2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ben petekleri yalamaya çalışmasına çok gülüyorum bide sıcaksa elle kontrol ediyo ilk önce profosyonel yani inşallah biter ya çok can sıkıcı. Heleki su pis dönemde..

Ben petekleri yalamaya çalışmasına çok gülüyorum bide sıcaksa elle kontrol ediyo ilk önce profosyonel yani inşallah biter ya çok can sıkıcı. Heleki su pis dönemde..
Ay aynısı, elle kontrol edip yalıyo parlak ya bi de petekler cezbediyo galiba. Bizimki bi de fırını yalar, içinde bişey pişerken canı çekiyo galiba başlıyo yalamaya, hızını alamayıp dolaplar kayıyor ordan bulaşık makinesi

Ben bebek arabasını evin içine alıyorum kapı önündeki boşlukta halı falan yok geniş bi alan . Dışarda bırakınca kedilerin çiş yaptığını fark ettim o yüzden. İçeri alınca da oğlum tekerlerini yalıyo. Teker ya her yere giren çıkan en pis yeri çocuğum doğduğundan beri yüzüm gülmedi bu nasıl bi dünya diyip resmen intahar girisiminde bulunuyo. Biraz huzursuzlansa hemen enfeksiyon mu acaba bi yerden bişey mi kaptı diye düşünüyorum.

Peki nasıl uyutuyosun gece kalkinca. Devam sütü aliyo mu.

Ayağımda sallayarak. Devam sütü almıyor. O da şanslıysam uyur yoksa kalkıp ağlamaya çığlık atmaya devam. Bazen bana sarılarak uyur bazen su içip kendi kendine geri uyuyakalır. Bazen kucağıma alırayakta gezeriz uyuyacak gibi olunca hemen kucağımda yatırır sallarım yerine koyarım. Türlü türlü uyutma yöntemleri

Çocuğum çok huysuuzzz ve ağlaaak
Hiçbir şeyle memnun edemiyoruuumm
Çok uykum vaaar
Off amaann nerelere gideyim iya iya ooo
Canım belli ki bu da bi dönem. Benim oğlum da aynı şekilde . Mutlu olsun diye bişey yapıyorum ağlamaya başlıyor hiç böyle değildi şaşırıp kalıyorum. Uzun zamandır ağlayarak kalkmiyodu artık ağlayarak kalkıyo. Uykuları duzenliydi şimdi çok huzursuz uyuyo. Pek bi memnuniyetsiz, hiç mızmızlık etmezdi şimdi sürekli mızmız birde diş çıkarıyo. 8 diş birden gelyodu. 4 tanesi damagi yırttı kaldı 4 tanesi. Belli ki onlarında huzursuzluğu var. Sen hamiydin bir de Allah kolaylık versin. Valla bi yanım imreniyo bi yanım da ne kadar zor olduğunun farkında o yüzden ödü kopuyo

Biz de içeri alıyoduk, kapının girişine yer yapmıştık, dediğin gibi gidip tekerleklere ellemeye çok meraklıydı, en üst katta olunca çatıya çıkan merdivenlere koyduk apartmanda, kimsenin ayağına dolanma sıkıntısı da yok evde de yer kaplamıyo artık şükür. Ben biraz yalanmasına izin veriyorum ya orayı burayı, bir kuzenim çok sakınmıştı çocuğu hep çok hasta oldu, ben de öteki türlü deniyim dedim bakalım

Zaten engel olunabilecek bişey değil ki ben tekerlere poşet geçiriyorum ama gidip o poşetleri yırtıyo

Büyük oğlum da oyuncakları sürekli dezenfekte eder, parka gidince sürekli elini silerdim. Geçen sene anaokuluna başlayınca sürekli ishal oldu.

Büyük oğlum da oyuncakları sürekli dezenfekte eder, parka gidince sürekli elini silerdim. Geçen sene anaokuluna başlayınca sürekli ishal oldu.
Bizde çok titiz davranirdik. Anaokuluna başlayınca üst solunum yolu enfeksiyonu üç ay boyunca hiç ara vermeden devam etti. Üç ay sonunda korona çıktı zaten . Okul hayatına ara verdik. Seneye bire baslicak. Grip aşısı yaptirip okula vercem artk. Umarım faydası olur

Aynen öyle geçen sene sürekli hastaydı. Okuldan almayı falan düşünmüştüm. Bu sene bir ay kadar gitti. Maske takıp mesafeli oldukları için gittiği dönem hiç hasta olmadı

Aynen öyle geçen sene sürekli hastaydı. Okuldan almayı falan düşünmüştüm. Bu sene bir ay kadar gitti. Maske takıp mesafeli oldukları için gittiği dönem hiç hasta olmadı
Maske candır . Biz normalde çift olarak evde soğuk algınlığı geçiren maskesini takar hep. Korona ilk patladığı zaman maske bulunamadı falan bı süre. Biz maskesiz kalmadık hiç. Çünkü kutuyla maske hep bulunurdu bizde. Hatta ne var soğuk algınlığı nda evde maske takılır mı diyen oluyodu. Tamam da neden çocuklar hasta olsun benim yüzümden .

Bugün dışarı çıktık,çok uzun bir aradan sonra kızımı parka götürdük.İnsanlardan korkan, ağlayan veledim 10 yaşında cocuklarin peşinden koşturdu mutlulukla..Kediye köpeğe atladı,bir o yana bir diğer yana savruldu güle oynaya.İcim tuhaf oldu.Buyumus bu dedik. O yorgunlukla sizdi kaldı,keşke her gün böyle enerji atabilse

Kızlar hayırlı akşamlar. Gece emzirmeyi kesip sadece gündüz emzirme ile devam eden var mı? Önceki bebeklerinizden de öneri istiyorum. Sadece geceyi kesme gibi bir olay var mı yoksa önce gündüz mü kesilmeli. Bana bir yol gösteri pliizz geceleri 10-15 sefer ayaktayız aklımı kaçırcam bütün dişler çıktı ona rağmen

Atak döneminde olabilir mi. Bizde 2 hafta öyleydi ama şimdi maşallah 3 kere kalkıyor en fazla

Atak döneminde olabilir mi. Bizde 2 hafta öyleydi ama şimdi maşallah 3 kere kalkıyor en fazla
Sanmıyorum benimki doğduğundan beri 2 saat kesintisiz uyuduğumuzu bilmem. Genelde saat başı ayaktaydık. Durumu kabullenmiştim. 2-3 aydır özellikle yaşına girdiğinden beri yarım saati aşmıyor uyanmalar. Son bir aydır 10-15 dk... ataktır dedim diştir dedim dişler de bitti. Atak olsa bu kadar uzun sürmez ...

Yok canım önce gece kesilir. Ben aylardır sadece gündüz emziriyorum. Ben çok erken 10 aylıktan sonra sadece gündüz emzirdim . Onun öncesinde de uyanmadigi sürece vermiyodum ve öyle sık uyanan bi çocuk değil. Emzirme sürelerini azaltarak kesin. Emzirme sonlarında su verin. Bir süre sonra sadece su verip yatirirsinjz. Ayrıca kesinlikle karnının tok olduğundan emin olun. Sadece su verme aşamasına geçtikten sonra onu da kendisi zamanla bırakacak. Ben böyle yapmamıştım ama uygulayan arkadaşlarım var. Başarılı olmuşlar.

Canm gece kessen de gündüz devam et. Zaten korona var. Anne sütü bağışıklığını kuvetlendiyor. Büyük oğlumu sütten keserken üç gece gece kestim. Gündüz devam ettim. Uyanınca sallayarak uyuttum . İsterse su verdim. Üç gün sonunda gündüzü de kestim. İki yaşındaydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…