2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    250
Kızlar gece bez değişimi yapıyor musunuz ? Bezi kaç saat bekletiyorsunuz ?
akşam 9 gibi değiştirip yatırıyprum sonra gece 4-5 gibi değişiyorum bi daha. 6-7 saat duruyor galiba. aslında biraz da doluluk durumuna bakıyorum. bazı geceler sık uyanıp çok emiyor doğal olarak bez de hemen doluyor.

Benim kızın yabancı anksiyetesi tam gaz devam ediyor gelen misafirlerin laf atmasına bile ağladı🤣🤣🤣

Benim kızın yabancı anksiyetesi tam gaz devam ediyor gelen misafirlerin laf atmasına bile ağladı🤣🤣🤣
Çok zor ya insanlarda bir sorun var sanıyor benim kız arkadaşlar geldigde bir dk bile beni oturtmadi yanlarında hep yan oradaydık çünkü yanlarına gidince hep ağlıyordu 😂😂

Çok zor ya insanlarda bir sorun var sanıyor benim kız arkadaşlar geldigde bir dk bile beni oturtmadi yanlarında hep yan oradaydık çünkü yanlarına gidince hep ağlıyordu 😂😂
Valla ben gelene peşin peşin bu aylarda yabancılama başlıyor kişisel algılamayın diyorum sevmeye çalışınca zaten ağlıyor çok komiğine gitti kimse salça olmazsa takılıyor bana gülüyor yanından ayrılınca ağlıyor 🤣🤣🤣

Bizim kız en yakınlarımız, ailemiz tarafından etiketlendi bile 🥲 hatta doktorumuz da üstü kapalı bizi suçladı 🤦🏼‍♀️ çok aman aman diyip korkarsanız, çekinirseniz olur filan dedi de ben hiç öyle değilim. Keşke kayınvalidemde, görümcemde, kardeşimde dursa da ben de az dinlensem diyorum ama yok yapışık ikiz gibiyiz. Sadece eşimle ben, bi de annem. Ne yaparsam yapayım yabancılıyor kızım. Özellikle görür görmez sesli sesli seviyorlarsa direkt ağlıyor 🫠 yavaş yavaş konuşup sevenlerde bi tık daha iyi ama umarım bi yerde biter bu 😅

Back
X