Bizimde dün asi gunumuzdu ya
Valla ilk bebeklerde sanırım anne de hassas büyüklerde benimde babaannesi annem diye severdi bozulirdum halası bekar ustumuzde oturuyordu ilk bebekte bebek arabasinj bile bazen eşim ben halasi çıkınca sürmek isterdi bozulirdum hiç unutmam misafirliğe gittik çocuğu kendi halası aldi kucağına benden önce çocuk benim sonuçta ne alaka sen aliyorsun da eve giriyorsun neyse o zamanlar bozuluyordum artık takmiyorum zaten onlarda öyle değil artık ya da ben takmadigim için mi gormuyorm hatta o gün misafirlikte annesinden çok bakıyor demişti kayınvalidem sinir olmustum
Haklısın ben de sinir oluyorum böyle şeylere

biz de kv ile bir kere çıktık hevesi vardır diye ellemedim o sürdü arabayı yoruldu dedim yorukduysan verebilirsin problem yok ama vermedi çünkü seviyor biliyorum djjdjdjd tabi ki hep vermem ama hevesini de alsın istiyorum nasil ki kendi annem sürse gözüme gelmiyorsa onlar da aynı şekilde

zateb yaşlılar belki büyüklüğünde gormeyecekler nasip tabi o yüzden kırmak istemiyorum yine de. Günün sonunda bu bebe benim koynumda mi evet bitmiştir

boşver takılma belki bilincli belki değil bilemeyiz ama bunları düşünüp kendimizi hasta etmeye de gerek yok salla gitsin jsndjdjkc arabayi sürmüş kucağına almış boşveeeer max senin yanına goturdugun kadar gorebilirler öyle düşün

heves etmislerdir belki sadece mesela

zaten bunu yapma süreleri de kısıtlı bu bebe her anlamda annesini tanır vr ister istedikleri kadar ugraşsinlar huzursuzlugunu annesi almadan gideremezler veya açlığını neyse. Kaç yaşına gelirse gelsin her zaman anne başka biliyoruz bebelerimizin in de bu geçerli

o yüzden ben salladim gitti niyeti kötü olan da yasattigini yaşasın amaaan lohusa halimle hiç çekemem valla (Allah'tan bende görümce yok) kv kp amcalari neyse de görünceyi belki göz ardı edemezdim bu kadar jdndjdjdj
Ben çok hassasım sadece babasına bırakabilirim heralde kıskanmadan farklı bi şey oldu. Görmedik oldum

ama kritik dönemlerde yanlış bi şey yapıp bebeği etkilemek istemiyorum kimse için doğurmuyoruz sonuçta ya evet hakları ödenmez ama bazı şeyler zamanında yapılmalı bebek büyüdükten sonra güvenli bağlansa nolcak bu tarz şeyler önemli bence
Kıskançlık veya bağlanma muhabbetini de geçiyorum

bebeğini yaninda tutmak isteyebilirsin, minicik ama çabuk büyüyor yorukuyoruz ama bu günleri ararız ilerde eminim keşke daha çok yanimda tutsaydim gibi gibi. Benim kv kaldı bende ilk ,3 gün sağolsun bana baktı açıkçası bebeğe ben baktım hep zaten bebeğe bakın demedim bana baksinlar yeterli, bebişe de anası bakar zaten. He zor bir bebektir gerçekten yardim alinabilir zaten ama gece uykusunda uyuyorken annesiyle durabilir bence herkes kendi dogurduguna baksin sorunlar çözülür ndndjdjdj biz de iyi degiliz psikolojik olarak zaten ama bir yanım boşver onların da ilk torunu sevsinler gönüllerince dediği için ses etmiyorum kv evine gidince veriyorum kucaklarina djbxjdnnd biraz büyüsün arada veririm babannesine kafami dinlerim o konuda da sorun yok ama annem falan demesin yani gerek yok o kadarina

ben de kiz kardesimin bebesi 1 yaşında onu severken annemm falan oluyorum mesela bu açıdan bakınca aslında annem diye sevmek kötü gelmiyo ama insan içinden illlllllaki kiskaniyo işte

analık== delilik başka açıklaması yok. Sen kırma yine anneni boşver ama yanımda olsun istiyorum böyle uyuyamiyorum yine daha çok yoruluyorum şeklinde olayin yönünü cevirebilirsin belki