2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Dibinde hayvan resmi olan tabak tavsiye ederim, bizimki tavşan gözükcek diye heyecandan yiyor sebzeleri genelde mücver gibi yapıp veriyorum, mesela pırasa peynir yeşillik yumurta tavaya börek gibi yayıyorum ya da köfte gibi brokoliyi veriyorum hem yemesi daha kolay oluyor hem de köfte benzeri biraz kandırmaca

Benim oğlum şuan 24 buçuk aylık. Kaşıkla katı şeyleri yiyebiliyo kaşıktan kaymayan şeyleri ama çorba vs zaten içemez. Ben eline yiyebileceği her şeyi veriyorum, ona özel yulaflı kurabiye yapıyorum, mercimek köftesi, köfte niyeyse aklıma şimdi gelmedi ama tabak yemeklerini ben yediriyorum. Taze fasulye, karnabahar, kabak, patlıcan...

Kızlar bu ara aşırı korkuyorum uygun günler değil zaten diyip korumasız hareket ettik şuan olursa naparim diyorum. İlk çocuğu isterken aylarca bekledik bu tek seferde olacak değil ya kafamı nereye vursam

Kızlar bu ara aşırı korkuyorum uygun günler değil zaten diyip korumasız hareket ettik şuan olursa naparim diyorum. İlk çocuğu isterken aylarca bekledik bu tek seferde olacak değil ya kafamı nereye vursam
Bu benim genel fobime dönüştü, ne kadar vakit geçti üstünden? Bu yıl hiç kullanmadıysan ve hormon dengene güveniyorsan belki ertesi gün hapını deneyebilirsin

Mücver bende yaparım yerler çocuklar. Ama kabak ve patates ile yapiyorum. Prasa brokoli ile deneyim.

Ben normalde geç yumurtalarım. Doktor takibinde hep böyle gördük. Ama büyük oğlum takvimde klasik yumurtlama günü ilişki ile hamile kaldım. On dört gün kala adet. Ama normalde hep bı hafta kala yumurtlama olurdu bende. Yani demem o ki yumurtlama günü değişken olabiliyor bazen. Hele küçük oğlum . Yumurtlama tarihi ile hiç ilgisi olmayan günlerde beraber olduk hamile kaldım. Çok imkansız goruyordum. O kadar şok oldum ki. Test alırken bile zaten olamaz diyerek aldım. Sonra ceee eeee

Bir buçuk hafta geçti her şey nafile
O zaman nasipten öteye yol yok, şimdiden düşünme bakalım. Adet döngümün 42 günlere uzadığını bilirim kendimi germekten, sonra testi yapardım yarım saate bi bakmışım başlamış:)

O zaman nasipten öteye yol yok, şimdiden düşünme bakalım. Adet döngümün 42 günlere uzadığını bilirim kendimi germekten, sonra testi yapardım yarım saate bi bakmışım başlamış:)

Benim adet yumurtlama hep düzenlidir . Bu tarihlerde zaten olmaz dedim ama içim içimi yiyo

Bezelyeden bile yapıyodum köfte bi ara, mücver iyi ya günü kurtarıyo, bu hafta denedim limon sıkınca brokoliyi düz de yedi haşlanmış haliyle.
Ben pek sebze sever bı vatandaş olmadığım için . Deneyim cnm. Belki haşlama halini yoğurtlu yer.

Daha çok erken şimdi stresten de gecikir kesin. Bir yanım yok diyor bi yanım kesinlikle var diyo
Bende farkında olmadan yumurtlama günümde tutturmuşum 2.ciyi Bu arada benim 2. Bebe 11 aylık olacak ama hala regl olmadım aktif emiyor ondan olabilir mi doktora gitsem mi bilemedim

Bende farkında olmadan yumurtlama günümde tutturmuşum 2.ciyi Bu arada benim 2. Bebe 11 aylık olacak ama hala regl olmadım aktif emiyor ondan olabilir mi doktora gitsem mi bilemedim
Ben iki bebekte de bir sene adet görmedim emzirirken. Ama adet olmaya baslayinca düzenli oldum hep. Senin durum biraz alengirli ben bilmem artk

Onlarda emziriyorsan normal derler muhtemelen.

adet bittiminden sonra ki gün birlikte olduk.nyumurtlama günüm değil ama paranoyakligim tuttu. Sperm içerde yasayabiliyo ya. İki hafta daha bekleyip sonucu yaşayarak gorecem. Eğer hamileysem bir depresyon beni bekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…