2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kizlar oğlum krup oldu nasıl lanet birseymis bu böyle aranızda geçiren varmı hiç
Bir ay kadar onceydi sanirim. Kizimda hafif ateşlenme hissettim.2 defa havale gecirdigi icin onceden, hemen ates dusurucu kullanmaya başladım. Sonra kuru oksuruk başladı ama sesi tuhaftı. Ertesi gun doktora gittik krup olduğunu söyledi. Antibiyotik verdi.Acilde bir defaya mahsus hava verildi, bir de agizdan ilac verdiler. Ek olarak burun akintisi var diye yatinca da nefes alamiyordu sogana karanfil batırıp bas ucunda beklettim. 2 gunde normale döndü. Cok gecmis olsun

Sağol cnm bizde bir kere hava aldık zaten tedavisinde hava denildi birtanede ilaç verdi kırıp içiyoruz üç günlük burnu çok tıkalı serum fizyolojik sikiyorum inşallah çabuk atlatiriz

Selam hanımlar
arkadaşım için birşey sormak istiyorum 3 aylık hamile dr ilişki yasağı koymadı düşük riski yok sorum şu ki hamilelikte korunmasız ilişki bebeğe zarar verir mi bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?

Doktor yasak demediyse ilişkiye devam edilir ama korunmasız kısmından emin değilim. Sperm sıvısının rahim ağzını yumuşatması ile ilgili bir şeyler vardı sanki. Tam emin değilim ama doktora sormak lazım

Bebeğin kesesine zarar verebilir diyolar. Bilmem ne kadar doğru. Biz zaten hep kanamalı olduğu icin abi kardeş gecirdik nerdeyse gebelik sürecini

Kızlar oğlum geceleri güzel uyuyordu. Şimdi uyanıp ağlıyor bağırıyor geri yatırmak da zorlanıyoruz. Sizin bebeler ne alemde? Dönemsel midir nedir? Çok zorlanmaya başladık yaa. Ne istediğini de anlayamıyoruz. İlla babanın elinden tutup kaldırıyor bana gel diyorum gelmiyor. Neden ağlayarak uyanıyor anlamıyorum kiii

Canım emziriyor musun? Nasıl besleniyorsun?

Bizimki gece yemeğe başladı. Bazen gece yarısı bazen sabaha doğru uyanıyor. Su içiyor. Yatmazsa ağlarsa yine bı tane muz yediriyorum. Yada hero baby meyve püresi. Ondan sonra yatio. Bizimki acikiomus demek . Sen de biseyler vermeyi dene belki açtır . Biberonla süt falan içmiyor. O yüzden muz yada meyve püresi veriom.

Ya bende acıktığından şüpheleniyorum buzdolabını işaret ediyor açıyorum parmağını ona buna uzatıyor ama yine yemiyor bende anlamadım valla bu işi. Biberon benimkinde de yok da zaten gece beslenmesi dişleri mahveder. Ben gece biberonla birşey vermemek gerektiğini düşünüyorum

Bizimki de mutfağı işaret ediyor. Mu muuu diyor. Muz yani yedikten sonra su icirip yatiriyorum. Aç olduğu için dolabı gösteriyor. Ama ne yicegini bilmiyor.

Canım emziriyor musun? Nasıl besleniyorsun?
Evet emziriyorum canım

Aralıklı oruç yönetimiyle zayıflıyorum. İki öğün yiyorum. Paketli gıda yok sıfır şeker sıfır pirinç patates ekmek

Sabah kahvaltısı zeytiin peynir yumurta mevsim yeşilliği ceviz fındık badem

Akşam yemeği mutlaka bol salata kırmızı et/tavuk/ balık turşu yoğurt

AAralarda su yeşilçay maden suyu filtre kahve

Ya acikmiyor musun ben bu emzirmeden sonra canm çok tatlı çekiyor yani çikolatalı şeyler. Browni tarzında. Gün içinde pek yemiyorum ama bunlar benim kilomu tutuyor

Ya hep aralıklı oruç yapmak istedim ama diyetisyen emziren için uygun değil diyip durdu. Ama ben erken kalkamıyorum kahvaltı geçikiyor bu sefer öğleni atlayıp akşam yiyorum. Bazen veremiyorum olmuyor. Sen diyetisyenle mi yapıyorsun? Bir de yeşil çay zararlı değil demi emzirirken? Birde son olarak ayda kaç kilo verdin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…