Üst solunum yolu hastalığı ses tellerinin ödemi çok kotu birşey köpek havlaması gibi sesi varBu nasıl bişey ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üst solunum yolu hastalığı ses tellerinin ödemi çok kotu birşey köpek havlaması gibi sesi varBu nasıl bişey ki
Çok geçmiş olsunÜst solunum yolu hastalığı ses tellerinin ödemi çok kotu birşey köpek havlaması gibi sesi var
Cok geçmiş olsun biz yaşamadık ama instagramda doktorların sayfalarında görüyordumÜst solunum yolu hastalığı ses tellerinin ödemi çok kotu birşey köpek havlaması gibi sesi var
Bir ay kadar onceydi sanirim. Kizimda hafif ateşlenme hissettim.2 defa havale gecirdigi icin onceden, hemen ates dusurucu kullanmaya başladım. Sonra kuru oksuruk başladı ama sesi tuhaftı. Ertesi gun doktora gittik krup olduğunu söyledi. Antibiyotik verdi.Acilde bir defaya mahsus hava verildi, bir de agizdan ilac verdiler. Ek olarak burun akintisi var diye yatinca da nefes alamiyordu sogana karanfil batırıp bas ucunda beklettim. 2 gunde normale döndü. Cok gecmis olsunKizlar oğlum krup oldu nasıl lanet birseymis bu böyle aranızda geçiren varmı hiç
Sağol cnm bizde bir kere hava aldık zaten tedavisinde hava denildi birtanede ilaç verdi kırıp içiyoruz üç günlük burnu çok tıkalı serum fizyolojik sikiyorum inşallah çabuk atlatirizBir ay kadar onceydi sanirim. Kizimda hafif ateşlenme hissettim.2 defa havale gecirdigi icin onceden, hemen ates dusurucu kullanmaya başladım. Sonra kuru oksuruk başladı ama sesi tuhaftı. Ertesi gun doktora gittik krup olduğunu söyledi. Antibiyotik verdi.Acilde bir defaya mahsus hava verildi, bir de agizdan ilac verdiler. Ek olarak burun akintisi var diye yatinca da nefes alamiyordu sogana karanfil batırıp bas ucunda beklettim. 2 gunde normale döndü. Cok gecmis olsun
Sıkıntı olmaz cnm eşin nazik olsun sanaSelam hanımlar
arkadaşım için birşey sormak istiyorum 3 aylık hamile dr ilişki yasağı koymadı düşük riski yok sorum şu ki hamilelikte korunmasız ilişki bebeğe zarar verir mi bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?
Arkadaşım üye değil o yüzden sormak istedim aahh darısı da bana bende tüp bebek tedavisi görüyorum bakalım .. teşekkür ederim çok sağolun.Sıkıntı olmaz cnm eşin nazik olsun sana
Doktor yasak demediyse ilişkiye devam edilir ama korunmasız kısmından emin değilim. Sperm sıvısının rahim ağzını yumuşatması ile ilgili bir şeyler vardı sanki. Tam emin değilim ama doktora sormak lazımSelam hanımlar
arkadaşım için birşey sormak istiyorum 3 aylık hamile dr ilişki yasağı koymadı düşük riski yok sorum şu ki hamilelikte korunmasız ilişki bebeğe zarar verir mi bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?
Allah gönlünüze göre versin inşallahArkadaşım üye değil o yüzden sormak istedim aahh darısı da bana bende tüp bebek tedavisi görüyorum bakalım .. teşekkür ederim çok sağolun.
Bebeğin kesesine zarar verebilir diyolar. Bilmem ne kadar doğru. Biz zaten hep kanamalı olduğu icin abi kardeş gecirdik nerdeyse gebelik süreciniDoktor yasak demediyse ilişkiye devam edilir ama korunmasız kısmından emin değilim. Sperm sıvısının rahim ağzını yumuşatması ile ilgili bir şeyler vardı sanki. Tam emin değilim ama doktora sormak lazım
Canım emziriyor musun? Nasıl besleniyorsun?Ya bu regl olunca kilo verme emzirince kilo verme muhabbeti hurafe bence
İlk doğumdan sonra regl olmadan 1.5 ayda eski kiloma döndüm
İkinci doğumdan sonra erken regl olmama ve emzirmeme rağmen bir türlü veremedim.
Doktor İnsülin diirencin var şeker hastası olmak istemiyorsan kilo ver dedi korkudan öyle sağlıklı besllendim ki 1 ayda 73ten 67ye düştüm. Hala devam ediyorum işte. Olay beslenme ve harekette bence
İlk doğumda çok kilo almamıştım insülin direnci yoktu kolayca verdiim. Şimdi daha çok dikkat etmeme rağmen daha yavaş veriyorum
Bizimki gece yemeğe başladı. Bazen gece yarısı bazen sabaha doğru uyanıyor. Su içiyor. Yatmazsa ağlarsa yine bı tane muz yediriyorum. Yada hero baby meyve püresi. Ondan sonra yatio. Bizimki acikiomus demek . Sen de biseyler vermeyi dene belki açtır . Biberonla süt falan içmiyor. O yüzden muz yada meyve püresi veriom.Kızlar oğlum geceleri güzel uyuyordu. Şimdi uyanıp ağlıyor bağırıyor geri yatırmak da zorlanıyoruz. Sizin bebeler ne alemde? Dönemsel midir nedir? Çok zorlanmaya başladık yaa. Ne istediğini de anlayamıyoruz. İlla babanın elinden tutup kaldırıyor bana gel diyorum gelmiyor. Neden ağlayarak uyanıyor anlamıyorum kiii
Ya bende acıktığından şüpheleniyorum buzdolabını işaret ediyor açıyorum parmağını ona buna uzatıyor ama yine yemiyor bende anlamadım valla bu işi. Biberon benimkinde de yok da zaten gece beslenmesi dişleri mahveder. Ben gece biberonla birşey vermemek gerektiğini düşünüyorumBizimki gece yemeğe başladı. Bazen gece yarısı bazen sabaha doğru uyanıyor. Su içiyor. Yatmazsa ağlarsa yine bı tane muz yediriyorum. Yada hero baby meyve püresi. Ondan sonra yatio. Bizimki acikiomus demek . Sen de biseyler vermeyi dene belki açtır . Biberonla süt falan içmiyor. O yüzden muz yada meyve püresi veriom.
Bizimki de mutfağı işaret ediyor. Mu muuu diyor. Muz yani yedikten sonra su icirip yatiriyorum. Aç olduğu için dolabı gösteriyor. Ama ne yicegini bilmiyor.Ya bende acıktığından şüpheleniyorum buzdolabını işaret ediyor açıyorum parmağını ona buna uzatıyor ama yine yemiyor bende anlamadım valla bu işi. Biberon benimkinde de yok da zaten gece beslenmesi dişleri mahveder. Ben gece biberonla birşey vermemek gerektiğini düşünüyorum
Evet emziriyorum canımCanım emziriyor musun? Nasıl besleniyorsun?
Ya acikmiyor musun ben bu emzirmeden sonra canm çok tatlı çekiyor yani çikolatalı şeyler. Browni tarzında. Gün içinde pek yemiyorum ama bunlar benim kilomu tutuyorEvet emziriyorum canım
Aralıklı oruç yönetimiyle zayıflıyorum. İki öğün yiyorum. Paketli gıda yok sıfır şeker sıfır pirinç patates ekmek
Sabah kahvaltısı zeytiin peynir yumurta mevsim yeşilliği ceviz fındık badem
Akşam yemeği mutlaka bol salata kırmızı et/tavuk/ balık turşu yoğurt
AAralarda su yeşilçay maden suyu filtre kahve
Ya hep aralıklı oruç yapmak istedim ama diyetisyen emziren için uygun değil diyip durdu. Ama ben erken kalkamıyorum kahvaltı geçikiyor bu sefer öğleni atlayıp akşam yiyorum. Bazen veremiyorum olmuyor. Sen diyetisyenle mi yapıyorsun? Bir de yeşil çay zararlı değil demi emzirirken? Birde son olarak ayda kaç kilo verdin?Evet emziriyorum canım
Aralıklı oruç yönetimiyle zayıflıyorum. İki öğün yiyorum. Paketli gıda yok sıfır şeker sıfır pirinç patates ekmek
Sabah kahvaltısı zeytiin peynir yumurta mevsim yeşilliği ceviz fındık badem
Akşam yemeği mutlaka bol salata kırmızı et/tavuk/ balık turşu yoğurt
AAralarda su yeşilçay maden suyu filtre kahve
Yeşilçay emzirken yasak cnmYa acikmiyor musun ben bu emzirmeden sonra canm çok tatlı çekiyor yani çikolatalı şeyler. Browni tarzında. Gün içinde pek yemiyorum ama bunlar benim kilomu tutuyor