Kv'ye gidince ya geliyorlar ya gidelim diyorlar akrabalara. Böyle rahat ediyor düzeni bu desem de sürekli lafı yapılınca rahatsız oluyorum artık. Beraber yaşıyorken daha da zor sabır diliyorum
Eve çıkınca oldu benim lohusa depresyonum zaten. Sürekli aç bu çocuk yorumları. Uyaniksa agliyorsa kesin aç diyorlar. Bugün 80 kusur yaşında neneye patlayacaktım az kalsın. Bu çocuğun annesi benim dimi ne derdi var anlayabilirim. Daha uyku eğitimi alabilecek kadar büyük değiller yine de yatağında kendin uyuyacaksın mı diyeyim. Öyle yapsam çocuk ağlıyor o böyle uyuyacaksin diyor lafı yapacaklar. İlk hastaneye gittiğimizde dengesiz bir aile delirtti galiba o yüzden daha da çekiniyorum. Annesi prematüre dedi bizimkine bakıp sonra babası kendi bebeğine bakıp bizimkinin maşallahı var dedi

. Mama takviyesi alıyor şimdi anne sütü kilo almasına yeterli gelmedi diye sürekli emmiyor mu sütün yetmiyor mu, emzirseydin diyorlar. Emziriyorum zaten arkasından mama veriyorum ara öğün istediğinde mama veriyorum ama yok herkes karışıyor. Çok doluyum ya
Maalesef yetersiz hissettiriyorlar. Sürekli anneliğimi sorguluyorlar. Bu kadar laf edenlerden biri kendi torunlarına bakıyor gelinin koyduğu kuralları devlet kabul eder uygular. Onu sorgulamiyorken benim her şeyime yorum yapıyor, geliniyle kiyasliyor. Çocuk bu hasta olduklarını istemem de torunları sürekli hasta oluyor. Demek ki bir yerlerde yanlış yapılmış yüzde yüz doğru yapmamış. Ben de yüzde yüz doğru yapmıyorum ama bu karışma hakkı vermez.
Ben bu hafta oldum. 2 yıla kadar olmayabilirsin ama 3. Aydan sonra mutlaka korun demişti doktorum. Bu kadar çabuk beklemiyordum.
Ben buna katılmıyorum. 3 gündür gündüzleri dalgın uyuyamıyor sürekli kucakta kalmak sık sık emmek istiyor. Hiçbir şey değişmedi hayatında. Olması gereken doğum tarihine göre tam 4. Haftanın bitişi 5. Haftanın başlangıcındayız