çıkmadı belki de bebek çektiği için bilmiyorum ama şimdi o kadar acısı yok antibiyotik verdi bana da doktorum Crp de normal değere geldi

Kuzum bu süreçte ağzı olan konuşuyor seni çok iyi anlıyorum ilk bebeğim kolikti 3 aylık gibi süreçte kafeye gittik bebek ağlayınca durdurmaya çalıştık be yaşlı teyzenin biri gelip bebek aç ondan ağlıyor dedi göğsüme tutturmaya çalıştı o an saygımdan bir şey diyemedim ama 6 yıl geçti bak bu benim içimde ukte kaldı bu en hadsizlikti yani yardım ayağına beni aslında ne kadar incitmiş sonradan farkına vardım neden sizi ilgilendirmez hanımefendi karışmayın lütfen niye diyemedim diye kendime hala kızarım çünkü ordaki iyi niyetten ziyade bana yetersiz hissettirdi bu da çok çirkin 🤦🏻‍♀️ O yüzden kimseyi sallama gerekene de gerekli cevabı ver senin bebeğin senin anneliğin senden iyi kimse bilemez senden çok kimse sevemez herkes haddini bilsin…🌸
Maalesef yetersiz hissettiriyorlar. Sürekli anneliğimi sorguluyorlar. Bu kadar laf edenlerden biri kendi torunlarına bakıyor gelinin koyduğu kuralları devlet kabul eder uygular. Onu sorgulamiyorken benim her şeyime yorum yapıyor, geliniyle kiyasliyor. Çocuk bu hasta olduklarını istemem de torunları sürekli hasta oluyor. Demek ki bir yerlerde yanlış yapılmış yüzde yüz doğru yapmamış. Ben de yüzde yüz doğru yapmıyorum ama bu karışma hakkı vermez.
Ay ben adet oldum galiba ya 1 hafta önce bitmişti kanamam şimdi tekrar yoğun ve kırmızı geliyor :( normal mi bu erken değil mi adet için…
Ben bu hafta oldum. 2 yıla kadar olmayabilirsin ama 3. Aydan sonra mutlaka korun demişti doktorum. Bu kadar çabuk beklemiyordum.
Atak diye birşey yoktur der Dr.Osman Gönülal
Ben buna katılmıyorum. 3 gündür gündüzleri dalgın uyuyamıyor sürekli kucakta kalmak sık sık emmek istiyor. Hiçbir şey değişmedi hayatında. Olması gereken doğum tarihine göre tam 4. Haftanın bitişi 5. Haftanın başlangıcındayız

Kız bebeği olanlara bi sorum olacak cevaplarsanız çok sevinirim. Bebeğimin vajinasinin ic kenarlarında yani dışarıdaki dudakları biraz geri çekince iç kısımda bebekler ilk doğduğunda üzerlerinde bulunan o beyaz yapı gibi şeyler var bu nedir yardımcı olabilir misiniz ıslak mendille silmeye çalıştım gelmiyor çokta degdirmek istemiyorum zarar vermesin diye.

Mutlu yılların olsun canım benım🥰🥰kendın kadar guzel ,cook mutlu yıl gecır aılenle beraber❤️boga burcu olmak bır ayrıcalıktır😎
Teşekkür ediyorum aşkım sen de mi boğasın 😍🥰😘

Doğumgünün kutlu olsun canımm. Umarım yeni yaşında dilediğin her şey gerçek olur 🙏🏻🥰💐♥️
Canım benim çok teşekkür ediyorum inşallah 🙏🏻 🥰😘

Nice güzel yaşların olsun canım ❤️ inşallah çok güzel bir yaş geçirirsin bebitolarinla🥰🥰🥰
İnşallah kuzum çok teşekkür ediyorum 🥰😘

Ay ben adet oldum galiba ya 1 hafta önce bitmişti kanamam şimdi tekrar yoğun ve kırmızı geliyor :( normal mi bu erken değil mi adet için…
Normal canım ilkinde bende hemen olmuştum ☺️

Mutlu yaşların olsun canımmm🥰🌸Ahaha inanamıyor di mi insan ben de 38 oldum 🥹
Sağol kuzum benim gerçekten öyle ne ara bu yaşlara geldik biz 🥹😍🥰

Bugün bir arkadaşımla konuştum ne kadar sağarsan sağ bebek kadar kimse kanalları açamaz dedi. O da mastit olmuş ben de artık emzirmeye karar verdim sağıp vermicem
Evet bebelerin çene daha güçlü boşaltıyor memeyi bol bol emzirin diyorlar o yüzden canım ☺️

Nice yillarq canim
Teşekkür ediyorum canım 😍

Kız bebeği olanlara bi sorum olacak cevaplarsanız çok sevinirim. Bebeğimin vajinasinin ic kenarlarında yani dışarıdaki dudakları biraz geri çekince iç kısımda bebekler ilk doğduğunda üzerlerinde bulunan o beyaz yapı gibi şeyler var bu nedir yardımcı olabilir misiniz ıslak mendille silmeye çalıştım gelmiyor çokta degdirmek istemiyorum zarar vermesin diye.
Kız bebeklerde o oluyor genelde canım vajinanın doğal yapısı ile ilgili bizdede oluyordu öyle şeyler doktor yıkayın ya da hafif silin dedi bende çok dokunmuyorum açıkçası hassas bölge diye

Kv'ye gidince ya geliyorlar ya gidelim diyorlar akrabalara. Böyle rahat ediyor düzeni bu desem de sürekli lafı yapılınca rahatsız oluyorum artık. Beraber yaşıyorken daha da zor sabır diliyorum

Eve çıkınca oldu benim lohusa depresyonum zaten. Sürekli aç bu çocuk yorumları. Uyaniksa agliyorsa kesin aç diyorlar. Bugün 80 kusur yaşında neneye patlayacaktım az kalsın. Bu çocuğun annesi benim dimi ne derdi var anlayabilirim. Daha uyku eğitimi alabilecek kadar büyük değiller yine de yatağında kendin uyuyacaksın mı diyeyim. Öyle yapsam çocuk ağlıyor o böyle uyuyacaksin diyor lafı yapacaklar. İlk hastaneye gittiğimizde dengesiz bir aile delirtti galiba o yüzden daha da çekiniyorum. Annesi prematüre dedi bizimkine bakıp sonra babası kendi bebeğine bakıp bizimkinin maşallahı var dedi 🤬. Mama takviyesi alıyor şimdi anne sütü kilo almasına yeterli gelmedi diye sürekli emmiyor mu sütün yetmiyor mu, emzirseydin diyorlar. Emziriyorum zaten arkasından mama veriyorum ara öğün istediğinde mama veriyorum ama yok herkes karışıyor. Çok doluyum ya

Maalesef yetersiz hissettiriyorlar. Sürekli anneliğimi sorguluyorlar. Bu kadar laf edenlerden biri kendi torunlarına bakıyor gelinin koyduğu kuralları devlet kabul eder uygular. Onu sorgulamiyorken benim her şeyime yorum yapıyor, geliniyle kiyasliyor. Çocuk bu hasta olduklarını istemem de torunları sürekli hasta oluyor. Demek ki bir yerlerde yanlış yapılmış yüzde yüz doğru yapmamış. Ben de yüzde yüz doğru yapmıyorum ama bu karışma hakkı vermez.

Ben bu hafta oldum. 2 yıla kadar olmayabilirsin ama 3. Aydan sonra mutlaka korun demişti doktorum. Bu kadar çabuk beklemiyordum.

Ben buna katılmıyorum. 3 gündür gündüzleri dalgın uyuyamıyor sürekli kucakta kalmak sık sık emmek istiyor. Hiçbir şey değişmedi hayatında. Olması gereken doğum tarihine göre tam 4. Haftanın bitişi 5. Haftanın başlangıcındayız
Bizde atak haftaları herhangi bir değişiklik olmuyor bebeğin durumuna göre birkaç gün iyi birkaç gün huzursuz bazen bir gün iyi birgün huzursuz oluyor

Evet bebelerin çene daha güçlü boşaltıyor memeyi bol bol emzirin diyorlar o yüzden canım ☺️

Teşekkür ediyorum canım 😍

Kız bebeklerde o oluyor genelde canım vajinanın doğal yapısı ile ilgili bizdede oluyordu öyle şeyler doktor yıkayın ya da hafif silin dedi bende çok dokunmuyorum açıkçası hassas bölge diye
Yani tamamen temizlemek gerekmiyor degil mi tedirgin oluyorum zarar veririm diye çok ellemek istemiyorum ama temizlemem gereken biseyse ve temizlemezsem zararı olursa da çok üzülürüm

Back
X