Merhaba aynı durumdayıZ, nasıl bir yol izlediniz?Merhaba acaba bu rahatsızlığınızı atlattınız mı? aynı sonuç klebsiella pneumoniae bende de çıktı çok tedirgin oldum
@Happymoms in tatlı kızı ve @Umay- haricinde başka yeni bebeğimiz mi var
Berikko nasılsın nerelerdesin
Benımde var@Happymoms in tatlı kızı ve @Umay- haricinde başka yeni bebeğimiz mi var
Berikko nasılsın nerelerdesin
Sağlıkla gelsin canım,hayırlı olsuunBenımde var
kızıma erkek kardeş geliyor :)
İstekleri bitmiyor kısmı ne kadar da hepimizAy canim sagolasin sordugun icin.. Girmeye firsat bulamiyorum eskisi gibi.. Eymen iyice buyudu.. Pesinden kosturmak zorlasti.. Yuruyor artikIstekleri bitmiyor yapmayinca sinirleniyor gunler nasil geciyor anlamiyorum bile bu ara uykusu da tuhaflasti.. Bizde durum boyle.. Sizler nasilsinz.. Bebisler buyudu iyice
Bizde 3 gün sürüyoKizlar kızımın dünden beri ateşi 37,3-37,4 civarında.Yuksek durmuyor,vücut olarak ısısı normal ama baş kısmı bu şekilde sıcak.Disten olabilir mi? Tam da sokağa çıkma yasagina denk geldi.Calpol verdim bir kere,düştü ama etkisi geçince yine çıktı.Normal mi düşüp sonra yine çıkması.Siz dişte neler yaşadınız, ateş durumu olanlar kaç gün sürdü
Geçmiş olsun, 3 günden uzun süren ve 38 üstünde ateş tehlikeli, bu arada sokağa çıkma yasağında hastaneye gidilebiliyor.Kizlar kızımın dünden beri ateşi 37,3-37,4 civarında.Yuksek durmuyor,vücut olarak ısısı normal ama baş kısmı bu şekilde sıcak.Disten olabilir mi? Tam da sokağa çıkma yasagina denk geldi.Calpol verdim bir kere,düştü ama etkisi geçince yine çıktı.Normal mi düşüp sonra yine çıkması.Siz dişte neler yaşadınız, ateş durumu olanlar kaç gün sürdü
İyide bu ateş değil ki :)Kizlar kızımın dünden beri ateşi 37,3-37,4 civarında.Yuksek durmuyor,vücut olarak ısısı normal ama baş kısmı bu şekilde sıcak.Disten olabilir mi? Tam da sokağa çıkma yasagina denk geldi.Calpol verdim bir kere,düştü ama etkisi geçince yine çıktı.Normal mi düşüp sonra yine çıkması.Siz dişte neler yaşadınız, ateş durumu olanlar kaç gün sürdü
Çok yükselmemiş. Boğazına Baktırırsa bak bakalım bir, yoksa dişten dirKizlar kızımın dünden beri ateşi 37,3-37,4 civarında.Yuksek durmuyor,vücut olarak ısısı normal ama baş kısmı bu şekilde sıcak.Disten olabilir mi? Tam da sokağa çıkma yasagina denk geldi.Calpol verdim bir kere,düştü ama etkisi geçince yine çıktı.Normal mi düşüp sonra yine çıkması.Siz dişte neler yaşadınız, ateş durumu olanlar kaç gün sürdü
Diş ateşi 38 i gecmez. 38 olmadan ateş düşürücü vermiyorum ben. Çok huysuzsa ver istersen. Diş ateşi arada vuruyo biziKizlar kızımın dünden beri ateşi 37,3-37,4 civarında.Yuksek durmuyor,vücut olarak ısısı normal ama baş kısmı bu şekilde sıcak.Disten olabilir mi? Tam da sokağa çıkma yasagina denk geldi.Calpol verdim bir kere,düştü ama etkisi geçince yine çıktı.Normal mi düşüp sonra yine çıkması.Siz dişte neler yaşadınız, ateş durumu olanlar kaç gün sürdü
Bizde 3 gün sürüyo
Çok teşekkür ederim.Evet 37,5 üstü hiç görmedik.Ama genel anlamda 4.ay aşısı hariç menenjit asilarinda bile ateş yasamamistik.O yüzden şaşkınım.8 dis var henüz ama devamı zor gelicek sanırım.Geçmiş olsun, 3 günden uzun süren ve 38 üstünde ateş tehlikeli, bu arada sokağa çıkma yasağında hastaneye gidilebiliyor.
Evet, vücut ısısı normal seviyede.Fazla bir artış yok.Ama kendi bebekligimde havale geçirdiğim için ateşin her türlüsünden korkuyorum.Muhtemelen diş diye henüz ayrıca bir mudahelede bulunmadık.Tesekkur ederimİyide bu ateş değil ki :)
38.3 ten sonra müdahale edin diyorlar hatta ..
Bu derecelerde bence ilaç verme banyo yaparak ısısını düşürmeye çalış ,
Büyük ihtimalle fiş galan geliyordur ..
Birde yasaklarda hastane için çıkabılınıyır . Ama bu ateş için gitsen bile kimse bişey yapmaz
Ağzını acabilsek aklımda bu da inşallah.Tesekkur ederimÇok yükselmemiş. Boğazına Baktırırsa bak bakalım bir, yoksa dişten dir
Biz de dişten ateş ilk defa oldu ya.Hep duydum,okudum ama 8 dişe kadar normal seyirde çıktığı için başımıza gelmez sandık.Diş ateşi 38 i gecmez. 38 olmadan ateş düşürücü vermiyorum ben. Çok huysuzsa ver istersen. Diş ateşi arada vuruyo bizialıştık artk. 37.5 civarı seyretti bizde. İki gün sürdü. Sonra geçti. Ben genelde gece 38 e yasalaşırsa fitil atıyorum. Uyuyakalirim duymam diye korkuyorum. Ateşi bu civarda kalırsa dişten dur. Enfeksiyon olunca 38 i geçer. Birde sen surupla fitille dusursen bile sürekli tekrar yükselir.
Düşe kalka buyuyor dedikleri bu olsa gerek.Biraz önce koltuktan düştü oğlum tam yanımdaydı kendi iniyor sandım. Yan düştü Allahtan nasıl tutamadım bilmem
Keyfi nasıl yerinde mi. Bende ateşten korkarım, eşim de ben de havale geçirmişiz bebekken. Umarım diştir ve yarına birşeyi kalmaz.Çok teşekkür ederim.Evet 37,5 üstü hiç görmedik.Ama genel anlamda 4.ay aşısı hariç menenjit asilarinda bile ateş yasamamistik.O yüzden şaşkınım.8 dis var henüz ama devamı zor gelicek sanırım.
Evet, vücut ısısı normal seviyede.Fazla bir artış yok.Ama kendi bebekligimde havale geçirdiğim için ateşin her türlüsünden korkuyorum.Muhtemelen diş diye henüz ayrıca bir mudahelede bulunmadık.Tesekkur ederim
Ağzını acabilsek aklımda bu da inşallah.Tesekkur ederim
Biz de dişten ateş ilk defa oldu ya.Hep duydum,okudum ama 8 dişe kadar normal seyirde çıktığı için başımıza gelmez sandık.Enfeksiyon tarzı durumda yaşamadık ama aklımda olucak canım,yükselirse bundan endişe edicem.Tesekkur ederim
Düşe kalka buyuyor dedikleri bu olsa gerek.bizim kızda iki saniye yerinde durmaz.ya koltuk tepesinde ışığın düğmesini açma peşinde ya yine koltuk tepesinde cam kenarı kuş seyrinde. Geçmiş olsun,tekrarı olmasın inşallah..
Bizimki kaç kere düştü. Çünkü atlamayı sevio . Gözü kara . Kaç kere ağzı kanadı. En son abisinin sandalyesine çıktı. Ters oturup saldayeyi sallamaya başladı. Araba sürer gibi gitsin istedi. Bı anda oldu yetişemedik. Yüzüstü düştü. Üst dişi alt iç dudağı yardı. Her yer kan içinde kaldı. Dudağı balon gibi dolaştı günlerce. Gecelerce uyumadi. Ememedi. Çok ağladı.Keyfi nasıl yerinde mi. Bende ateşten korkarım, eşim de ben de havale geçirmişiz bebekken. Umarım diştir ve yarına birşeyi kalmaz.
Benim ki de çok hareketli, sürekli koltuklara çıkıyor. Bir de tam dibimdeyken düşünce kendimi suçladım tutamadım diye.
Aynen benim de büyük temkinliydi ki hala öyledir. Çok dikkatli oturup kalkardı. Bu düşünce yüreğim hop ediyor o yüzden. Süreli birşeylerin üstüne çıkıp bir yerlere tırmanıyor. Beşiğinin başını yere indirdim, bu sefer beşiğine tırmanıp camın önüne çıkıp oturuyor. Hiç yalnız bırakamıyorumBizimki kaç kere düştü. Çünkü atlamayı sevio . Gözü kara . Kaç kere ağzı kanadı. En son abisinin sandalyesine çıktı. Ters oturup saldayeyi sallamaya başladı. Araba sürer gibi gitsin istedi. Bı anda oldu yetişemedik. Yüzüstü düştü. Üst dişi alt iç dudağı yardı. Her yer kan içinde kaldı. Dudağı balon gibi dolaştı günlerce. Gecelerce uyumadi. Ememedi. Çok ağladı.Çok kötü günlerdi. Kenocort diye bı ilaç var. Ağız içi yaralar için. Onu aldırdım. O iyi etti. Ama yara iyi olana kadar perişan olduk. Üstüne menenjit aşısı olduk. İkinci dozu. Ates yaptı. 38.8 i gördük. İki üç günde bu ateşle geçti. Bı hafta hiç uyumadan geçti desem yalan olmaz geçmiş olsun sizede. Büyük oğlum pek düşmezdi. Temkinli bı bebekti. Ama küçük oğlum gözü kara. Cüneyt Arkın gibi dolasio. Sonra kası gözü hep mor. Öyle yani
Aynen öyle. Önlerinde abi var. Bunlar bebek modunda dolasmiyo. Beş yaşında çocuk gibi davranmaya çalışıyolar. Mesela küçük kalem tutup çizmeye başladıAynen benim de büyük temkinliydi ki hala öyledir. Çok dikkatli oturup kalkardı. Bu düşünce yüreğim hop ediyor o yüzden. Süreli birşeylerin üstüne çıkıp bir yerlere tırmanıyor. Beşiğinin başını yere indirdim, bu sefer beşiğine tırmanıp camın önüne çıkıp oturuyor. Hiç yalnız bırakamıyorum
. 2. Ler daha yaman oluyor galiba Zera. Abilerinin bu yaşta yaptıklarını onlar 1 yaşında yapmaya çalışıyor
Hahaha aynen, abisinin canlı dersinde bu da yanında oturuyor. Elin de kalem kağıt karalama yapıyor öyle. Öğretmen arkadaşınızı alkışlayın diyince bu da başlıyor alkışa. Öğretmen soru sorduk a arkadan kendi dilinde cevap veriyor. Abisi ne yaparsa ona göre o da yapabilirAynen öyle. Önlerinde abi var. Bunlar bebek modunda dolasmiyo. Beş yaşında çocuk gibi davranmaya çalışıyolar. Mesela küçük kalem tutup çizmeye başladıbüyük oğlum geç kalem tuttu. Hatta yeni yeni düzeldi kalem tutuşu. Geç verdik eline galiba. Küçük abiden gördüğü herşeyi tekrar edio. Biz öğretmeden kendisi görerek bı çok şeyi öğreniyor. Evde kaydırak var bizim. Abiden gördü. Çıkıp kaymaya başladı biz park beşik kullanıyoruz. Ama gece uyanıp atlicak diye ödüm patlıyor. Sesini duymazsam ayağını atio hemen dışarı.