- 27 Mayıs 2019
- 1.149
- 4.239
Dibinde hayvan resmi olan tabak tavsiye ederim, bizimki tavşan gözükcek diye heyecandan yiyor sebzeleri genelde mücver gibi yapıp veriyorum, mesela pırasa peynir yeşillik yumurta tavaya börek gibi yayıyorum ya da köfte gibi brokoliyi veriyorum hem yemesi daha kolay oluyor hem de köfte benzeri biraz kandırmacaHanımlar uzun bir aradan sonra merhaba nasılsınız? Hayat koşturmacasndan bir türlü fırsat bulamadm yazamadm. Cinar 23 aylik oldu cok şükür. Aşırı derecede dilli düdüğün teki :) artk sus annecim nolur diyecek duruma geldim. Herseye neden? Nicin? Nasl oldu? Kim geldi? Kim gitti? Babam niye gelmedi? Ben öğretmen oldum. Bende okula gidicem. Anne seni artk sevmiyorum. Bana oyuncak alma vs vs vs tum gun konuşuyor. Korkuyordum bi aralar bukadar konusmasndan valla :) ama benim de iki sorum var. Birincisi bizimkinin hala disleri tam çıkmadı sadece önde 8 dis var. Bizim gbi gec cikaran var mi acaba baska? Doktora soruyorum normal diyor. İkincisi de sizinkiler hanhi sebzeleri yiyor? Ben sebze yedirme konusunda zorlanıyorum. Et tabuk balik sucuk pastirma manti makarna meyve yiyor ama sebze yemegi cok zorlanıyorum. Ay aslnda yemek yedirmekte cok zorlaniyorum cok skldm artk oturup kendi yesin diye dort gozle bekliyorum. Sizinkiler kendileri yiyor mu? Hala corbasni ben iciriyorm yemegini ben yediriyorm elini uzatp zahmete girip yemiyor. Sadece meyveleri kendi oturup yiyor bide sevdigi bisey varsa onlari. Nezaman kendi yemeye baslayack? Ucretsiz izindeydim bu zamana kadar yaknda ise başlayacağım babannemiz bakacak ve hic simdiye kadar bas basa 1 saat bile birlikte zaman gecirmediler nasl olacak cok stresliyim. Ve eşimle farkli sehirlerde olacagiz. Nasl olacak hic bilmiyorum umarm hemen alışırlar. Meme konusunda da simdi mi braksam hem memeyi birakacaj hem ben ise baslayacagm onu brakms gbi olcam yeni ev babanne bakacak babasindan ayrilacak. Meme icin bir sure daha beklesem mi ise baslayp aslisinca mi braksam? Kafamda deli sorular.