2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    227
Probiyotik cidden işe yaradı galiba yine kaka yaptı bebeğim dün de yapmıştı 🥹 bu kez biriktirmemiş öyle bezi taşıracak gibi değil yani demek ki biriktirdiği için daha önce öyle dolu dolu yapıyormuş

Al benden de o kadar acayip bi tükürük elleri sürekli ağzında bizimki daha 67 günlük ya anlamadım ben
Aşırı ağlıyor mememi emmiyor tükürük salgı her şey var çok mızmız. Ağzına baktım dilinde pamukçuk yok ama damağının yanlarında beyaz tabaka var

Kızlar iyi geceler biliyorsunuz ki beş ay önce yüz felci geçirmiştim bu süreçte çok yıprandım hala travmalarım var psikolojimin iyi olduğunu hala tam olarak düşünmüyorum bebeğim beni iyileştiren en büyük etkenlerden biri hala düzelmeye toparlanmaya devam ediyorum ama şunu söyleyebilirim ki %80 iyileştim 40 seans fizik tedavi aldım pek bir faydası olmadı doğumdan sonra ozon tedavisi aldım 14 seans yarın sonuncu seansıma gideceğim zamana bırakacağım sadece sağ gözüm iyi olan gözüme göre biraz daha küçük ve konuşurken çok az sağ dudagimin kenarı kıpırdamıyor o kadar gözümü kırpabiliyorum gülebiliyorum gülümseyebiliyorum mimiklerim yerine geldi en azından benim için en önemlisi de bu Allah kimseyi evladı ile eşiyle anne babasıyla ve en önemlisi sağlığıyla sınamasın iyi geceler dilerim🙋🏻‍♀️

Bebek gelince mi odaya almamaya başladınız yoksa doğumdan önce mi? Benim kedim de yatak odasında bizimle beraber uyuyordu kızım gelmeden 1 ay önce odaya almamaya başladım ve ona uyumayı seveceği başka bir ortam oluşturdum. Kedi tüneli aldım kumaşından hoşlandığı bir battaniye ile bir köşe yaptım sevdiği oyuncakları ve tüneli oraya yerleştirdim böylece o alana alıştı. Şu an sadece sabahları uyanma saatimizde odanın kapısına geliyor bekliyor çıkmamızı.
Ben önceden alıştırma yapmadan dogar dogmaz direk almamaya başladım sanırım onda hata yaptım ve kedim resmen depresyona girdi şuan hala heryere işiyor ve engel olamıyorum ne yapcagımıda bilmiyorum veteriner aşırı stresli oldugunu söyledi bende yeni oyuncaklar alarak dilkatinin dagılmasını saglayabilirim kedi tüneli güzel fikirmiş teşekkür ederim

Bizde de 2 kedi var ben olabildiğince temasını engellemiyorum ki alışsınlar hiç böyle sorunlar yaşamadık ama cins kediyse onlarda oluyormuş.

Canım ağzı açık olursa bir sıkıntı olmaz dedi doktor bana ağzı açık olsun ona dikkat edin siz de.
Evet kedim british bende temaz engellememeye çalıştım ama kedim zaten çocuk ve bebekleri sevmiyordu onunda gelip sadece kokluyor sonra uzaga gidiyor yanına bile çok yaklaşmıyor sevmiyor

X