2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ben iki bebekte de bir sene adet görmedim emzirirken. Ama adet olmaya baslayinca düzenli oldum hep. Senin durum biraz alengirli ben bilmem artk
Allahm sussss aman dyim 3. Supriz de bana inme filan gelir herhalde Çalıştığım yerden ayrılırken okul müdürüne bi kaç seneye yine bir arada oluruz inşallah hocam dedim siz bu hızla giderseniz 5 6 yaparsınız demişti densiz erkek bide . Bak aklıma geldi gıcık oldum smdi.

Yok canım daha çok var ama iki hafta
Yoktur inşallah ya. Ben farkında bile değildim hamile olduğumun ihtimal vermiyordum yani. Hic unutmam pandeminin ilk sokağa çıkma yasağı cumartesi günü koştur koştur eczaneye gittim polisler caddede bekliyor. Hanfendi nereye dedi acil eczaneye gideceğim yolun karşısında arkamdan bakabilirsiniz hemen geliyorum dedim(test alacagm) Ay ne günlerdi büyük şok olmuştu bana

Senin eşim şöyle demişti dimi. İlki acemilik . İkinci kalfalık . Üçüncü ustalık eseri olur diye. Ustalık eseri mi gelio şakası iyi hoş. Benim kocam bu sene üçüncü olsun diyodu. Ama Allah korusun demeyim de. Üç sene daha dusunemem heralde. Bana göre iki çocuk yeterli ama. Kız isteği ara ara depresio bende. Sonra küçük gece sabaha kadar ayağa dikince beni. Diyorum ki zera kendine gel. Kaç sene daha uykusuz yasabilirsin

Bende farkında olmadan yumurtlama günümde tutturmuşum 2.ciyi Bu arada benim 2. Bebe 11 aylık olacak ama hala regl olmadım aktif emiyor ondan olabilir mi doktora gitsem mi bilemedim
Benim küçük de 4 aylıkken ilk regl oldum. İlk bebe de 5 aylıkken. Benimkiler de hunharca emiyorlar ama erken oldum ikisinde de. Sen ne güzel 1 sene olacak olmamışsın. Normalde düzenliydi doğhmlardan sonra o kadar düzensiz ki regl stresi beni perişan ediyor. Nolurdu benn de şöyle geniş geniş 1 sene geçireydim

Ben hiç regl günü yumurtlama tarihi takip etmezdim. Karnım belim ağırır 3 4 gün sonra regl olurdum.

Evlendim 2 sene korunmasız ilişkide bile hamile kalmadım. İki sene sonra eşimle bir haftadan fazla ayrı kaldık iki kere. Buluşunca ikisinde de hamile kaldım

Demek ki hasretle bı araya gelmek gerekiyormuş

Umayy :) alemsin yaa. Biz 17 ay ayrı kaldk eşimle bende bir araya geldiğimizde stresten kafayı yicektim test yaptm 3 kere ucunde de ikinci cizgi silik ckti adetim 15 gun gecikti aglaya aglaya eşime söyledim o hic istemiyordu zaten ilk cocugum 2 yasina yeni girdi ben yeni yeni babaligi anliyorm hep ayri gecirdik ikinci icin cok erken dedi durdu hepten stres tavan yapti bende. Sonra kan testi yaptirdim negatif :) ertesi gun pat diye adet oldum. Neyse ki şimdilik tek cocuk devam bakalm.

Ben de hiç ihtimal vermiyordum ikinci bebeğe. Regl 10 gün geçmişti gittim 11.gün test yaptım şak diye ikinci çizgi çıkmıştı

Her şeyin hayırlısı

Demek ki hasretle bı araya gelmek gerekiyormuş

Biz hep hasretle biraraya geliyoruz baya risk büyük. Şimdi şimdi içim biraz ferahladi değilimdir diyorum bu sürprize sevinebilir miyim emin değilim ama elbette her şeyin hayırlısı

Yok gerçekten Rabbım isteyene versin 2 benim için yeterlidir . Spiral taktırmak istiyorum korkuyorum annem bizde hep onla korunmuş 8 sene boyunca. sizlerde var mı

Bende 2.de 1 kere regl olmuştum. Bidahaki Ay olmayınca daha düzene girmedi herhalde dedim tamamen yok ya değilim diye test yaptım o koyu iki çizgi aman yarabbim,gozume yaklaştırır uzaklaştırdım doğru mu görüyorum ben dye . Nerden bileyim ilk yumurtlamada tutturmusuz ama iyiki olmus ya çok tatlı miniğimmm

Böylede 3 yıl olacak bir kere regl oldum menepozlu gibiyim Veremediğim kiloları ona bağlıyorum mesela. Düzenli regl olsam verirdim belki dye

Yok gerçekten Rabbım isteyene versin 2 benim için yeterlidir . Spiral taktırmak istiyorum korkuyorum annem bizde hep onla korunmuş 8 sene boyunca. sizlerde var mı
Bende spiral istiyorum aslında . Doktor doğumdan altı ay sonra takarım demişti. O ara pandemi patladı. Sonra cesaretim kaçtı. Hep ara kanama yada yoğun kanama ağrılı adet olduğunu söyledi. Gözüm korktu benimde. Zaten sancı çeken bı kadınım. Yada yoğun kanama olur bende. Daha fazlası olursa diye çekiniyorum.

Böylede 3 yıl olacak bir kere regl oldum menepozlu gibiyim Veremediğim kiloları ona bağlıyorum mesela. Düzenli regl olsam verirdim belki dye
Ya bu regl olunca kilo verme emzirince kilo verme muhabbeti hurafe bence

İlk doğumdan sonra regl olmadan 1.5 ayda eski kiloma döndüm

İkinci doğumdan sonra erken regl olmama ve emzirmeme rağmen bir türlü veremedim.

Doktor İnsülin diirencin var şeker hastası olmak istemiyorsan kilo ver dedi korkudan öyle sağlıklı besllendim ki 1 ayda 73ten 67ye düştüm. Hala devam ediyorum işte. Olay beslenme ve harekette bence

İlk doğumda çok kilo almamıştım insülin direnci yoktu kolayca verdiim. Şimdi daha çok dikkat etmeme rağmen daha yavaş veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…